Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
22.2.11 18:18

tak to gratuluju ka-tko
a za kolik jsi ho prodala, jestli je můžu zeptat. Jen že tu holky píšou, jak se špatně prodávají, a tobě se to (možná) podařilo za jeden den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.2.11 18:20

za 8000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.2.11 18:26

denny -
mně se teda zdál ten fusion porád dost těžký, když jsem ho byla omrknout. 12kg udává výrobce concordu, a jané uvádí váhu slalomu 13kg, takže rozdíl na papíře zanedbatelný…jde o to, kolik váží concord doopravdy když u jané se teda moc netrefili a 3kg rozdíl mi to fakt nepřišel, když jsem je tam oba těžkala.
ale jsem zvědavá, jak budeš spokojená, určitě napiš. Třeba pak budu litovat, že jsem taky nevyměnila:) i když prostě já už žádný kočár nad 10kg nechci. až už bude malej na jaře běhat, tak za sebou nechci vláčet nějaký těžký tank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.2.11 18:28

tak to je super, tak nějak bych ho taky chtěla prodat. aspoň za těch 8, abych měla na nový kočár + doplňky. Za levnějš bych ho nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.2.11 18:33

ktka

a jakou si měla barvu to je rychlost a kde si ho prodávala i s nánožníkem nebo bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.2.11 18:40

zatim neprodala- pani prijde v nedeli se podivat.
Dnes jsem ho vyvesila na MMB mam green valley a i s nanoznikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.2.11 19:00

tak to mám ve stejné barvě ale mám unlimit tak su zvědavá kdy já ho prodám chcu si koupit taký lehký buggster ted tu 2011 s nafukovacíma kolama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.2.11 19:35

katko,já ho tam dneska viděla :wink:
tak držím palce :-D
Já ho nabízela bez nánožníku za 7.000,– s za 8.000,–
Jsem s paní domluvená, že ten nánožník bude k dispozici podle toho, pro co se rozhodnu…

No jinak ten Concord je opravdu lehčí, porovnávala jsem to na prodejně :wink: S tím Slalomem se sekli opravdu hodně, váží fakt těch 15kg. Kolik má Majo teda ten Unlimit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.2.11 19:37

Denny Slalom komplet bez tasky vazi 13,9kg- merila jsem ho doma- a to vaha je OK, na desetiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.2.11 19:57

fotku mám akorát když bylo malímu 8 m jinak sem ho vážila a má 11,5kg pokud nám de dobře váha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.2.11 20:31

Teda holky, to tu zůstanu sama se Slalomem? Denny, pořád ještě váháš? Já mít Callisto, tak už do dalšího sporťáku nejdu.
Příští týden se chystám na čumendu do Brna, to by měly přijet už i Topazy a budu mít pak dilema jako ty. Ještě totiž uvažuju nad Maclaren Quest, je lehký má jen 5 kg a Silver Cross Pop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.2.11 21:32

Bianconeboj já tu s tebou určitě zůstanu.Malej je zase po delší době spokojený v hlubokém kočárku, tak jsem zvědavá jestli se k tomu našemu vysněnému sporťáku vůbec dostaneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.2.11 08:21

Ali, jen co se trochu oteplí, tak budete ve sporťáku. Míša bude chtít pozorovat svět. Uvidíme, jak se nás osvědčí jízda v golfkách, třeba nakonec taky Slaloma prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 08:53

Katko, díky za info s tou váhou…tak to zas není tak hrozný :wink: Starý Slalom měl tuším 13Kg???

Jinak dámy, prodáno / objednáno
Zůstanu věrná Jané, prostě mi vyhovuje.
U Concordu mi vadil ten košík, starý typ brzdy a vůbec ta konstrukce v zadu a pak ta bouda - že v leže tolik nechrání. U Jané mi vadíjen jedna věc a to ta šířka sedačky. Vzhledemk tomu,že Teutonia má 34cm, Ostatní sporťáky tak nějak 34cm až na ty koráby jako Speedy,Concord ty mají těch 36cm, tak si prostě myslím, že to nějak zvládnem :wink: A hlavně, pořád si myslím, že s Concordemby to byl krok zpátky. Jané a zvlášť v té naší barvičce se mi hroznělíbí a to zůstává :srdce:

…kdyby jste věděli,jak mě se ulevilo :lol: :lol: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 10:39

Nevíte o někom,kdo by mi prodal tašku od Slaloma v barvě Calmblue? U Unlimitu není v příslušenství…

Majo, paní co si ode mě kupuje kočárek by měla zájemo ten nánožník. Máš ho tedy ještě a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí