Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme sedací díly Kivik poskládané do sedačky a ty jsou jak nový i po pěti letech, navíc pratelné potahy. Skříně a komody taková klasika, ale drží dobře. Nejsem teda spokojená s umyvadlovou skříňkou, ani ne po dvou letech začala dýha vlivem vlhka pracovat a odlupovat se a to předcházím tomu, aby někde zůstávaly kapky atd..
@nini77 ono paradoxně ten truhlář muze vyjít i levněji. Kupříkladu kuchyni jsem v ikea poskladala za skoro 200k. Pak jsem se na to poradne koukla, hodně rychle si to rozmyslela a zadala kuchyni truhlari. Teď mame kuchyni na míru za 190k včetně práce
Ja beru ikea jako takovou nouzovku na přechodnou dobu nebo do studentského bydlení
@Tichošlápek tak kuchyň teď řeším podobně. Mám návrh od IKEA, budu mít od Katalpy a ještě mám domluveného truhláře. Samozřejmě bych nejraději truhláře. S tím nábytkem prostě nevím. Nejsem zvyklá takové věci kupovat s tím, že za 5 let to bude muset pryč. Ale vybavujeme celý dům a bude to ranec za vše. Bude to těžké rozhodování.
My teda nic privrtaneho nemame. Jo, a ve starem bydleni jsem mela i kuchyn Ikea a byla super. Sama jsem si ji navrhla. Meli jsme ji asi 9 let a porad vypadala jak nova, slouzila paradne. A vysla nas na necelych 90000 a byla fakt velka ve tvaru U. Kdyz vidim ceny u truhlaru, nemyslim si, ze by mohl cenou konkurovat.
@nini77 taky teď vybavujeme dům
ja zvolila postup - pomalu ale na míru. Takže uz mame kuchyni, stůl, postel a pohovku, dětský pokoj jsem vyřešila tou ikea - aspoň je mi fuk, když rozpoutají kluci bitvu pripadne neco pomalují. A postupně bude i zbytek ![]()
My mame skoro vse Ikea a nic nevrtame. Za me super ze kdyz uz to znas tak se daji kombinovat hodne veci mezi sebou. Korpusy jedna serie, dvere jina, uchytky a tim si tvorime vse podle sebe. Ted jsme zrovna kupovali satnu Pax, mame kuchyn poskladanou podle sebe. Jedine sedacku mame z Kika a loznici Hulsta. Pokojicky Ikea a ted se chystam koupit zahradni nabytek.