Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
STAZI, psala jsem ti SZ, ale nevim, jestlis ji dostala, nejak mi to tady blbne. Kdes prosimte sehnala tuhlec barvičku???? Jsou nové nebo po někom? Díky za info…
Márty…byla to úplná náhoda, hledala jsem asi měsíc na MMB převážně jeté a najednou mi vyjel inzerát na tyhle - úplně nové za 2990 - výprodej skladu. Tak jsem neváhala - chtěla jsem sice původně ty hnědé, ale v reálu nakonec ty oranžovomodré jsou krásně okaté, takže dobrá shoda náhod.
Holky prosím chci se zeptat, koupila jsem si jané energy, ale když je chytím za rukojeti a zahýbu snimi do protisměru jakoby se viklají? Je to normální? Jsou starší, ne nové. Dělají to všechny golfky? kamárádka má pliko a to to nedělá. Děkuji.
Ahoj ,když už jste zase načaly tuto diskuzi.Chtěla bych koupit tyto golfky,ale jak čtu tak jsou asi lepší ty z roku 2008 než 2009?Co jsem teda viděla na první pohled za rozdíl jsou kolečka?Mají ještě nějaký rozdíl?A kde by se daly koupit?Na netu toho moc už nemají.A když už tak za tu samou cenu co 2009 ![]()
Ty madla se hýbou i mě (trochu) a to jsme je koupili nové. Podle mě je kvůli tomu, jak se skládají, prostě to není montovaný na pevno ![]()
A dívala jsem se na obě kolekce a rozdíl u koleček nevidím, jiný mi přijdou jen barvy
![]()
No někdo to tady psal že jsou lepší větší ty z roku 2008.No tak uvidím až se podívám v obchodě jak to vypadá.
ahojky, minulý týden jsem si koupila gofky jané energy, modro černé, jsou boží, jsem hrozně nadšená z ovládání, komfort kočárku pro mimi bomba, lehočké mají jen 6kg, jsem do nich uplně zamilovaná. dlouho jsem hledala golfky kolem 3tis. a všechno to byly větroprachy nestabilní
ale tenhle kočarek je super, je fakt že mohl být víc modrý, převažuje černá, ale to je úplně jedno, červený kočárek má barvy naopak je víc červený než černý a ta červená barva je příjemná, nerazí… myslím že se hodí i pro kluka… právě teď scháním madlo na kočárek, který u kočárku není, ale prá se dá dopasovat z jiného typu.. snad seženu… papa ![]()
já si taky minulý týden koupila červenočerný zatím jsem teda byla jen jednou s nima docela dobrý opravdu je lehoučký takže to unesu i s malým.a mám to i s nánožníkem a madlem.měly docela dobrou cenu tak jsem to koupila všechno. ![]()
Luci-jé píše: … právě teď scháním madlo na kočárek, který u kočárku není, ale prá se dá dopasovat z jiného typu.. snad seženu… papa
můžu tě poprosit, jestli seženeš nějaké neorigoš = levnější madlo, dala bys mi odkaz? už jsem se ptala na jiné diskusi, ale zatím bez odezvy
díky!!
Ahoj holky, zvazujeme ted koupi nejakeho golface a protoze sem mimo Cr na ostrove,kde neni zrovna velky vyber,tak si budu muset objednat kocarek pres internet. Byla jsem v obchode zkouset par kocaru a odesla jsem vylozene zoufala - treba mclaren me totalne zklamal
.
Chtela jsem se zeptat jak se kocarek Jane Energy sklada. Muzete mi to prosim nektera popsat. Cekame druhe dite a ja hledam neco co zvladnu s velkym pupkem bez toho abych se nejak vyrazne ohybala az k zemi. Dekuji moc
Mirii-taky jsem byla zklamaná ze spousty golfáčů,ale energy mě nezklamal-vypadal kvalitně. Sice jsem si koupila jiný,ale myslím,že tím nešlápneš vedle. ![]()
mě osobně se teď moc líbí cybex callisto. Jde na něj dát sedačka maxi cosi, skládá se do deštníkun a má spojenou rukojeť. Opravdu si myslím, že bude ok.