Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Plavání bych nechala. Nemocný nebude, jestli prošel školkou, nejhorší je za vámi, jiné prostřední nevadí, už má nějakou imunitu.
Jinak mě napadají bojové sporty/ dcera třeba dělá na profi úrovni karate od 3 let, je jí 11 a miluje to, jezdí všude po EU po různých mistrovství a je velmi úspěšná. Přitom jen DDM
nic drahého, tedy pokud nepočítám ty výjezdy.
Pak mě napadá judo, basket, veslování, lezení, parkour možná..na ten taky chodí dcera/ one je taková spíš akčnější
nepořádá u vás DDM přehlídku kroužku? Nebo nějaký festival sportu? V Praze toho je často hodně a dítě si může vše vyzkoušet. Teď 4.9., nebo za první sobota hned v září, bude tuším v Braníku něco takového, moje mladší tam bude taky s klubem předvádět co dělají za tance, soutěže, to je taky DDM Tehdy jsme vlastně to karate začli díky nějakému takovému představení kroužku DDM, hodili jsme řeč s trenérkou a mladá nastoupila
v září toho bývá dost.
Moje děti chodí od pěti let na kroužek lezení. A také na plavání. Jsme spokojeni
Plavání bych nechala a k tomu nějaký bojový sport (kickbox, Muay Thai…). Umět se bránit se mu může do života hodit i kdyby ve sportu potom nechtěl pokračovat.
@Alušáček píše: Více
ty jo, ano TENIS by mohl být top, silné ruce tam potřebuje,
dcera chodila, bavilo ji to, šlo jí to, ale finančně je to pro nás nedostupné, dodnes to vzpomíná, že chce chodit do tenisu
@Anonymní píše: Více
Všechny kroužky byly jednou týdně, jenom gymnastika 2× na 2 hodiny, ale to ho vyčerpávalo, tak příště kondiční gymnastika 1× týdně. Každý rok měl jen jeden sportovní kroužek.