Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Qwerty987 píše: Více
Přesně, ale tady se považuje nadváha za zdravě vypadající tělo a kdo to názvem pravým jménem, tak nabádá k anorexii ![]()
@Josefuna píše: Více
Víš co je hrůza? Být dospělá ženská a okukovat pubescentky ![]()
@Liberalissima píše: Více
Ale tak jí to neber, třeba vzpomíná na mládí…
![]()
@Liberalissima píše: Více
Já se jen divím, já dnes plno mladých holek vypadá, vždyť je to katastrofa. A nevím, čím to je. Za chvíli to tu bude jak v Anglii a USA.
@Ploskutáček píše: Více
Je to nechutné a hraničí to s predátorstvím
@aiwwa píše: Více
Ano a pokud si dobre vzpominam, tak to nebyly stehna jak na fotce cislo jedna. Nechapu, proc si na mladych holkach honi ego, uz to tady bylo nekolikrat. ![]()
@Silverine247 píše: Více
Já vím proč, ale napsat to nemůžu, to by bylo na ban. ![]()
Noo, to nemusí být zase vždycky tak úplně pravda. Každá to má přece jen trochu jinak. ![]()
Některé holčiny v pubertě vlivem hormonů začnou poměrně rychle přibírat na váze, ale časem až se vše ustálí, začnou hubnout.
Třeba zrovna já, jsem to tak měla. V období 16-17 let, jsem přibírala snad i z vody. ![]()
Jenže, je zase fakt, že jsem měla i hodně velké chutě a pořád mě honila mlsná. ![]()
Pak až věkem, šla váha zase dolů.
@Černá Madonna píše: Více
Však já neříkám, že nejsou výjimky, ale tak asi je prostě pravda, že s věkem se zpomaluje matebolismus atd, mám kolem sebe dost holek co měly v 15 pěkně ženskou postavy přesýpacích hodin - krása, no a ve 30 už to taková krása bohužel nebyla…ale jasné, že to není dogma
ale tak k mladí patří krátké sukně a krátké tílka a mě se teda na to taky lepe dívá, když z toho nic nepřeteka ![]()
@Silverine247 píše: Více
Mně není 16 a i po 40 nevypadám jak ty machny na fotkách, tak jsem nevypadala nikdy.
@Josefuna píše: Více
Víc než u mladých holek je tristní váha u mamin vymlouvající se na nedostatek času na starání se o sebe ![]()
Jo a nebo to bude naopak. Ty hubené budou matróny a ty oblejší zůstanou tak jak jsou. To přece není záruka, že to bude, jak píšeš.
@Enitka píše: Více
Většinou to tak nebývá. Když se podíváš na ty fotky, tak ty štíhlé mají zřejmě i subtilnější kostru. Nemají široké boky například.
@Enitka píše: Více
Není
ale ani tak nevidím důvod aby mladá holka měla 10kg navrh, když má výhodu mladí- rychlejšího metabolismu, času na péči o sebe a většinou i zdraví na to, aby mohla sportovat ![]()