Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MDK
10952
29.8.14 12:42
@puntice píše:
@Krakatice88 Tak třeba kolega z práce byl na návštěvě u sestry. Koupili starý dům a rekonstruovali ho. On tam seděl na kafi a pak najednou vnímal, jak se silně ochladilo, vyletěla mu husina jak blázen. A říká sestře, hele, ti tady někdo chodí, slyším kroky… A ona, však jo, jen se pojď podívat, ale hlavně se prosím tě neboj… No a po schodech scházela bílá ženská postava, která ve dveřích na půdu zmizela.

Prý s ní na začátku měli potíže, než si s ní jeho sestra začala povídat, když pracovala v domě - omlouvala se a říkala jí, že jí tam nechají, dokud ona bude chtít :nevim: Prý se to projevovalo hlavně zápachem, tím chladem… Víc jsme se s mužem raději neptali, můj muž má taky zážitky, já taky, ačkoliv jsme normální :nevim: tím myslím, že si nepřipadáme jaksi vnímavější a tak…

Jen se o to víc bojíme :mrgreen:

Kamarádka tohle má běžně, proto v nadpřirozeno věřím… :think: I když sama jsem naštěstí nikdy nic neviděla…v tom případě by to u mě jistila postel v Bohnicích. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
29.8.14 12:46
@puntice píše:
@Krakatice88 Já ti rozumím, třeba můj brácha je jaderný fyzik, pragmatik, realista. A je to on, kdo tvrdí, že čím více vstupuješ do exaktního světa, tím víc věříš v Boha :nevim: :)
Já věřím v to, co jsem zažila, když si jsem 100% jistá, že jsem byla střízlivá, s hlavou jasnou, cítila jsem to a vnímala.
Další věc je ta, že dle mého spoustu lidí matou pochody našich mozků, které jsou schopny daleko větších věcí, než si připouštíme - a tím pak vzniká „věštění“, čtení myšlenek, napojování… Myslím, že to jsou zase věci frekvence myšlení, pulzování mozku - a čím je nám někdo blíže, tím více jsme na něj napojení.
Ale rozumím ti, fakt jsem se snažila ledasco vysvětlit mozkem a ledasco se vysvětlit dalo. Ale něco prostě ne.

Taky si myslím, že za spoustu věcí může mozek. Věřím, že jsou lidi, kteří mají určitou schopnost vyčíst z obličeje, držení těla, mluvy atd., co má dotyčný za problém, možná i co ho způsobilo.. Ale je to jen o tom, jak využívají svůj mozek, svůj cit, intuici, zkušenosti. Někteří se tím pak i živí, někteří ne. Stále je to ale souhra různých lidských faktorů. Na základě těchto dovedností si vybudovali kariéru i někteří iluzionisti, kartáři, média. To vše umím pochopit. Ale je to jen hra s lidským podvědomím a využívání toho, co já umím a druzí ne. Vše ostatní jsou pro mě bláboly, dokud se na vlastní kůži nepřesvědčím o opaku.

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
29.8.14 12:47
@MDK píše:
nejsi ty můj přítel? :mrgreen: Jako by to psal on a já jsem zas pravý opak..nevěřím v Boha, ale v nadpřirozeno a mimozemšťany ano. :think:

Pokud je tvůj přítel vdaná ženská, pak jsem tvůj přítel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
238
29.8.14 12:48

Puntice:A jaký máš názor na osud? Myslíš, že je předem něco daného nebo svým myšlením(pozitivním) svůj život ovládáš? Začala jsem se zajímat a číst knihy (Tajmeství apod.), ale přece jen mi třeba jedna paní řekla, že mám… nemůžu si vybavit to slovo :nevim: karmu nebo co, prostě něco nedořešeného. To znamená, že budu muset pykat za něco z minulých životů? A nemůžu to změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 12:54
@Krakatice88 píše:
Pokud je tvůj přítel vdaná ženská, pak jsem tvůj přítel :mrgreen:
:think: já bych řekla, že ženská není. Ale víš co, až přijde domů z práce, já se raději mrknu. :pankac: :D

Pardon za OT.

By mě zajímalo, zda je zakladatelka ještě v posteli a vyspává opici, nebo už ji odváží směr Bohnice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15942
29.8.14 12:58

@MDK drahouš bude čučet, hned ve dveřích taková prověrka :-)

zakladatelka ještě nebyla na emiminu, možná má plnej barák bubáků a snaží se je vyhnat, ale napíná teda pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.8.14 13:00

No tipuji, ze beztak nic nebylo. Kdovi, jestli něco napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 13:00

@loppy jestli se do toho mohu vložit já, i když mě dotaz adresovaný nebyl…za mě…vzhledem k tomu, co se mě děje za posledních 15 let, tak bych věřila tomu, že jsem v minulém životě musela být pěkná svině a teď se mi to vrací. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 13:03

@lucindaluckatá no @Krakatice88 mě zmátla, musím to prověřit. Jen teda mi čekáme návštěvu, to musí být rychlovka. :pankac:

Já doufám, že se zakladatelka objeví..mě teda zajímá, jak to dopadlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15942
29.8.14 13:06
@MDK píše:
@lucindaluckatá no @Krakatice88 mě zmátla, musím to prověřit. Jen teda mi čekáme návštěvu, to musí být rychlovka. :pankac:
jak se návštěva otočí, natáhneš gumu u tepláků, mrkneš a finíto, jakýpak s tím ciráty :-)
Já doufám, že se zakladatelka objeví..mě teda zajímá, jak to dopadlo. :think:
aby nakonec fakt za měsíc nevyvolávali duchy na těhotenským testu, zbombit se takhle ve třech, to je nebezpečný :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.8.14 13:07

MDK:A můžeš být konkrétní. Já třeba věřím, že dobro i zlo se vrátí. Snažím se všem pomáhat, někdy až tak, že už mi manžel nadává, že to přeháním a ať se na všechny se vykašlu, ale prostě ráda dělám radost lidem, je mi líto chudých, tak bch jim dala i poslední žvanec a celkově jsem taková cíťa. Ale taky mi přijde, že některý věci si prostě nezasloužím, že ti haj…se po takovych lidech vezou a kdy se jim to vrátí? Až v příštím životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 13:13

@loppy jéé,tak kdybych byla konkrétní, tak tu jsme tak týden. Ale v podstatě jsem něco jako ty a dojela jsem dost tvrdě na to. Pomohla jsem někomu v nejbližší rodině, ten mě až po uši zadlužil, léta jsem se z toho hrabala a ne jen já, ale celá má rodina a odnesli jsem to skoro všichni i zdravotně. Bohužel, ještě to neskončilo. Vzhledem k tomu, že se jedná o mě dost blízkého člena rodiny, nemohu a ani nechci mu přát něco zlého, to se totiž ještě víc otočí proti mě, ale raději nepřemýšlím, pokud existuje ještě něco „dál“ po životě, co mám očekávat… :think: Jen doufám, že to zlé už jsem si vybrala a bude jen líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 13:14

@lucindaluckatá já to raději prubnu ručně něž okem. :oops:

No, to máš pravdu…nalití a ve třech… :think: :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.8.14 13:18

@Demi jak vzniká? No nejsem žádný odborník :mrgreen: ale myslím, že neustálým kolotáním, vyvažováním v životě jednotlivce i universa. Když si vezmeš svůj života, neobjevuje se tam ona známá sinusoida pádů a vzletů? Každý pád nás naučí mávat křídly jinak, nebo déle, abychom si v okamžiku pýchy opět nabili čumák. A vzniká třeba i polaritou názorů na to, co je to dobro a co zlo ;) A tak je to myslím v soukromém i jaksi nadosobním měřítku, Stav harmonie je pro mě stav spokojenosti, vlastně určitý nicoty a prázdnoty, je to pro mě stav, kdy nejsem ani přešťastná, ani ve mě nehárají nepříjemné pocity… Je to bytí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.8.14 13:20
@Krakatice88
@Krakatice88 píše:
Taky si myslím, že za spoustu věcí může mozek. Věřím, že jsou lidi, kteří mají určitou schopnost vyčíst z obličeje, držení těla, mluvy atd., co má dotyčný za problém, možná i co ho způsobilo.. Ale je to jen o tom, jak využívají svůj mozek, svůj cit, intuici, zkušenosti. Někteří se tím pak i živí, někteří ne. Stále je to ale souhra různých lidských faktorů. Na základě těchto dovedností si vybudovali kariéru i někteří iluzionisti, kartáři, média. To vše umím pochopit. Ale je to jen hra s lidským podvědomím a využívání toho, co já umím a druzí ne. Vše ostatní jsou pro mě bláboly, dokud se na vlastní kůži nepřesvědčím o opaku.

A zaplaťbůh, že takoví lidé jsou; protože jinak bychom jenom fantazírovali jako ve středověku ;) a zase bez nás věřící by se svět dle mého nedal přežít, protože bychom se většinou utopili v depce a bezvládí, v prostoru bez romantiky a trochu toho mrazení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat