Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Furling píše:
@Marcam no svicka a zrcadlo, vy jste dobri blaznibyla jsem na prednasce jednoho naseho exorcisty - Dolezala… a ten rikal, ze rozhodne nemit v loznici zrcadlo, a uz vubec si pred nim nesvitit svickou
Jo ty myslis asi tohle? ![]()
http://exorcie.blogspot.cz/…u-magii.html
Ten ti nevim, ty jeho rady a doporuceni to je taky neco ![]()
Na jeho doporuceni se nam podarilo dostat pokutu.
Vsak voto jde ne? Ty lidi chtej ducha, takze ted budou svitit svickama jak vztekli a prodejci v kramech zaznamenaj vetsi prodej svicek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 píše:
Stejně mi přijde, že nadpřirozené věci se stávají jen těm, co v to věří. Nebude to spíš sugescí?
Ja a kamarad jsme navopak silne odolni, nejsem citlive povahy a kamos jelikoz nikdy ducha nevidel ani moc by neveril. Je to sice hezka uvaha, ale ver ze uz po utoku
co se mu stala spolecne se mnou zacal verit
No a neni to zadna sugece kor, kdyz
dane veci neveris, jeste reknes ze dotycny si asi neco dal. Pokud to nasledne
zazijes sama, jako strilivy clovek, uveris. Ne vzdy to musi bejt duch proto
aby clovek uveril. Nakonec na takove mista muzes zajit sama, pripadne se pripojit ke vhodne parte a uvidis. Ne vzdy je nutne neco vyvolat, staci kdyz clovek navstivi patricna mista, zkusit to 2-3× a pozna sam ![]()
Delame treba promitani horroru v lese, ve starych objektech jelikoz ja jsem
sberatel (joo 80 leta mam rad) od detstvi a uvrtal jsem casem na to kamose. Jelikoz tim ziju, mam podle toho i byt usporadan a protoze me to uz nestaci, zacali jsme to resit i ze hledame podivna mista a sbirame knizky.
Dulezity je mit znalosti, nez jen vyvolavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freudstein píše:
Tohle je normalni, jsou lidi pokud je treba i zname, ktery se chteji s nami
v pripade smrti naposledni jeste rozloucit
- Citovat
- Upravit
@Marcam píše:
To je také horor jmenuje se Lesní duchTo říká kámoška, je to fakt
![]()
Evil Dead tot stara klasika, novej uz nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freudstein jj, ale ja byla v Trutnove na jeho prednasce, bylo to zamereny na muj rodny kraj a Podkrkonosi - tam je nadprirozenych jevu a bytosti pozehnane! Jeho blog jsem moc neprojizdela, mam posledni dobou uplne jine starosti
holt deticky se zajmy zatoci… nemam uz bohuzel vubec cas na nejake cteni apod… ale hodne mi daly kdysi knizky A. Kardeca, poshanela jsem si je po antikvariatech…
Za co jsste dostali pokutu? ![]()
Jj, to mas pravdu, spis jsem je chtela varovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka píše:
Mimochodem, když naši rodiče přišli a pustili záznamník- Byl tam naprosto jiný vzkaz (naprosto neidentický s tím, co jsme slyšeli). Ale jak píšu. V tom šoku jsme se spolu o tom my děti nebavili a všichni jsme vypověděli stejnou věc svým rodičům (nezávisle na sobě). Ten záznamník křičel o pomoc (hlas jak kdyby stará babička volala z dálky). Do dnes vlastně nevíme, co to mělo znamenat.
Pokud si věřící, doporučuji alespoň se pomodlit za toho, kdo to tehdy volal, možná ta duše potřebuje pomoc stále, takže poprosit Boha a anděly aby té duši pomohli jak potřebuje, ve světě duchů čas nic moc neznamená, i po 15 letech může být ještě stále klidně někde tam uvíznutá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A i z vlastních zkušeností vím, že mnohé děti skutečně mají schopnost vidět a slyšet věci, které jsou pro dospělé neviditelné a neslyšitelné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Furling píše:
@Freudstein jj, ale ja byla v Trutnove na jeho prednasce, bylo to zamereny na muj rodny kraj a Podkrkonosi - tam je nadprirozenych jevu a bytosti pozehnane! Jeho blog jsem moc neprojizdela, mam posledni dobou uplne jine starostiholt deticky se zajmy zatoci… nemam uz bohuzel vubec cas na nejake cteni apod… ale hodne mi daly kdysi knizky A. Kardeca, poshanela jsem si je po antikvariatech…
Za co jsste dostali pokutu?
Jj, to mas pravdu, spis jsem je chtela varovat
V Podkrkonoší se hodně praktikovaly duchařské seance v minulých stoletích, a bylo to pro zdejší lidi podobně normální, asi tak, jako dneska chodíme s kámoškou na kafe. Skoro to vypadá, jako by následující život (či jak to nazvat) byl jen jakýmsi rejdištěm duchů. Aby se pak jeden bál umřít… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Demi píše:
V Podkrkonoší se hodně praktikovaly duchařské seance v minulých stoletích, a bylo to pro zdejší lidi podobně normální, asi tak, jako dneska chodíme s kámoškou na kafe. Skoro to vypadá, jako by následující život (či jak to nazvat) byl jen jakýmsi rejdištěm duchů. Aby se pak jeden bál umřít…
To bylo ale s tim rozdilem, ze ty lidi to umeli. Seance delat muzes i dnes ale porad je rozdil, kdyz to delaj lidi jen tak, ze to zahlidnou ve filmu a nebo proto kdyz uz kolem toho neco vic vedi. Jak myslis ze to potom konci?
To mas uplne podobny, kdyz lidi berou drogy (pozn.leky jsou taky uplne normalni) aniz by kolem toho neco moc vedeli a potom je cestou do prace potkavas u hl. nadra zebrajici (jiny na to nadavajici) o penize ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
@Freudstein jo a svíčka duchovi vadila![]()
Ohen nebo svicka i nejaka ta music, rekl bych ze to temhle urcitym energiim vadi. Samozrejme potom zalezi jak je to silny a co to je. Ja ted spis myslim takovy ty ne prilis skodny energie, je ti blbe, je ti divne, neco jsi prineses domu a mas to pak jeste mesic. Treba divny sny, spatny myslenky na vrazdu.
Nektery napadaj treba ve spanku, to takhle nekde usnes, najednou te to probudi a nemuzes se ani hnout. Snazi se ti to podsouvat krvavy vize a myslenky na toho abys nekoho zabila. Je to neprijemny. Na jinych mistech se zas cloveku podlomi kolena, zacne mit takovy pocit na vomdleni, slabost a musi ihned od toho dal pryc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freudstein Crowleyho bych vyvolala ráda:-D Mark Sheeperd ho zahral dobře a vtipně v supernaturalu:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freudstein píše:
To bylo ale s tim rozdilem, ze ty lidi to umeli. Seance delat muzes i dnes ale porad je rozdil, kdyz to delaj lidi jen tak, ze to zahlidnou ve filmu a nebo proto kdyz uz kolem toho neco vic vedi. Jak myslis ze to potom konci?
To mas uplne podobny, kdyz lidi berou drogy (pozn.leky jsou taky uplne normalni) aniz by kolem toho neco moc vedeli a potom je cestou do prace potkavas u hl. nadra zebrajici (jiny na to nadavajici) o penize
No vidíš, to mě nenapadlo… Fakt nevím, jak to potom končí. Ale když se tak dívám na současnou krizi na Ukrajině, napadá mě, jestli někdo někdy nezkoušel jen tak z legrace vyvolávat duchy Stalina a Hitlera. A ti si teď dali dostaveníčko zrovna na Ukrajině. Co si o tom myslíš ty, jako odborník na okultismus? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem celou diskuzi, ale jako člověk, který duše odvádí mi nedá nereagovat.. vyvolávat duše, když o tom nemáte ani tucha a neumíte s nimi jednat, nevíte, jak to chodí po smrti atd.. je neuvěřitelná blbost a risk. Měla jsem už nespočet klientů, kdy vyvolávali duchy ze srandy a skončil nejeden v blázinci s diag. schizofrenie.. Nejlepší byla jedna 17 letá holčina, která se tetě přiznala, že vyvolávali masové vrahy a pak jí začalo být zle a hůř a hůř až byla na jipce pro totální kolaps a psala mi právě teta této dívky, od které jsem posléze odvedla 57 přivtělených duší - tj. duší, které se jí vecpaly do těla, protože se cpala, do čeho neměla. I se mnou tento odvod zamával tak, že jsem pak tři dny spala totálně vyčerpaná - slečna šla za dva dny domů absolutně zdravá.. problém u vyvolávání duchů je v tom, že za Vámi nepřijde jen ten někdo, na koho jste si mysleli, ale tuto energii cítí jakákoli duše poblíž a může se na Vás chytit dost nepříjemných energií, které pak dělají roky zle.. v lepším případě Vám jen doma jen praskají nebo blikají žárovky, zapíná a vypíná se elektronika, otevírají dvířka nebo na Vás někdo celé noci čumí.. ne že bych chtěla strašit, spíš varovat, protože ona to jaksi fakt není sranda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit