Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky, jak pisete o tom, ze mlyny nemelou, tak ja to vidim kolem sebe porad… mam zase problem s tchanem - jsou to zaprisahli katolici, ja jsem brana jako pohan a carodejnice, ktera odvedla jejich syna od viry, pritom ten proti tomu bojuje uz od gymplu… no neva… vadi mi, ze podle jejich teze jsou vsichni nekatolici spatni lide a podle toho nahlizeji nejen na nas, ale i nase deti… meli jsme nekolik vystupu, tchan je typicky tyran, narcis, celou rodinu drzi v hrsti - vladne pevnou rukou, bije zenu i deti, ale vsichni mu jsou oddani a boji se vzeprit… ja jedina si nenecham s*** na hlavu, a pak to dela jen zlou krev. Vsichni to vi, ale nikdo se mu nepostavi. Nejhorsi scena byla vloni v rijnu, rekl o me, ze podvadim jeho syna se sousedy(mame tu jen duchodce a nevera je neco, co bych nikdy neudelala a netrpela ani u pritele), ze tim, ze nejsme vzati, ze nejsme rodina, ze by me ukamenovali apod… ze jedina moznost je svatba v kostele pred Bohem, pricemz jsem mu rekla o jeho vericim bratrovi, ktery svou zenu podvadi, ackoli ji vernost slibil v kostele…takze jsme se hrozne chytli, od te doby se ani nezdravime, je to hruza. Ale v lednu najednou nejaky zachvat, skoro umrel, praskla mu pobrisnice… doufala jsem, ze si na skoro smrtelne posteli neco uvedomi, ale bphuzel se tak nestalo… ted zas zlomena ruka a nasledna operace - verim, ze konecne mlyny melou, ale bohuzel si z toho ten dotycny nic nebere ![]()
Moje gyndarka mi rikala, ze vse, co je mezi nami, je vlastne energie, takze pokud se necitime u nekterych lidi dobre, pak nas defacto vysavaji a berou nam nasi zivotni energii, neco v duchu energetickych upiru, a je potreba je vymenit… proste zmenit okolo sebe lidi, prostredi, najit si postupne jine pratele - ne nasilne, ale postupem casu… a jak se obklopujes lidmi, se kterymi ti je dobre, resi se pozitivne i nektere veci okolo, zacne se obracet karta k lepsimu… skoda, ze nejde vymenit treba pritelovu rodinu nebo aspon jeho otce… tomu ja nedokazu odpustit a moc vam preju, ze vy to uvnitr sebe dokazete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice jj, je to urcite mozne! Lecos se da naucit, mnohe v sobe clovek musi mit od narozeni…
@MDK tak jsme byli asi nejaky spolek mrch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje sestřenice má švagrová, která pracuje v nemocnici - Jihlava, nevím, přesně a ta ji říkala, jak jednu službu jim umřel člověk - večer a už byl mrtvý a přesto se jim zapnul nějaký pípák-jak volají nemocní.. Že tam žádná nechtěla jít, tak tam šly obě dvě. Nevím ci přesně udělaly, to si nepamatuji, asi zakryly, a prý otevřeli okno a už se to neozvalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy ja mela vyklad z Tarotu, jen Velkou arkanu… sama si doma obcas vykladam, takze aspon obecne vim, oc tam jde… tehdy mi rekla spoustu veci spis na zaklade toho, ze jsmee si dost otevrene povidaly a mozna jsem nekdy naznacila vic, nez jsem mela nebo chtela… ale je pravda, ze v tom, co se pak stalo, mela pravdu… dala mi dva vyhledy do budoucna, pokud se zachovam tak ci tak… mozna jsem se jimi nechala ovlivnit, ale skutecne to tak dopadlo - a jsem za tu cestu rada…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček jj, ma se otevrit okno, aby duse mohla vyletnout ven… kdyz zemrel muj pradedecek, pry se zase rozbily hodiny v tu dobu, kdy naposledy vydechnul…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám tady se to rozjelo
Ale zakladatelka nikde, řekla bych, že to byl hec ![]()
- Citovat
- Upravit
@Furling píše:
Holky, jak pisete o tom, ze mlyny nemelou, tak ja to vidim kolem sebe porad… mam zase problem s tchanem - jsou to zaprisahli katolici, ja jsem brana jako pohan a carodejnice, ktera odvedla jejich syna od viry, pritom ten proti tomu bojuje uz od gymplu… no neva… vadi mi, ze podle jejich teze jsou vsichni nekatolici spatni lide a podle toho nahlizeji nejen na nas, ale i nase deti… meli jsme nekolik vystupu, tchan je typicky tyran, narcis, celou rodinu drzi v hrsti - vladne pevnou rukou, bije zenu i deti, ale vsichni mu jsou oddani a boji se vzeprit… ja jedina si nenecham s*** na hlavu, a pak to dela jen zlou krev. Vsichni to vi, ale nikdo se mu nepostavi. Nejhorsi