Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, jaký sporťák /golfky? S čím máte nejlepší zkušenosti? Značka,typ a tak? Chci dobře skladný,kvalitní,ale ne moc drahý (do 3500Kč) kočárek. Poradíte:-)?
Obavam se, ze nikdo moc neporadi. Kazdy kocar ma sve mouchy, zadny neni 100%. Zalezi, jaka mas presne kriteria, pro jak stare dite, na jake cesty apod.
no ja jeste sportak svuj nevytahla, chystame se az na podzim a golfky ty se mi mooooccc se libi Espiro magic 4 ale nemam s nima zkusenost jen vzhledove se mi hodne libi a chci si je na leto poridit
ja mam euro cart lira 4, je to to same co espiro magic 4 a jsem moc spokojena!
pro me bylo prioritou, aby nemel tu spojovaci tyc mezi zadnimi koly, bo mam dlouhe nohy a zakopavala bych o to..
ono je spis dulezite ujasnit si, co od kocarku ocekavas.. kazdemu vyhovuje neco jineho ![]()
ahoj my máme babypoint Mark 4, je skvělý, lehký, krásně se sním jezdí na vesnici, ve městě i v terénu, v létě i v zimě, sice má menší kolečka, ale jezdilo se mě s ním skvěle. Cena taky nebyla strašná a mají na výběr hezké barvy.
Holky, děkuji za rady. Mám vyhlídnuté Espiro magic 4-2011- ty se mi hooodně líbí a zatím jsem slyšela samou chválu. Do zimy mám obyč sporťák Dorjan z trojkombinace,ale na zbytek léta a podzim bych chtěla něco hezkého. Ale teď jsem byla posílat svoje golfky k reklamaci a žádám vrácení peněz,protože dle mého jsou nebezpečné pro dítě. Syn si do nich přivřel ruku do toho kde se zapíná madlo,je to tam řešené úplně jinak než u ostatních kočárků. Tak doufám, že mi vrátí peníze a budu moct frčet do Polska pro Espira. Zakládala jsem i diskuzi jestli někdo neví kam pro ně do Polska do Těšína,ale asi nikdo neví:-)))
fram píše:
pro me bylo prioritou, aby nemel tu spojovaci tyc mezi zadnimi koly, bo mam dlouhe nohy a zakopavala bych o to..
ono je spis dulezite ujasnit si, co od kocarku ocekavas.. kazdemu vyhovuje neco jineho
Předem se omlouvám zakladatelce,
že sem lezu, ale musim se zeptat.
![]()
Taky chci pořídit tyto golfy a mám pár otázek. Jezdí 4 v terénu dobře nebo na to bude lepší 3. Pokud někdo měří skoro 180 kope do brzdy. A nemáš náhodou odzkoušenou jízdu v zimě.
Děkuju za odpovědi.
![]()
Brokianaa píše:
Holky, děkuji za rady. Mám vyhlídnuté Espiro magic 4-2011- ty se mi hooodně líbí a zatím jsem slyšela samou chválu. Do zimy mám obyč sporťák Dorjan z trojkombinace,ale na zbytek léta a podzim bych chtěla něco hezkého. Ale teď jsem byla posílat svoje golfky k reklamaci a žádám vrácení peněz,protože dle mého jsou nebezpečné pro dítě. Syn si do nich přivřel ruku do toho kde se zapíná madlo,je to tam řešené úplně jinak než u ostatních kočárků. Tak doufám, že mi vrátí peníze a budu moct frčet do Polska pro Espira. Zakládala jsem i diskuzi jestli někdo neví kam pro ně do Polska do Těšína,ale asi nikdo neví:-)))
ten co sis vybrala je dost podobný jak ten náš, jen jiná značka, výborná volba, dítě tam má hodně místa a v zimě mi ani sníh nepřekážel a obrovská výhoda je, že je hodně lehký
![]()
weruuunka píše:fram píše:Předem se omlouvám zakladatelce,
ono je spis dulezite ujasnit si, co od kocarku ocekavas.. kazdemu vyhovuje neco jinehože sem lezu, ale musim se zeptat.
![]()
Taky chci pořídit tyto golfy a mám pár otázek. Jezdí 4 v terénu dobře nebo na to bude lepší 3. Pokud někdo měří skoro 180 kope do brzdy. A nemáš náhodou odzkoušenou jízdu v zimě.Děkuju za odpovědi.
![]()
my máme ten samý, jen jinou značku, jinou barvu a je skvělý, i v terénu i ve městě, v zimě se sním taky dobře jezdilo, je hodně lehučký, vleze tam fusak deka, na dítě nefouká, krásně se dá položit na spinkání, jen pod záda jsem dávala teplou podložku na zimu, ale jinak je to skvělý kočár a my máme vepředu ty dvě kola, protože nejsem zastáncem 3kolek, připadají mi míň stabilní, ale to je každéko názor, že. Jen my máme oranžovo zelenou barvu, ale chtěla bych růžový, no ale když už ho máme, tak jiný kupovat nebudu ![]()
weruuunka píše:fram píše:Předem se omlouvám zakladatelce,
ono je spis dulezite ujasnit si, co od kocarku ocekavas.. kazdemu vyhovuje neco jinehože sem lezu, ale musim se zeptat.
![]()
Taky chci pořídit tyto golfy a mám pár otázek. Jezdí 4 v terénu dobře nebo na to bude lepší 3. Pokud někdo měří skoro 180 kope do brzdy. A nemáš náhodou odzkoušenou jízdu v zimě.Děkuju za odpovědi.
![]()
ja ho mam teprve asi 3 mesice, takze zimu jsem s nim nezazila.. no u nas se v zime ani s kocarem nedalo, takze jsme jen nosili..
jinak ja chtela puvodne taky se 3 koly, ale vzala jsem tu ctyrkolku, bo mi prijde o dost stabilnejsi (hlavne kdyz si mala leze do kocarku sama a blbne v nem..) ja mam 176cm a do niceho nekopu, jen se mi asi 3× stalo, kdyz jsem pospichala, ze jsem kopla do toho jednoho cudlu na odblokovani brzdy a tim jsem si brzdu zablokla.. ![]()
jinak tu konstrukci na tyhle kocary vyrabi v polsku jeden vyrobce a ty kocarkove firmy na to delaji akorat kazda jiny ten potah. takze vesmes je to fakt to same
jen nevim, jestli je to pro vas dulezite, ale nektere maji uz polohovani nozek, jine ne.. tak jestli je to pro vas prioritou (u me bylo) tak na to kouknete..
fram píše:
ono je spis dulezite ujasnit si, co od kocarku ocekavas.. kazdemu vyhovuje neco jineho
je to je taky jeden z mych favoritu mam 180cm a dlouhy nohy tak taky potrebuju aby jsem nezakopavala
tak to jsem rada ze jsem narazila na tuto diskusi, protoze jsem badala uz ted po golfkach a nna dovoleny v Chorvatsku jsem zahlidla jedny uplne jsem s do nich zamilovala, proste nadherny, krasny kos velky dole, prostor pro nohy a i vychytavky jako pouzdro na mobil..byly svetlounce zeleny tak pujdu asi do nich ale az po zime na leto si je poridme…jsou krasny tak doufamz e se tu jeste dal doctu zkusenosti mamnek ktery je uz maji
dnes jsem narazila na tyto golfky videla jsem je u Michaela Dvoraka z Lucie a DJ Lucca ![]()
http://www.detskyruzek.cz/…40-nuna_pepp
neznate je nekdo?
Ale asi se mi vic libi Espiro
Ajla píše:
dnes jsem narazila na tyto golfky videla jsem je u Michaela Dvoraka z Lucie a DJ Lucca![]()
http://www.detskyruzek.cz/…40-nuna_pepp
neznate je nekdo?
Ale asi se mi vic libi Espiro
Já jsem je chtěla původně koupit, ale potřebuju něco i trochu do terénu a to nuna není. ![]()
Ahoj kocky,
vlastnim kombinancni kocar Roan Marita. Prichazi doba, kdy maly pujde vitat leto do sportaku a mne se ten muj nejak nelibi…
Ale libi se mi na nem - nafukovaci kola, polohovani zad i nohou do uplneho lehu, delka (sirka uz je nic moc), vysoka rukojet, kosik, volba smeru jizdy…
Nelibi se mi tvar boudicky (neprileha ke sportaku), nanoznik pry nejde v sede nasadit, barva (hlubokac je smetanovocokoladovy, sportak jen coko), NESKLADNOST, vaha, mala prebalovaci taska.
Muzete mi prosim doporucit sportak, ktery by byl cenove dostupny (i kdyz byt nemusi, klidne si koupim ten, ktery doporucite, ale ojety) a vyhovujici mym pozadavkum?
Mám ráda ciste linie, klasiku… Ale pokud by vyhovoval kriteriim, snesu i nejakou divocinu ![]()
DÍKY! ![]()