Jak moc ovlivňuje tuk prsa?

28
1.8.24 21:43

Jak moc ovlivňuje tuk prsa?

Ahojte je mi 20 a prsa mám jak 12 :roll:
Je pravda, že jsem hodně podvyzivena, ale snažím se na tom pracovat… Každopádně mě zajímá jestli když priberu nějaká ta kila tuku, se mi prsa zvětší? Jako lezou mi kosti, na hrudi by se mi dali počítat žebra, takže toho tuku tam moc není. Ale zase moje nejlepší kamarádka, je to samé a prsa má slušné. Tak mě to tak zajímá, jestli mi to pribrani pomuze, alespoň tak 5 kilo, ale měla tak 52/53. Nepotřebuji prsa jak Kardashianky, ale alespoň něco do výstřihu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.8.24 21:47

Já teda mám zkušenost u sebe, že dle váhy se mi mění i prsa. A vzhledem k tomu, že mi celý život litá váha, jak na kolotoči :roll: tak je jednou mám s po druhé ne :lol:

Takže bych řekla, že Příbrani pomůže, ale nevím jestli není 5 kg málo…

• Citovat
  • Upravit
435
1.8.24 21:54

Myslim, ze to nelze plosne rict, mam kamaradku, ktera je opravdu obezni a prsa nema prakticky zadna. Nekdo pribira na prsou nekdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.8.24 21:59
@Anonymní píše: Více

Tak já bych chtěla alespoň béčka…
Zase nechci být obézní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.8.24 21:59

Jsem štíhlá. Pro někoho už moc. Prsa byla to první, co šlo okamžitě pryč. Podle mě míra tuku hraje roli.

• Citovat
  • Upravit
28
1.8.24 22:02
@krecik.dzungarsky píše: Více

Kéž by 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.8.24 22:03
@Knihakniha píše: Více

Ale tak, myslite, že když priberu cca 5 kg tam mi porostou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.8.24 22:08

@leňuldaa Ještě jinak. Mám pubertální dceru, která byla dlouhodobě hospitalizovaná. Z normální zdravé váhy zhubla na hranici podvýživy. Nemocniční strava i více dalších faktorů. O prsa také přišla, ale to je ten nejmenší problém. Mně třeba menší prsa vyhovují. Celý život jsem malá prsa neměla a byla jsem vlivem toho často nepříjemným středem pozornosti, ale chápu, že každý touží po opaku toho, co zrovna má.

• Citovat
  • Upravit
28
1.8.24 22:09
@leňuldaa píše: Více

Protože si to jinak moc nedokážu vysvětlit. Moje 14 léta sestra má prsa podobné. I když je o 5 let mladší, ale zase je o 10 cm menší a 4 kila lehčí. Takže si tak říkám, že to snad bude jen tím tukem, že je nemám po tátovi. I když moje máma mi říkala, že taky v mém věku žádné neměla a teď má déčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.8.24 22:10
@krecik.dzungarsky píše: Více

Já jako taky netoužím po velkých, chtěla bych ale alespoň béčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
1.8.24 22:14
@Anonymní píše: Více

Noo, řekla bych, že celkový tuk může trochu pomoci, ale taky nemusí. :think:
Znám ženy, které jsou jednoznačně obézní a prsa nejsou opravdu nijak zvlášť velká…
A zase naopak. Ženy, které jsou štíhlé a váží méně než by třeba někdo mohl na první pohled schvalovat, malá prsa kupodivu nemají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
1.8.24 22:15

Já nejsem nějaká twigy a prsa moc nemám, tak 2ky a jen trochu zhubnu první jdou prsa :nevim:
Dávno se tím netrapim, aspoň mi nebudou viset :lol: odkojila jsem si svých 5 let i s menšími ;)
Moje neteř má 18 let a 53Kg a prsa má 4, život není spravedlivý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.8.24 22:22

Ja tam mam dve lentilky pod kobercem.kdyz jsem byla v puberte oplacana nebo tehotna/kojici, tak jsem nela samozrejmne vetsi prsa.ale jak se hmotnost vratila, tak zas lentilky :D. a kdyz hubnu, tak jdou prsa jako prvni :oops:.takze tuk s tim asi souvisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
1.8.24 22:38
@Petra0009 píše: Více

Nebo natom může mít svůj podíl i genetika, což bývá většinou prvotní příčinou mnoha zdravotních záležitostí a problémů, bohužel i určitých onemocnění… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková