Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A k čemu to je dobré?
kdyby to byl aspoň duch co vypráví vtipy ale co je legrace na vyškrábání očí?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
30 ti lete matky na materske asi nevi co roupama delat
S takovymi vecmi se nezahrava… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Silwinka87 Dík,že to bereš s humorem, tak napíšeme jak to dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaS92 ale my už obě pracujeme. Starostí máme také dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych se bála. Jsem ještě v pubertě, napadají mě různé koniny, ale tohle je moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaS92 píše:
30 ti lete matky na materske asi nevi co roupama delatS takovymi vecmi se nezahrava…
jj, a zítra si tu budou stěžovat že jejich děti ve 4 letech nemluví
místo aby se věnovali děckám tak budou ve stodole budou vyvolávat duchy
inu proti gustu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Corie v noci se věnovat dětem nemusíme
budou s tatínkama, jinak jsou v pohodě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tesim se na zitrejsi diskuzi Vyvolavaly jsme duchy a ted nemuzem spat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam Hele,ale teď vážně. Už sis o vyvolávání něco přečetla nebo viděla? Není to opravdu sranda, můžeš si nevědomky něco přivolat, o co opravdu stát nebudeš a věř mi, zbavovat se toho je hodně těžké a může ti to přivodit mnoho problémů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezahrávala bych si s tím jenom tak, jako dítě ano, ale teď - ještě když na tyhle věci věřím a myslím, že to může být hodně nebezpečné
, zkuste si alespoň o tom něco zjistit na internetu, např. jak to udělat správně a hlavně jak to odvolat, to je nejdůležitější. S Boženou bych si projistotu nezahrávala, zkuste někoho neutrálního. A příbuzní se prý vyvolávat nemají, tak to bych taky radši nezkoušela.
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyvolávání duchů je jen sranda, proč by to jako nemohlo napadnout i dospělé ženské? Každý si na svoje mládí zavzpomíná jinak a prostě vypnout a zablbnout si je správné. Každý jinak, někdo se opije, jde ve 40 na diskotéku mezi puboše a někdo zas vyvolává duchy. No bože
A že je to nebezpečné… prosím vás
Vážně někdo věří tomu, že když řekne pár slov a bojí se u toho, že ho ten „duch“ uslyší a sešle na něj něco? To snad ne.. A pokud jo, proč to vnucovat někomu, kdo na tohle evidentně nevěří? Stejně mi přijde, že nadpřirozené věci se stávají jen těm, co v to věří. Nebude to spíš sugescí?
- Citovat
- Upravit
@Corie píše:
jj, a zítra si tu budou stěžovat že jejich děti ve 4 letech nemluvímísto aby se věnovali děckám tak budou ve stodole budou vyvolávat duchy
inu proti gustu…
![]()
Ne kazda z nas je JEN matkou - ja uz sem z takovych „matek“ co dejchaj kazdej dvuj dech jen a jen pro dite strasne, ale strasne unavena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě se k nám přidá jeden kamarád. Je mu 38!
Tak nevím jak to nakonec dopadne
Chce to zkusit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit