JANÉ 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
29.12.06 23:24

jane v ov

http://www.bebe.euweb.cz/index.php?… - adresa prodejny je to v Porubě. V Promi je na 100% nemají. Já měla stejný problém. Největší výběr byl v Valašškém Meziřičí v prodejně DARA www.dorjan.cz (posílají i na dobírku). Vše ukázali, vysvětlili a měli tam 3 kusy na prodejně (komplety Slalomu Pro).Byli moc ochotní.

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.12.06 23:29

Pet, moc děkuju, hned v úterý se tam vypravím, doufám, že to najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
31.12.06 17:39

jané

určitě to najdeš- mají na těch stránkách i mapku, je to v takovém v paneláku, malý krámek v přízemí- paní, která tam vypomáhá tomu moc nerozumí (důchodkyně), takže ani nevěděla jak se skládá…Syn, který to vlastní, tam bývá až kole páté a lze se s ním domluvit na všem, berou to z centrálního skladu a v říjnu už červený nebyli schopni sehnat…My se rozhodli pro něj, tak jsme bohužel museli až do zmiňovaného Valašského Meziřičí (nechtěla jsem kupovat přes internet a doma skládat kočár).
Ještě jedna rada, nezapomenout si objednat zároveň nánožník na sporťák-není v ceně a co se dovezlo tento rok, je na skladě, příští rok je už jiná kolekce a nánožníky barevně sedět nebudou.Možná někde přesvědčují, že je možno si zakoupit neoriginál černý, ale nedá se to srovnat-original je bezva vyteplený a perfektně sedí.
 pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.1.07 14:50

Holky, takovy jen maly dotazek, cte se Jane jako Chane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.1.07 15:31

jane

jasně, že se tak čte-je to španělská firma.Don Juan čteš taky s „ch“. Ale rozumím-taky mě někde překvapili, že mají kočárek džejn ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.1.07 11:10

diky, ja jsem si to prave myslela, tak jsem ze sebe bechtela delat v obchode blbce, ale pani mi porad rikala v obchode Jane, tak me prekvapila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.1.07 10:33

ahoj,
kolekce Jane 2007 bude v prodeji od února. Včera jsem psala na www.babytime.cz a odpověděli už dnes ráno. Pošlou i katalog. Máte někdo zkušenost s tímto internetovým obchodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.07 23:01

Jane

Ahoj, taky bych si chtela koupit kocarek Jane Slalom Pro (trojkombinaci). Na ulici jsem se bavila s jednou maminkou, ktera si ho velmi pochvalovala. Je ale z mesta a my bydlime v „satelitu“, kde zatim nejsou silnice - jen sterk a bahno. Tak se chci zeptat, jak se s nim jezdi v horsim terenu a ve snehu.

oJo, ta nova kolekce 2007 bude na trhu jiz na konci ledna, volala jsem ceskemu dealerovi www.handypraha.cz, kde si ji budete moc prohlednout. Pry bude i o neco levnejsi. Nicmene nerikal nic o mensim rozmeru kocarku.Uz takhle je korbicka docela mala.

• Citovat
  • Upravit
1370
14.1.07 09:47

Ahoj, mám kolekci 2006. Bydlíme ve městě, ale stavíme barák a tam je to hrozný a kočár nemá problém a jsme docela aktivní a v lese s zaaretovaným kolem bez menších problémů. V terénu taky. Výhodou je i to, že když už je to opravdu hustý tak přítel kočár veme a přenese celý korbu i konstrukci. To by asi s normálním moc nezvládl. A hlavně, když ho sama skládám do auta tak vůbec nemám problém kvůli jeho váze.
Korbička mladý je docela tlouštík a nemá problém se tam vlézt i s fusakem. Má 7,5 kg a kolem 65 cm.

""http://www.rodice.cz/metrik/2830.png:http://www.rodice.cz/metrik/2830.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
14.1.07 19:11

ahoj,my mame jane slalom pro 2006,jezdim s nim mesic a protoze mame dva psy,chodime vetsinou do terenu-lesy,louky atd. a nemame vubec zadny problem projet cokoliv.ja jsem s kocarem moc spokojena a muzu ho jen doporucit.velice dobre a lehce se ovlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.07 22:16

Ahoj Katko a Vasinko,

tak to jste me uklidnily. Slalom Pro je muj favorit, ale kdyz u nas byla na navsteve kamaradka (zkusena matka) a videla ty „silnice nesilnice“ dost me od trojkolky zrazovala. Ted uz zbyva si jen vybrat z te nove kolekce, abychom mohli v dubnu s mimi vyrazit na prochazku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
18.1.07 08:22

Tak holky na www.detskyraj.cz už mají novou kolekci. Cenově je úplně stejná jako loňská a vypadá zase trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.1.07 17:24

Moc pěkné. Strašně se mi líbí, jak jde kočárek barevně zkombinovat. Sice bych volila trošku méně nápadné barvy, ale moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.1.07 18:04

Ahoj
My máme 3,5 měsíců Jane Slamon Pro kolekce 2006 (celý komplet) a jsme s ním také spokojeni. Je lehký a skvěle ovladatelný. Nedávno jsem chvíli jen s kočarem kamarádky (klasická čtyřkolka) a byl jsem překvapen, jak ho má těžký.
Koričku používáme i autě. Když se jede na delší trasu (nebo když byl Kuba malý mimi) je to k nezaplacení.
Jako jistou nevýhodu cítím málo odpružený podvozek. U nás ve městě jsou některé chodníky v dezolátním stavu a jízda po nich je utrpení. Stejné je to při jízdě po kostkách či velkých terénech mimo město.
Druhou nevýhodu vidím u krytu korbičky, u kterého se nedá dostatečně zvednout jeho hodrní okraj, aby bránil foukání do korby. U staršího modelu a u 2007 je to úplně jinak. Zima je zatím nijaká a tak to zase tak nevadí.
Poslední a dosti zá:,–(ní vadou je problém s upevněním autosedačky Rebel na zadní sedačce v našem autě (máme Octavii combi 1). Sedačka má tak velkou zadní část, že se nedá pás dle návodu připevnit. Stačilo by 5 cm pásu navíc. Doporučuji si ji v autě vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.1.07 18:16

Koukal jsem teď ještě na ty nové barevné kombinace a nechápu, kam na to chodí. Jsou docela hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí