Jakým lepidlem slepit plast na autě zvenku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jakým lepidlem slepit plast na autě zvenku?
Zdravím ženy a muže znalé motorismu, popř. ženy, které mají takového chlapa doma a mohly by se zeptat… ![]()
Před chvílí jsem, blbka, vjela do garáže, když už se zavírala vrata. Urvala jsem si kus plastového krytu takových těch „lyžin“ na střeše auta.
Nechce se mi do servisu, tak mě napadlo, že by to mohlo jít slepit. Co myslíte, šlo by to? A pokud ano, jakým lepidlem, aby to drželo a odolalo počasí.
Díky za pomoc, emimi je centrální mozek lidstva, takže spoléhám na jeho sílu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@martina.se píše:
@Katalie to neslepis
Chceš mi kazit Vánoce?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalie píše:
Chceš mi kazit Vánoce?![]()
![]()
Ne. Ale tyhle mrazy nic nevydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalie kup lepidlo na autoskla a primer sada stojí cca 500 XT line stačí
Jen to chce lepit při teplotě nad nulou a výdrží navždy než auto skončí ve šrotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalie jen když tak dej fotku aby se to vyplatilo lepit. Jinak by stačil objednat plastik nový klidně v neoriginále. Pokud není v laku je to za pár korun ![]()
@martina.se no a vypadlo ti někdy v mrazu čelní okno
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel lepil naraznik bouchlej tusim nakym dvouslozkovym lepidlem a drzi to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jaký je to plast, jaká je to prasklina… Existují lepidla přesně pro daný typ plastu, některé plasty se dají svařovat,… S některými se ale nedá udělat nic, jen vyhodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr-33 no pak leda preplatovat a dát nejt ![]()
Dej tam nejt a nech to bejt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
@Katalie jen když tak dej fotku aby se to vyplatilo lepit. Jinak by stačil objednat plastik nový klidně v neoriginále. Pokud není v laku je to za pár korun
@martina.se no a vypadlo ti někdy v mrazu čelní okno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit