Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@princess.consuela píše: Více
Proč bych měla konkurovat 15, 16tiletým dětem prosím Tě? Co bych jim měla závidět, že mají špeky už teď? Po dětech budou ještě jednou takové. Tam není co závidět, prosím Tě.
@Josefuna píše: Více
Ale je, mládí. Ony klidně můžou zhubnout, ale ty už tachometr nepřetočíš
.
Hele, mně v pubertě stačilo, že mi jeden chlap řekl, že mi roste pěkná pr.del a ať s tím něco dělám. Že jak budu vypadat za 20 let. Pokračovalo to bulimií a trvalým poškozením žaludku. Nikdy nevíš, kdo to tady čte a jak to na něj může působit, například. PS: o své bulimií jsem nikdy neřekla nikomu z rodiny, rodiče a sourozenci to dodnes neví. Moc pěkně jsem se v tom topila sama.
@Magical-eyes píše: Více
Přesně, ale m7sim rict, ze se dlouho držela v tomhle tématu. Ji hybaji žluči už holky co mají 3 kg navrch
Jestli ty bereš za normální posuzovat jiná děvčata a nazývat je machnami, tak to neznamená že to dělá každý. A ne, neřeknu si to. Jestli ti přijde normální a běžné urážet druhé, tak to s tebou nebude něco v pořádku.
@Černá Madonna píše: Více
Buď upřímná a odpověz na moji otázku. Opravdu by ti nevadilo kdyby někdo vyfotil tvou dospívající dceru a k tomu dal anketu jaká je vzhledově? Protože jinak jenom jsou tvé odpovědi omáčkou okolo a neřeknou nic. Kdyby tvoje dcera přišla s tím že její spolužáci dali na net její fotku a hlasují o jejím vzhledu a ona to těžce nese, přešla bys to, nebo bys holce vynadala že z toho dělá kovbojku, nebo bys ji jako matka se snažila podpořit?
To si právě nikdo normální neřekne. Víš proč mi to zvedlo tlak? Mám v okolí případ anorexie a není to nic pěkného, vlastně se vůbec neví jestli to dotyčná přežije. A začalo to přesně takhle, že někdo ji řekl, že teda by se sebou měla něco dělat.
@Anna766 píše: Více
Tak to je přece úplně jasné.
Pokud by se cokoliv negativního týkalo mého dítěte, tak bych to samozřejmě řešila ihned. Jako už jsem bohužel, tak před deseti lety jednou musela řešit… Šlo o zveřejněný video rozhovor mezi synem a spolužákem, taky na nějaké soc. síti, kde ho vyloženě zesměšňoval a ponižoval, dokonce se tam zmiňoval i o mě.
Chodil k nám domů a celou dobu, jsem si myslela, že jsou kamarádi. Proto jsem z toho byla tenkrát docela v šoku. Druhý den, jsem mu ve škole důrazně řekla, aby to okamžitě smazal nebo to budu muset nahlásit řediteli školy…
Jeho odpovědí bylo, že to byla přece jen taková „malá srandička“.
Tenkrát, mě to celé opravdu dost mrzelo a překvapilo. Nevěřila jsem, že něco takového může udělat „kamarád“ a pouze v osmi letech. Říkala jsem si, čeho bude schopný za deset let… ![]()
Takže ne, to by se mi opravdu jednoznačně nelíbilo.
Proto asi ani nejsem příznivce žádných soc. sítí, kde bohužel takové riziko vždy hrozí. Obzvlášť, co se týká dětí, je namístě velká ostražitost. ![]()
Takže jsme se dozvěděli, že ponižování tvého syna se řešilo, ale ponižovaní random holek je v pohodě.
Dej si facku.
Proč tedy tolik bojuješ za uživatelku která tu posuzuje drze cizí dcery a jejich postavy? Nepřipadáš si poněkud pokrytecky?
@princess.consuela píše: Více
Nevím, jestli nechápeš jen psaný text nebo jestli jsi tak, s prominutím hloupá. ![]()
Nikde jsem nepsala o tom, že mám zálibu v ponižování mladých holek.
Facku, si dej hlavně ty, aby ses probrala. ![]()
A mj. tu byla nedávno diskuze o absolutní nevhodnosti, co se týká fackování…
Tak pozor, aby tě tu některé uživatelky zato neroznesly na kopytech. Protože, přece NIKDO A NIKDY, NEMÁ BÝT FACKOVÁN!!!
To jen tak pro dodatek. ![]()
Příspěvek upraven 14.08.24 v 23:03
Vždyť se tu zastavas celou dobu zakladatelky. Tak co teda to moralizovani znamenalo?