Jaký typ náušnic pro batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
9.7.20 20:56

@Berry77 on se jí asi nezachytil o to zapínání, ale spíš tím, jak ji pevně obejmul a jakoby se o ní opřel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4237
9.7.20 20:58

Já jsem dceři do roka nechala ty nastřelené, byly z nějakého antialergického plastu, s růžovým kamínkem, vypadaly jak stříbrné. V roce jsem jí dala zlaté, které dostala ke křtu, měly taky to zapínání vepředu a ty jí vydržely až do pěti let, kdy jsem jí koupila nové, už větší, stříbrné, ty má doteď. Ale nevlastní dcera měla krásné zlaté, kroužky, s červenými a bílými kamínky. Nad těmi jsem taky uvažovala, ale stály asi 2.500,– Kč. Nevlastní dcera je měla do té doby, než jí je maminka před operací sundala a jednu ztratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
9.7.20 21:01

Mala ma pecky, vzadu otlacene nemá, k uchu to „ztim“ neprirostlo, je ji rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.7.20 21:04

Holka mela nekolikery pecky na puzetku z nejakeho antialergenniho kovu (dostala set asi desaterych nausnic). Par jich teda postracela. Ted uz ma pres rok visaci s klasickym zapinanim, tez nejaky antialergenni kov, pirizovaci cena oproti zlatu nula nula prd.
Zlate mela jeste po mne asi rok, ale uz z nich vyrostla.
Takze bych sla bud do nejakych lowcost z kvalitniho materialu, nebo do zlatych se sroubivacim uzaverem ci francouzskym zapinanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
9.7.20 21:33

Vsechny čtyři dcery mají kroužky z bílého nebo žlutého zlata, aplikace kamínků. Měníme cca v 7 letech za větší. Vyšší pořizovací cena - díky dárkům od babiček, pod 3000 Kč to většinou nejde, ani první nejmenší. V zapínání se nevyznám, ale podle náhodného článku je to kreole, zadní zapínání, ohne se v kloubu a zapadne do druhé části. Prý je nejspolehlivější a odpovídá to, náušnice se sama nerozepla několik let, nikde neprecniva, nezavazi, nemůže se zatáhnout o oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.7.20 22:26
@Aduš8 píše:
@ProfZav a nevadí ji vzadu ta tyčka? Já mám spoustu náušnic s puzetkou a když ležím na boku, tak mě ta tyčka od té náušnice za uchem píchá :lol:

Nevadí. Taky to nechápu, já je taky na noc musím sundavat, ale ona je v pohodě :nevim: Má kliku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.7.20 21:12

Ahoj, zrovna dneska jsme dceři dávali nové náušnice visací z bílého zlata, prý se nejlépe snáší. První měla nastřelené z titanu a taky jsem se bála že jí to bude píchat, ale nevypadalo to, že by ji to vadilo. Ale už několikrát ji vypadly tak jsme po šesti týdnech vyměnili. Uvidíme jak budou držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí