Jaký typ antikoncepce zvolit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4115
27.1.16 17:04

@Elenloth tak do toho bych nesla, cena dosti vysoka a takhle bych to nechtela teda, mas muj obdiv 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.1.16 19:32

@Frederi Pred sexem normalne sprcha az vyplach jak chces..zavedes globuli das tomu nakou minutku jdes na vec a jak skoncite tak kdyz chces tak si skaknes do sprchy a omyjes se vodou. bohate to staci..taky mam lactacyd ale delala jsem tak jak bylo psane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.1.16 20:15

@bershka1 ja chci zkusit ten gel, ale vsude pisou ze ani pred sexem se nesmis umyt zadnym mydlem, jinak to nici ucinky, coz mi prijde nehygienicke umyvat se pouze vodou :nevim: jsem zvykla prave na spec. intim. hygienu jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.1.16 20:29

Ty mas vzdy planovany sex? ja mela vzdy po ruce jednu globuli nebo pritel a slo se na vec.gel sem se rozhodla nebrat, protoze nemam problem s „promazavanim“ tak sem nechtela at to moc klouze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.1.16 20:39

@bershka1 ted nevim jak to myslis, planovany neni nikdy, je to dle situace, jen pritel je kamionak a prijizdi v sobotu vecer, a to uz jsem vykoupana, tak si neumim predstavit ze se vykoupu tam dole bez mydla :lol: a ten gel pro me osobne mi prijde pohodlnejsi nevim, uvidim, promazat taky nepotrebuji :D
jde mi jen o to, zda to mydlo pred ano nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.1.16 21:11

Jo takhle to myslis..samozrejme se normalne umyj..uvadi se tam po styku neumyvat mydlem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.1.16 22:13

@bershka1 tak tak :D u toho gelu pisou ze i pred se nemas umyvat mydlem, coz mi prijde divne proste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.1.16 22:20

@Frederi Opravdu se u pharmatexu nesmíš umývat mýdlem. Ani před ani po, aspoň dvě hodiny, tuším. Ani tím intimním, většinou to obsahuje podobné látky, jako normální mýdlo. Narušuje to funkci toho Pharmatexu.
Já ho teda nemám moc ráda, strašně to potom teče a čvachtá :oops:

• Citovat
  • Upravit
362
28.1.16 15:14

Přesně cvachtani tez nemusim.je to spis pro holky co jsou i bezne na suchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
28.1.16 15:54

@Elenloth @bershka1 holky tak poradte, ja uz fakt nevim tedy co, a co ty globule? Cetla jsem ze pak,,tecou,, z vas jeste tyden, coz mi prijde jako kravina, ale kdysi jsem na zanet mela taky globule a je pravda ze to tak bylo no :nevim: a u tech globuli s tim mydlem plati to same ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
28.1.16 15:58
@Frederi píše:
@Elenloth @bershka1 holky tak poradte, ja uz fakt nevim tedy co, a co ty globule? Cetla jsem ze pak,,tecou,, z vas jeste tyden, coz mi prijde jako kravina, ale kdysi jsem na zanet mela taky globule a je pravda ze to tak bylo no :nevim: a u tech globuli s tim mydlem plati to same ze?

No hele, v zásadě se musíš rozhodnout, jestli chceš hormonální nebo nehormonální antikoncepci. No a pak zas až tak na výběr není ;)

• Citovat
  • Upravit
362
28.1.16 16:20

To psala nejaka hysterka ne? nebo nekdo kdo je chtěl pospinit. Rok a pul by mi teda vadilo kdyby to ze me týden teklo.hloupost.rid se pocitem.na diskuzi je to vzdy kazda ves jiny pes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
28.1.16 18:50

@Frederi S globulema je to myslím stejné jako s gelem. A jo, tečou. Sice ne týden, ale druhý den bez intimky ani ránu. Nejlepší je to prostě vyzkoušet. Někomu to vyhovuje, někomu ne. Mně to strašně vadilo.

• Citovat
  • Upravit
362
28.1.16 19:09

Ze me to urcite do par hodin vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
29.1.16 12:48

@Lutonka @Elenloth @bershka1 holky ja mam fakt dilema, libi se mi ze je to jen pred a clovek na to nemusi myslet porad, nemusite nikam chodit pro recept, cenove se to da, kor kdyz je pritel doma jen dva dny, takze pohoda…
Jedine co nejak nemohu prekousnout je, tak ze se tam dole nesmim umyt mydlem, vim, ze jsem blba, ale na intim. hygienu jsem fakt prisna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí