Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jaký typ postavy na mladých holkách se vám zdá hezčí? Přijdou vám děvčata příliš plnoštíhlá na svůj věk či naopak až moc hubená? Jsem překvapená, jak holky podobného věku mohou vypadat až tak rozdílně.
Líbí se mi oba typy, ale myslím si, že plnoštíhlé holky by mohly volit jiné oblečení než minisukně a krátké kraťasy. Ať si každý ale nosí co chce, pokud se v tom cítí dobře. Těla jiných žen mě nezajímají.
@Yasmina21 píše: Více
Považuješ tedy ty holky už za plnoštíhlé? Kde vlastně hranice, kdy je ještě někdo štíhlý a ne plnoštíhlý nebo naopak hubený? V poslední době vidím spíše holky jak na fotce 2 a 3 a říkám si, čím to je. Věk 14 až 16 let.
@Josefuna píše: VíceŘekla bych, že slečna na poslední fotce v bílých kraťasích už má stehna trošku silnější.
Obě holky vypadají mladě, pevně, obě mají podle mě hezké postavy. Mládí je prostě krásný ![]()
@Yasmina21 píše: Více
Tak proc rozklikavas diskuzi s jednoznacnym nazvem, kdyz te tela jinych zen nezajimaji? ![]()
Obě holky na první fotce a první holka zleva na druhé fotce OK.
Zbytek je na můj vkus moc macatý.
Holky na první fotce jsou hubené. Na poslední fotce jsou moc oplácané. Nejvyšší čas, ať s tím něco dělají, než se rozjedou víc.
@Baba píše: Více
Protože názor mám a ten jsem taky napsala. Nemyslím si, že plnoštíhlým dívkám sluší mini oblečení, ale jestli se v tom cítí dobře. Určitě ale necestuji autobusem a nepřemýšlím nad tím, co má kdo na sobě nebo jak vypadá.
A proč ty reaguješ na mě a ani nenapíšeš svůj názor, když otázka zněla jasně? ![]()
Tyvado, já docela koukám. Předpokládám, že tu diskutují dospělé ženy a ne puberťačky, a stejně vám někdo na fotce přijde „tlustý“?
Za mě subjektivně nejpřitažlivější postavu má levá na třetí fotce.
Holky na první fotce jsou za mě vzhledem k věku (14-16) OK, prostě ještě ve vývoji
Ještě OT, ale české slovo plnoštíhlá nepoužívá skoro nikdo správně.
Je pravda, že ta vlevo na třetí fotce je PLNOŠTÍHLÁ - ale v pravém slova smyslu - má plné tvary - prsa, zadek, nohy a přesto štíhlá.
@KaZeAd píše: Více
No nevím, mě teda štíhlá nepřijde
Manžel by řekl, že je vyloženě tlustá…