Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě je tohle asi nejpřínosnější diskuze na emiminu
Stránky Terapie domova jsou boží ![]()
@Michelle_M já tehdy „prodávala“ poprvé, dala jsem tam i čtvrť a myslela jsem, že se přihlásí jenom lokální lidi
taky nechápu, jak se to někomu časově i vzhledem k benzínu vůbec může vyplatit. Mně přijde, že ti lidé jsou zkrátka jenom negramotní a neumí si to spočítat.
Já třeba taky můžu říct, že „vytírám“ obden.. mám v rohu v kuchyni postavený mop a každý druhý den to nasucho přejedu a pak z toho jen oberu chlupy. Ale to je záležitost pěti minut, nezajíždím do rohů ani pod nábytek, jen prostě projedu tu prošlapanou cestičku. Batole se mi tu plazí po zemi a když vždycky vidím, jak má špinavé bodýčko.. chtělo by to vytírat každý den, ale to fakt nedám. Když jsme byli bezdětní, stačilo mi vytřít jednou týdně i jednou za čtrnáct dní…
@Anett.taa hele, já jsem někde na netu viděla takový super návlek na bodýčko pro dítě z toho materiálu jako mop - máš to dva v jednom - dítě si plazí kde chce a ty máš na sucho vytřeno
![]()
@Aduš8 Jo, to taky znám.
O to větší nechuť pak člověk k tomu úklidu má. Když vysává a vytírá zničenou podlahu, utírá prach z nábytku, který je poškrábaný, poničený a loupe se, nebo čistí koupelnu, ve které jsou spáry tak zašlé, že už s nimi nejde nic udělat. ![]()
Neznáte náhodou nějaký zázračný čistič na spáry? ![]()
@nozu píše:
@Anett.taa hele, já jsem někde na netu viděla takový super návlek na bodýčko pro dítě z toho materiálu jako mop - máš to dva v jednom - dítě si plazí kde chce a ty máš na sucho vytřeno![]()
@Aduš8 tu situaci znám z dětství, jediným řešením je začít vyhazovat nepotřebné věci, jinak úklid vůbec nemá cenu