Jané Nomad, nebo Casulaplay Vintage?

18
10.2.13 16:13

Jané Nomad nebo Casulaplay Vintage ???

Dobrý den,
potřebovala bych moc poradit. Chtěla bych koupit nějaký prostorný sportovní kočár a nejvíce se mi líbí Nomad a Vintage… slyšela jsem že Nomad je lepší ale bohužel nemám tu možnost si oba… mohla Vás maminky poprosit o radu a zkušenosti??? Moc moc moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
10.2.13 20:04

Rozhodně Nomad. Nemám s ním sice osobní zkušenost, ale většina si ho chválí. Je velmi lehký a prostorný. Vintage jsem měla a byl to nejmenší kočárek co jsem měla a šíleně se mi řídil. Nikdy více. Také se mi strašně líbil, ale jedinou výhodou byl ten vzhled, boudička a velký košík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.2.13 20:27

@neslusanka Vintage nejmenší??? Před chvílí jsem se ptala paní zda je prostorný a psala že ano…tak ji nejspíš šlo jen o to, aby jej prodala… je pravda, že je krásný, ale v reálu může vypadat jinak. Každopádně Nomad nejspíš vyhrál, opravdu se hodně chválí že skladný i prostorný… děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.2.13 21:19

Ano, Vintage je hrozně úzký a i krátký. Krátká zádová opěrka (jako u všech casualu), podnožka také úplně na prd, takže celková délka dost krátká a úzký tedy hodně. Malý měl 6m, oblečený byl jen v kalhotech a svetříku a byl tam teda narvaný. Sice vážil 8,5kg ale i tak. Měla jsem více kočárů a tento byl teda pro dítě opravdu nejméně prostorný. Taky se u mě ohřál jen dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.2.13 21:48

@neslusanka ok…děkuji moc za radu :-) jdu do nomada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí