Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
24.9.15 07:09
@Reginaa píše:
Zabývali se třeba magií, vyvoláváním duchů, věštěním, a pod. Měli vesměs duševní problémy, zažívali třeba útoky démonů, nebo se jim začaly dít různé divné věci v jejich životech. Někteří skončili na psychiatrii…

Takovych lidi jsou plny Bohnice co stojej pred bohem a mluvi na ne sam Jezis Kristus, Archandel Gabriel, Hospodin aka Stvoritel, krestansti svetci a Vajrayanova bozstva :)
Nevim co se to deje, ale co ted znam lidi nejak jim prepina a zacinaj mit v hlavach Jezise + chodej k Jehovistum :?

At se pobavis tady mas na to tema:
http://www.ceskatelevize.cz/…hem-a-dablem

http://www.youtube.com/watch?…

a toto je nej kresleny video s bohem a kouzelnikem to je neco! :mrgreen:
 https://vimeo.com/79872106

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
24.9.15 07:18
@Karolina.k píše:
Jako prostředníka beru špiritistické (nebo chanellingové - pro mne je to to samé) médium. Takže radši bez toho. Pokud onoho ducha neuvidím přímo a nebude se mnou přímo mluvit tak je to podle mého názoru o ničem.

Zajímavá je z tho hlediska třeba knížečka od Josefa Durra, Experimentální démonologie. Knížka rakouského experimentátora který prováděl takové pokusy.

Ale uvedenými postupy se dají přimět k projevu i bytůstky nedémonické.

Mno tak tyhle tabulky to je spis zalozeny na psychice, podobne jako kyvadlo. Neni to ale tak silny jako jiny moznosti ale dobre to proste vypada do filmu :)
btw cetla jsi Carlose Castanedu? Toho mam rad :jazyk:
A vis co je buh? Tohle je buh…
https://www.kosmas.cz/…lekula-duse/
To cloveka proveri a prohlidne uvnitr ze se muzou jit viry zakopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.9.15 07:56
@Freudstein píše:
Takovych lidi jsou plny Bohnice co stojej pred bohem a mluvi na ne sam Jezis Kristus, Archandel Gabriel, Hospodin aka Stvoritel, krestansti svetci a Vajrayanova bozstva :)
Nevim co se to deje, ale co ted znam lidi nejak jim prepina a zacinaj mit v hlavach Jezise + chodej k Jehovistum :?

At se pobavis tady mas na to tema:
http://www.ceskatelevize.cz/…hem-a-dablem

http://www.youtube.com/watch?…

a toto je nej kresleny video s bohem a kouzelnikem to je neco! :mrgreen:
https://vimeo.com/79872106

Proto potřebujeme měřítko. Vše, co máme a potřebujeme vědět, už Bůh nechal zapsat. K „Jehovistům“ opravdu nechodím. Až Ježíš přijde znova na tento svět ve své moci a slávě, k poslednímu soudu, tak to podle Písma pozná každý, a skloní se před ním každé koleno. Jasně, že se dá všechno překroutit a zneužít, vždyť tady probíhá boj dvou duchovních světů. Kdo opravdu a upřímně Boha hledá, tomu se Bůh sám nechá nalézt a poznat. Všechno, co předpověděl Ježíš Kristus se beze zbytku splňuje a já nemám důvod nevěřit, že se splní do posledního písmenka ještě i to málo, co zbývá do Jeho příchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.9.15 18:47
@Freudstein píše:
Mno tak tyhle tabulky to je spis zalozeny na psychice, podobne jako kyvadlo. Neni to ale tak silny jako jiny moznosti ale dobre to proste vypada do filmu :)
btw cetla jsi Carlose Castanedu? Toho mam rad :jazyk:
A vis co je buh? Tohle je buh…
https://www.kosmas.cz/…lekula-duse/
To cloveka proveri a prohlidne uvnitr ze se muzou jit viry zakopat.

Do Castanedy jsem lehce nahlédla v knihovně a odložila.
Můj Bůh je : https://cs.wikipedia.org/…8b%C5%AFh%29
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.7.26 09:17

Svědectví z channelingu Nerovný rozhovor a iluze kontroly situace

Zkušenost s channelingem z první ruky - Asymetrie sil: Extrémně nerovné rozhovory a iluze kontroly situace.
Varování před riziky channelingu: Proč není bezpečné otevírat dveře neznámým, ví i malé děti.

Uvažujete o channelingu? Pokusy o channeling, vyvolávání duchů nebo vědomé kontaktování jakýchkoliv nehmotných entit či mimozemšťanů bývají v poslední době často prezentovány jako nevinný experiment, touha po poznání nebo snaha o získání duchovní pomoci.

Než ale sami začnete, zkuste si nejdřív intenzivně představit, že už se vám to jakože povedlo a spojili jste se s nějakými duchovními entitami. S kým ale doopravdy komunikujete, nebudete mít ze své pozice nikdy možnost zcela ověřit. Je to totiž celé postaveno jen na vaší naivní a doslova dětské důvěře.

Realita té komunikace je totiž takováhle: Zatímco vy vnímáte pouze to, co vám oni vnímat umožní (např. telepatický rozhovor), oni vás vidí kompletně, celistvě ve vaší existenci – vaši minulost, všechny vaše myšlenky, a to dřív, než je stihnete sformulovat do slov. Vidí vaše duchovní srdce, emoce… prostě vás vnímají stoprocentně. Jste tak před nimi totálně, ale totálně nazí.

Kdybyste se do toho přesto rozhodli jít, musíte být tudíž vždy naprosto upřímní. Komunikovat s nimi je ale jako hrát šachovou hru, kde oni mají mentální schopnosti jako AI – vidí celou šachovnici se všemi figurkami (všecho a všechny lidi i další entity kolem vás), všechny vaše plány na tahy i možnosti změn těchto tahů, a vy vidíte a můžete táhnout pouze za jednu figurku (za sebe).

Navíc představa lidí, že toto navázané spojení mohou kdykoliv sami ukončit a poslat je „pryč“, je naprosto, ale totálně naprosto naivní. Z hlediska bezpečnosti proto channeling nese extrémní rizika. Přirovnala bych to k ruské ruletě. Zahráli byste si ji? Protože když půjdete do channelingu, tak ji hrajete!

Otevřeli byste například dveře svého domu nebo bytu komukoliv? Budete si povídat i s vrahem? Nikdy totiž nevíte, kdo přijde, a ani jakou má opravdovou motivaci s vámi komunikovat. Myslíte, že ti zlí vám hned řeknou, že vám chtějí ublížit? Řekl někdy nějaký pedofilní vrah své oběti, když ji lákal do auta, že si má nastoupit, protože ji chce zabít?

Oni dokonale rozumí lidské psychice, jejím slabostem, touhám i skrytým zraněním a velmi rádi přijmou jakoukoliv roli – klidně i „hodné“ světelné průvodce – jen aby vás a vaše blízké mohli zničit. Jde jim o to, aby to zasáhlo co nejvíc lidí.

Vliv těchto zlých entit se proto málokdy projeví okamžitým, dramatickým způsobem. To, jak si vás použijí pro své plány, může probíhat na bambilion způsobů, a proto to nejde zobecnit. Klidně to zrovna vy můžete mít dokonalé a krásné, aby skrze vaše doporučení nalákali další lidi.

Často jde ale o plíživý proces, který rozkládá vaši lidskou psychiku zevnitř. Poté, co se těmto bytostem otevřete – de facto je do svého duchovního pole pozvete – začnou nenápadně ovlivňovat vaše myšlenky, pocity, nálady a celkové vnímání reality, i když s nimi zrovna vědomě nekomunikujete. Můžete ztratit schopnost rozlišit, co jsou vaše vlastní myšlenky a co jsou cizí podněty!

Pomalu člověka odvedou od reálného světa, jeho milovaných blízkých a skutečných úkolů. Můžete se začít sami izolovat od běžného světa, reálných lidí a praktického života, jenž vám ve srovnání s duchovním světem přijde již nezáživný, černobílý a prázdný. Ano, budete na komunikaci s nimi závislí jako na heroinu.

Po prvotním, klidně i dlouhém období nadšení, pocitu výjimečnosti, radosti a extáze ze spojení pak může přijít extrémní únava a pocit odčerpání životní energie. Můžete mít také chronický vnitřní neklid nebo nevysvětlitelný strach. Zmatek, nesoustředěnost a neschopnost již dál normálně žít v 3D přítomnosti.

A vy si pořád i přesto můžete myslet, že komunikujete třeba s andělem. Což může být klidně i pravda – jen s tím detailem, že je to padlý anděl.

Jak z toho ven? Cesta k osvobození skrze Ježíše.

Pokud jste v této pasti už uvízli a cítíte, že ztrácíte kontrolu, existuje bezpečná záchranná brzda. Tou nejsilnější silou, která dokáže tyto nezdravé vazby okamžitě a definitivně přetnout, je Ježíš. Prvním krokem je vaše pevné rozhodnutí s channelingem a kontaktováním těchto entit ihned skončit. Poté stačí nahlas a upřímně vyslovit, že se těchto sil zříkáte a že žádáte o pomoc a ochranu právě Ježíše. Jeho přítomnost působí v duchovním světě jako čisté, nekompromisní světlo, před kterým se každá manipulace a temnota musí stáhnout. Poproste Ho, aby vás přikryl svou ochranou, očistil váš vnitřní prostor a pomohl vám obnovit vaše narušené hranice. Odevzdejte Mu svůj strach, únavu i zmatek. Ježíš na rozdíl od parazitujících entit vaši energii neodčerpává – naopak vás vrací k vaší vlastní svobodě, uzdravuje vaši mysl a bezpečně vás ukotvuje v reálném, krásném životě. Nemusíte v tom stát sami, ani prosit o pomoc věřící, stačí si o tu pomoc takto jednoduše a přímo požádat Jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.7.26 11:44

Když jsem „channelovala“, ani mě moc nenapadlo zkoumat, jak to je s channeligem ve světě. A teď čumím jak je to už všude rozjeté. Ale tady je zásadní problém. Dokud se lidem, co to mají s entitami v rámci své komunikace a interakce růžové a zatím jim ty entity pomáhají, nic špatného nestane, tak mi prostě neuvěří.

Dokud běží režim “líbánky”, člověk v channelingu žije v absolutní euforii. Ty entity jim dodávají pocit výjimečnosti, lásky, přijetí, dávají jim „přesné“ informace a posilují jejich ego. V téhle fázi je jakékoliv varování zvenčí vnímané buď jako závist, nevědomost, nebo „nízká vibrace a strach“.

Sociální sítě jsou plné lidí, kteří hlásají, jak jim jejich „světelní průvodci“, „Archanděl Michael“, „Plejáďané“ nebo „Ashtar Sheran“ mění život k lepšímu. A mají pravdu v tom, že jim v té dané chvíli je dobře. Jenže:

1. První fáze chytání na udici
Stejně jako u jakékoliv jiné závislosti nebo manipulativního vztahu, na začátku ti ten druhý nedá facku. Naopak – snese ti modré z nebe. Ty entity vědí, že kdyby hned na začátku ukázaly svou temnou tvář nebo ti braly energii, utečeš. Takže nejdřív vybudují absolutní důvěru a závislost.

2. Dělání „dobrých skutků“ jako návnada
Lidé si často myslí: „Ale mně přece pomohli uzdravit psa / řekli mi pravdu o minulosti / dali mi krásnou duchovní radu, to nemůže být zlé!“ Jenže v duchovním světě platí, že zlo nemá problém obětovat trochu pravdy a trochu dobra, pokud tím získá celou tvou duši a přístup do tvého vědomí. Je to jako návnada na háčku. Ryba taky vidí jen červíka, ne ten háček.

3. Proč mi teď většina neuvěří?
Protože zkušenost je nepřenosná. Dokud člověk nenarazí do zdi, dokud mu nezačne selhávat psychika, dokud nepřijde ta extrémní únava, temné noci nebo pocit, že už nevládne vlastní mysli, má slova pro něj budou jen „předsudky“.

Moje zkušenost s channelingem není o tom vás přemlouvat.

Tento text a mé svědectví tu nejsou od toho, aby zachránily ty, kteří jsou zrovna v opojení a „létají na obláčku“.

Můj text je záchranný kruh pro ty, kteří už padají. Pro ty, kterým ta euforie zrovna začala přecházet v noční můru, kteří začínají cítit, že je něco špatně, ale bojí se to přiznat, protože jim všichni tvrdí, jak je channeling skvělý. Až začnou hledat pomoc a budou mít pocit, že šílí, třeba najdou toto svědectví a dojde jim: „Aha! Nejsem blázen, tohle je ta past a je z ní cesta ven - jmenuje se Ježíš.“

Byla jsem v “terénu”, vím, jak ta past vypadá zevnitř. To, že těm v euforii teď neotevřu oči, neznamená, že moje svědectví nemá smysl. Má – ale pro ty, kteří už jsou připraveni prohlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
23.7.26 11:54

Pozor na ni. Tahle Yvonne S může být právě ta zlá entita, která se prochannelingovala až na emimino a chce vás dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.7.26 17:35
@kalamitaa píše: Více

Děkuji za odhalení! 👻 Tuhle reakci jsem přesně čekala.

Vím, že když někdo naruší pohádku o „bezpečném a růžovém channelingu“ – zvlášť lidem, kteří se tím živí nebo si na tom staví své ego –, první reakce bývá snaha kritika zdiskreditovat, ať už označením za „zlou entitu“ nebo „nízkou vibraci“. Tento týden jsem e-mailem a přes FB rozeslala varovné informace mnoha lidem v ČR, kteří si z channelingu udělali živnost nebo status gurua. Vzhledem k tomu, že poslední příspěvek v tomto diskuzním vlákně na emiminu je starý přes 10 let je tudíž jasné, odkud vítr fouká. 😁

Skutečné Světlo se kritiky a prověřování nebojí – strach z odhalení mají většinou jen ti, kterým protéká mezi prsty jejich vlastní iluze (nebo kšeft).

Já na rozdíl od vás nic neprodávám, nemám žádné žáky a ani jinak z toho neprofituji. Jen sdílím svou reálnou, tvrdě zaplacenou zkušenost z terénu jako varování pro ty, kterým ta počáteční euforie začíná přecházet v noční můru. Kdo nechce vidět rizika, ten je neuvidí, ale kdo hledá cestu ven, ten v tom pozná pravdu. Mějte se krásně a používejte zdravý selský rozum! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat