Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@puntice píše:
@Krakatice88 Tak třeba kolega z práce byl na návštěvě u sestry. Koupili starý dům a rekonstruovali ho. On tam seděl na kafi a pak najednou vnímal, jak se silně ochladilo, vyletěla mu husina jak blázen. A říká sestře, hele, ti tady někdo chodí, slyším kroky… A ona, však jo, jen se pojď podívat, ale hlavně se prosím tě neboj… No a po schodech scházela bílá ženská postava, která ve dveřích na půdu zmizela.Prý s ní na začátku měli potíže, než si s ní jeho sestra začala povídat, když pracovala v domě - omlouvala se a říkala jí, že jí tam nechají, dokud ona bude chtít
Jen se o to víc bojímePrý se to projevovalo hlavně zápachem, tím chladem… Víc jsme se s mužem raději neptali, můj muž má taky zážitky, já taky, ačkoliv jsme normální
tím myslím, že si nepřipadáme jaksi vnímavější a tak…
Kamarádka tohle má běžně, proto v nadpřirozeno věřím…
I když sama jsem naštěstí nikdy nic neviděla…v tom případě by to u mě jistila postel v Bohnicích. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice píše:
@Krakatice88 Já ti rozumím, třeba můj brácha je jaderný fyzik, pragmatik, realista. A je to on, kdo tvrdí, že čím více vstupuješ do exaktního světa, tím víc věříš v Boha![]()
Já věřím v to, co jsem zažila, když si jsem 100% jistá, že jsem byla střízlivá, s hlavou jasnou, cítila jsem to a vnímala.
Další věc je ta, že dle mého spoustu lidí matou pochody našich mozků, které jsou schopny daleko větších věcí, než si připouštíme - a tím pak vzniká „věštění“, čtení myšlenek, napojování… Myslím, že to jsou zase věci frekvence myšlení, pulzování mozku - a čím je nám někdo blíže, tím více jsme na něj napojení.
Ale rozumím ti, fakt jsem se snažila ledasco vysvětlit mozkem a ledasco se vysvětlit dalo. Ale něco prostě ne.
Taky si myslím, že za spoustu věcí může mozek. Věřím, že jsou lidi, kteří mají určitou schopnost vyčíst z obličeje, držení těla, mluvy atd., co má dotyčný za problém, možná i co ho způsobilo.. Ale je to jen o tom, jak využívají svůj mozek, svůj cit, intuici, zkušenosti. Někteří se tím pak i živí, někteří ne. Stále je to ale souhra různých lidských faktorů. Na základě těchto dovedností si vybudovali kariéru i někteří iluzionisti, kartáři, média. To vše umím pochopit. Ale je to jen hra s lidským podvědomím a využívání toho, co já umím a druzí ne. Vše ostatní jsou pro mě bláboly, dokud se na vlastní kůži nepřesvědčím o opaku.
- Citovat
- Upravit
@MDK píše:
nejsi ty můj přítel?Jako by to psal on a já jsem zas pravý opak..nevěřím v Boha, ale v nadpřirozeno a mimozemšťany ano.
Pokud je tvůj přítel vdaná ženská, pak jsem tvůj přítel ![]()
- Citovat
- Upravit
Puntice:A jaký máš názor na osud? Myslíš, že je předem něco daného nebo svým myšlením(pozitivním) svůj život ovládáš? Začala jsem se zajímat a číst knihy (Tajmeství apod.), ale přece jen mi třeba jedna paní řekla, že mám… nemůžu si vybavit to slovo
karmu nebo co, prostě něco nedořešeného. To znamená, že budu muset pykat za něco z minulých životů? A nemůžu to změnit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 píše:
Pokud je tvůj přítel vdaná ženská, pak jsem tvůj přítel
Pardon za OT.
By mě zajímalo, zda je zakladatelka ještě v posteli a vyspává opici, nebo už ji odváží směr Bohnice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK drahouš bude čučet, hned ve dveřích taková prověrka ![]()
zakladatelka ještě nebyla na emiminu, možná má plnej barák bubáků a snaží se je vyhnat, ale napíná teda pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy jestli se do toho mohu vložit já, i když mě dotaz adresovaný nebyl…za mě…vzhledem k tomu, co se mě děje za posledních 15 let, tak bych věřila tomu, že jsem v minulém životě musela být pěkná svině a teď se mi to vrací.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucindaluckatá no @Krakatice88 mě zmátla, musím to prověřit. Jen teda mi čekáme návštěvu, to musí být rychlovka. ![]()
Já doufám, že se zakladatelka objeví..mě teda zajímá, jak to dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK píše:aby nakonec fakt za měsíc nevyvolávali duchy na těhotenským testu, zbombit se takhle ve třech, to je nebezpečný
@lucindaluckatá no @Krakatice88 mě zmátla, musím to prověřit. Jen teda mi čekáme návštěvu, to musí být rychlovka.
jak se návštěva otočí, natáhneš gumu u tepláků, mrkneš a finíto, jakýpak s tím ciráty
Já doufám, že se zakladatelka objeví..mě teda zajímá, jak to dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MDK:A můžeš být konkrétní. Já třeba věřím, že dobro i zlo se vrátí. Snažím se všem pomáhat, někdy až tak, že už mi manžel nadává, že to přeháním a ať se na všechny se vykašlu, ale prostě ráda dělám radost lidem, je mi líto chudých, tak bch jim dala i poslední žvanec a celkově jsem taková cíťa. Ale taky mi přijde, že některý věci si prostě nezasloužím, že ti haj…se po takovych lidech vezou a kdy se jim to vrátí? Až v příštím životě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy jéé,tak kdybych byla konkrétní, tak tu jsme tak týden. Ale v podstatě jsem něco jako ty a dojela jsem dost tvrdě na to. Pomohla jsem někomu v nejbližší rodině, ten mě až po uši zadlužil, léta jsem se z toho hrabala a ne jen já, ale celá má rodina a odnesli jsem to skoro všichni i zdravotně. Bohužel, ještě to neskončilo. Vzhledem k tomu, že se jedná o mě dost blízkého člena rodiny, nemohu a ani nechci mu přát něco zlého, to se totiž ještě víc otočí proti mě, ale raději nepřemýšlím, pokud existuje ještě něco „dál“ po životě, co mám očekávat…
Jen doufám, že to zlé už jsem si vybrala a bude jen líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucindaluckatá já to raději prubnu ručně něž okem. ![]()
No, to máš pravdu…nalití a ve třech…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Demi jak vzniká? No nejsem žádný odborník
ale myslím, že neustálým kolotáním, vyvažováním v životě jednotlivce i universa. Když si vezmeš svůj života, neobjevuje se tam ona známá sinusoida pádů a vzletů? Každý pád nás naučí mávat křídly jinak, nebo déle, abychom si v okamžiku pýchy opět nabili čumák. A vzniká třeba i polaritou názorů na to, co je to dobro a co zlo
A tak je to myslím v soukromém i jaksi nadosobním měřítku, Stav harmonie je pro mě stav spokojenosti, vlastně určitý nicoty a prázdnoty, je to pro mě stav, kdy nejsem ani přešťastná, ani ve mě nehárají nepříjemné pocity… Je to bytí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 píše:
Taky si myslím, že za spoustu věcí může mozek. Věřím, že jsou lidi, kteří mají určitou schopnost vyčíst z obličeje, držení těla, mluvy atd., co má dotyčný za problém, možná i co ho způsobilo.. Ale je to jen o tom, jak využívají svůj mozek, svůj cit, intuici, zkušenosti. Někteří se tím pak i živí, někteří ne. Stále je to ale souhra různých lidských faktorů. Na základě těchto dovedností si vybudovali kariéru i někteří iluzionisti, kartáři, média. To vše umím pochopit. Ale je to jen hra s lidským podvědomím a využívání toho, co já umím a druzí ne. Vše ostatní jsou pro mě bláboly, dokud se na vlastní kůži nepřesvědčím o opaku.
A zaplaťbůh, že takoví lidé jsou; protože jinak bychom jenom fantazírovali jako ve středověku
a zase bez nás věřící by se svět dle mého nedal přežít, protože bychom se většinou utopili v depce a bezvládí, v prostoru bez romantiky a trochu toho mrazení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit