Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bohužel jsem nenašla kategorii jak nezabýt tchýni
![]()
Tchnýni spadlo něco na plovoucí podlahu,která se rozštípla a tak to přilepila vteřinovým lepidlem několika vrstvama
ale i ze shora a vypadá to otřesně
A asi je to teda delší dobu protože nechce říct kdy a co jí na to spadlo. Myslíte že to půjde dát něčím dolu a opravit to?
Děkuji za všechny rady ![]()
Myslim že v Baumaxu prodávají odstraňovač vteřinovýho lepidla. ![]()
weruuunka píše:
Myslim že v Baumaxu prodávají odstraňovač vteřinovýho lepidla.
DObré vědět ![]()
Katka86 píše:weruuunka píše:DObré vědět
Myslim že v Baumaxu prodávají odstraňovač vteřinovýho lepidla.
Děkuji odpoledne tam zajedu ![]()
Ten odstraňovač vteřinového lepidla se taky jinak nazývá „debondér“ ( z anglického bond = lepidlo; není to roztok na likvidaci Jamese Bonda…
) Dá se koupit i v modelářských prodejnách; tam, kde prodávají balsu, event. potřeby pro stavbu létajících modelů. No a taky v obchodech s plastikovými modely. Zkus si vygooglit třeba síť modelářských obchodů MPM.....
Jé díky za tuto diskusi, také máme na plovoučce kápnuté vteřinové lepidlo, manžel spravoval klukovi autíčka.. ale naštěstí je to v ložnici na málo viditelném místě ![]()
A mimochodem - vteřinové lepidlo změkne ve vodě teplé tak 70-80°C. Pak se dá třeba oškrabat nožem. To pro případ, že byste tím pokecaly třeba váš oblíbený porcelánový hrneček.
Z prstů to šlo docela dobře obrousit pilníkem na nehty ![]()
Dej vědět, jsem zvědavá, jak dopadne podlaha po odstraňovači ![]()
Ještě bych měl asi varovat před rozlepováním prstů debondérem… Ono se přitom vyvíjí docela dost tepla - je to jako byste si sáhly na horkou plotnu… ![]()
hm, já ho mám na umyvadle na wc, chlap lepil držák na papír, co pořád upadával (ano, vteřiňákem a ano, samozřejmě že to nedrželo) a rozdělanou tubu položil na první volnou plochu
chlapa už nemám, ale flek je pořád a drží se na něm špína…tak děkuju za rady na odstraňovač ![]()