scena byla vloni v rijnu, rekl o me, ze podvadim jeho syna se sousedy(mame tu jen duchodce a nevera je neco, co bych nikdy neudelala a netrpela ani u pritele), ze tim, ze nejsme vzati, ze nejsme rodina, ze by me ukamenovali apod… ze jedina moznost je svatba v kostele pred Bohem, pricemz jsem mu rekla o jeho vericim bratrovi, ktery svou zenu podvadi, ackoli ji vernost slibil v kostele…takze jsme se hrozne chytli, od te doby se ani nezdravime, je to hruza. Ale v lednu najednou nejaky zachvat, skoro umrel, praskla mu pobrisnice… doufala jsem, ze si na skoro smrtelne posteli neco uvedomi, ale bphuzel se tak nestalo… ted zas zlomena ruka a nasledna operace - verim, ze konecne mlyny melou, ale bohuzel si z toho ten dotycny nic nebereMoje gyndarka mi rikala, ze vse, co je mezi nami, je vlastne energie, takze pokud se necitime u nekterych lidi dobre, pak nas defacto vysavaji a berou nam nasi zivotni energii, neco v duchu energetickych upiru, a je potreba je vymenit… proste zmenit okolo sebe lidi, prostredi, najit si postupne jine pratele - ne nasilne, ale postupem casu… a jak se obklopujes lidmi, se kterymi ti je dobre, resi se pozitivne i nektere veci okolo, zacne se obracet karta k lepsimu… skoda, ze nejde vymenit treba pritelovu rodinu nebo aspon jeho otce… tomu ja nedokazu odpustit a moc vam preju, ze vy to uvnitr sebe dokazete
na tohle ti napíšu jen jedno..nesnáším fanatiky, co se týče víry.
Tohle jsou přesně takový lidé, jací byli ve středověku a upalovali a mučili jen na základě „své víry“ a v podstatě na koho ukázali, ten to měl zpečetěný.
Osobně tě tedy velice obdivuji, že v takové rodině jsi a vůbec se s nimi stýkáš. Já mám tchánovce taky na nic, ale oproti tvému tchánovi to je nic.
Náš život se bohužel odvíjí i dle toho, jací lidé nás obklopují.
Přeji ti pevné nervy a drž se. ![]()
A jak píšeš, ani pomalu na smrtelné posteli si takový zlý člověk nic neuvědomí. U těchto lidí nechápu, že hlásají něco v souladu s vírou v Boha a nebojí se pekla.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nnella píše:
Koukám tady se to rozjeloAle zakladatelka nikde, řekla bych, že to byl hec
to už mě taky napadlo.
asi měla dlouhou chvíli, tak chtěla pokecat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
FURLING:Svata pravda..Me vysavala jedna moje kamaradka. Necitila jsem se v jeji pritomnosti dobre, citove me vydirala. Vzdy kdyz mi neco provedla, omlouvala se tim, jak me ma rada, nesnesla moje deti(snazi se o ne 8let) atd. Dnes ji uz videt nepotrebuji a jak jsem se od ni oddelila, zacali mi prichazet do zivota osoby, proste moje krevni skupina, na ktere se muzu spolehnout. Nemusim se pretvarovat a hrat si na neco. Rodina myho manzela pro me neexistuje, poslu tam deti, ale ja tam fakt nemusim, nevzala jsem si rodinu, ale manzela. A on to respektuje.Taky mi dost ublizila, odpustila jsem, ale nechci je mit ve sve blizkosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy koukám,že toho máme opravdu hodně společné. Mám to dost podobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nnella ale tak nebudeme jí křivdit, třeba se po večerce (v Bohnicích) ozve. ![]()
Zakladatelko nic proti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK presne jak pises - jak se nekdo takovy muze ohanet virou a soudit ostatni, kdyz porusuje snad vsechny prikazani a vse, co jeho vira hlasa? Je mi z nej spatne! Nez jsem potkala jeho rodinu, byla jsem otevrena vsem nabozenstvim a nic jsem neodsuzovala… ted katoliky nemuzu ani citit!!! Bohuzel jich mam okolo hodne…
A vis jak, kdybychom nemeli deti, mohla bych si postavit hlavu a nejezdit tam,… ale treba tchyne neni tak zla, jen trpi kvuli nemu, a takhle by prisla i o jedinou vnucku! Navic pritel ho porad imlouva - holt ta vychova v nem porad jeste je - ty mi nadavej, zesmesnuj, bij tato, ja ti za to jeste pekne podekuju! ![]()
A ja tam Eli samotnou nepustim ani nahodou! I kdyz mi je 2 tydny predem spatne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nnella počkej,jestli se objeví, ta nám to pak vytmaví. ![]()
My si z toho děláme srandu, ale jestli vyvolávali v podnapilém stavu (mírně řečeno) a ducha neodvolali..no tak to potěš koště. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit