Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9550
29.8.14 14:35

@loppy to je dobre, ze to takhle dopadlo :hug: mne se ted ti lide v okoli taky meni, tak uvidim, jak to vse dopadne :-)
Bohuzel s tou rodinou - jak je mate daleko? My 140 km, takze se tam musi vzdy na noc… a na noc moji malou holcicku smotnou tam nepustim, i kdyz vim, ze na pritele se mohu spolehnout v peci o malou - ale na ne ne… jsou to sedlqci, hygiena zadna, hruza.. :poblion: takze musim tam trpet s ni… snad to casem pochopi a pak si sama rekne, jestli tam bude cht jezdit… ale to potrva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
29.8.14 14:38
@MDK píše:
@nnella počkej,jestli se objeví, ta nám to pak vytmaví. :pankac:My si z toho děláme srandu, ale jestli vyvolávali v podnapilém stavu (mírně řečeno) a ducha neodvolali..no tak to potěš koště. :?

Já se nebojím :mrgreen: a hlavně myslím, že k ničemu nedošlo.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
9550
29.8.14 14:40

@loppy to je dobre, ze to takhle dopadlo :hug: mne se ted ti lide v okoli taky meni, tak uvidim, jak to vse dopadne :-)
Bohuzel s tou rodinou - jak je mate daleko? My 140 km, takze se tam musi vzdy na noc… a na noc moji malou holcicku smotnou tam nepustim, i kdyz vim, ze na pritele se mohu spolehnout v peci o malou - ale na ne ne… jsou to sedlqci, hygiena zadna, hruza.. :poblion: takze musim tam trpet s ni… snad to casem pochopi a pak si sama rekne, jestli tam bude cht jezdit… ale to potrva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.8.14 14:42

Prijde mi, ze do kostela chodi, hlavne ti co hresi. Vzdyt on jim ten Buh prece odpusti :nevim:, kdyz tam v nedeli prijdou. A nejvic mam rada nazory typu, kdyz manzel mlati manzelku a nekdo rekne, no uz sis ho pred Bohem vzala, tak to musis vydrzet. Opravdu neznam zadnyho normalniho krestana. Prijde mi, ze vetsinou deti techto lidi chodi ve starym obleceni (typicky znak) a vetsinou se z taty vyklube tyran nebo děvkař, manzelky vestinou uslapnute a poslusne…Ja je neodsuzuji, jen to na me tak pusobi..Buh je pro me strasne smutnej symbol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 14:47

@Furling to tě samozřejmě chápu, lepší jet s dcerkou, než jí tam nechávat samotnou. Čtu, že je máš 140 km daleko, tak ještěže alespoň tak, že třeba nebydlíte v jednom městě a viděla bys je skoro každý den. :roll:

Takoví lidé mají jen svojí pravdu a nechtějí slyšet nic jiného. Tohle je hodně dáno povahou a vírou jen podtržené. S vírou jako takovou já nemám taky problém, jen se za to dotyčný nesmí schovávat, aby činil ostatním zlo. S čímž se bohužel dost setkávám. :zed:

Závidím vám holky, že jste vyměnili své okolí a snažíte se najít lepší cestu. Já se nějak zasekla a nedaří se mi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 14:50

@loppy přesně tohle jsem si tuhle taky říkala. U nás ve vsi je to naprosto krásně vidět. Lidi jsou na sebe zlí, pomlouvají se, kde mohou, tam si uškodí, ale skoro celá ves letí v neděli do kostela, tam se pomodlí a jedou od pondělka zas hrdinně dál ve svém počínání. :nevim: :cert: No co ne, Bůh mi to odpustí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
29.8.14 14:51

@loppy presne! Jako bys mi z duse mluvila! A vlastne popisujes presne tu situaci v rodine… se mnou tchyne mluvi otevrene jen v soukromi, pak mi to pritel ani neveri… ona je na nem finacne zavisla, nemuze ho opustit kvuli vire a detem, ona je ten spravny krestan - vsem pomaha, pro vsechny by se rozdala… on je ten, co je bije, opiji se, rozkazuje a v nedeli si jde pro odpusteni :poblion:
Tim, ze jsouz vesnice a maji 7 deti, navic se u nich zastavil cas, tak jak pises - nuznost, osklive obnosene obleceni, konzervativni ve vsem…
Ale kupodivu muj pritel je zatim jediny odpadlik a chova se slusne… obcas v nem ty geny vidim, kdyz se rozcili apod., hodne jendano vychovou, ale nastesti se zatim drzi! A viru zavrhnul uz pred lety a nemuze to vystat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.8.14 14:54

Furling:Mame to 1km :roll: od sebe. Takze kdyz je nejaka oslava, vsichni tam z rodiny jsou, jen ja chybim, fakt divny. Pripadam si nekdy jak cerna ovce. Jsem ale zasadova a kdyz vidim jak se za zady kazdej v te rodine pomlouva a pretvaruje, proste mi je to proti srsti.Tim jak se ke me zachovali…Paradoxem je, ze mi nedavno vzkazala jeho rodina, at to prekousnu a prijdu. Jenze to fakt nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
29.8.14 15:09

@MDK jj, sice 140 km neni blizko, ale na muj vkus je vidime az dost casto… jako by mi to stacilo povinne na Vanoce a Velikonoce :roll: bydlet blizko nich, tak me klepne… ale zas bych tam mohla na odpoledne poskat pritele samotnyho a na noc by se mi vratili dom :palec:
Jinak se ted snazim hodne seznamovat pres malou s maminkama, treba mi nekdo sedne - nechces to tak taky zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
29.8.14 15:15

@loppy jezisi, kilometr je vrazedne blizko… ale zas to ma svoje pro, jak jsem psala… a my musime na kazdou oslavu taky, zrovna zitra jedeme k nejake teticce, co jsem videla asi 1× v zivote :zed: je jich jak psu, takze slavi porad nekdo neco, schazi se i dost vzdalena rodina, takze oslavy o 50 lidech… a vice… no a my jedini neverici, cerne ovce, jak pises..
A je fajn, ze oni aspon chteji, abys prisla… pritelovi tchan vzkazal, ze si nepreje, abych jeho rodinu navstevovala, ale on mi nic nerekl, dozvedela jsem se tomzprostredkovane… co ti udelali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
29.8.14 15:15

@loppy jezisi, kilometr je vrazedne blizko… ale zas to ma svoje pro, jak jsem psala… a my musime na kazdou oslavu taky, zrovna zitra jedeme k nejake teticce, co jsem videla asi 1× v zivote :zed: je jich jak psu, takze slavi porad nekdo neco, schazi se i dost vzdalena rodina, takze oslavy o 50 lidech… a vice… no a my jedini neverici, cerne ovce, jak pises..
A je fajn, ze oni aspon chteji, abys prisla… pritelovi tchan vzkazal, ze si nepreje, abych jeho rodinu navstevovala, ale on mi nic nerekl, dozvedela jsem se tomzprostredkovane… co ti udelali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.8.14 15:28

FURLING:Tchan udelal podvod na moje rodice, kdyz od nej kupovali dum pro nas(ano, dum ve kterem manzel bydlel), neco zatajil a ted se soudime uz treti rok o strechu nad hlavou. Krom toho manzele dostal do peknych problemu, nastesti se z toho manzel dostava docela dobre :potlesk:. No a protoze psychicky tyral manzelku, byla jsem to ja kdo mu sbalil kufry a dodala tchyni odvahu k rozvodu. :pocitac:. No a jeho rodice(verici, kazdou nedeli v kostele) mi nemohli odpustit, ze jsem k tomu rozvodu tchyni dokopala.Do ted veri, ze se to nejak srovna :zed:. No preji ti hodne sil, protoze je to fakt vycerpavajici a bud rada, ze manzel je pri tobe. Musi to mit taky tezky..Mit za otce takovyho vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.8.14 15:30

Tak já pořád čekám jak proběhla ta noční seance a pořád nikdo nic neví? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.8.14 15:53

Jako od rána se každou chvíli dívám, jestli tady nebude něco od zakladatelky, a ono nic.. Kdoví jak ten jejich večer skončil.. Já myslím, že se akorát tak ožrali, a nic nebylo, teď se léči z kocoviny, a bojí se nám napsat :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.8.14 16:06

Ahoj holky, konečně vám jdu napsat co se odehrálo. Bylo to moc zajímavé…Napřed jsme pomyslně udělaly kruh kolem nás třech, do všech rohů znamení kříže a začali jsme vyvolávat, měli jsme tabulku s písmeny v kruhu, dále tam byly číslice, vykřičník, otazník, ano, ne. Položili jsme skleničku doprostřed kruhu a položili jsme na ní pravé ukazováčky s rukou ve vzduchu. Třikrát jsme volali Menšíka, ale nepřišel. Pak kamarádka poprosila at tedy přijde jiný dobrý duch mezi nás. A začli se dít věci! Sklenička jako by se nadzvedla a začala jezdit, nikdy bych v to nevěřila. Jsi muž?-NE, jsi žena-ANO, v kterém jsi žila století?-6.Byla jsi štastná?-Ne, Jsi ráda s námi-ANO. Na jaké písmeno začíná tvé jméno-O. A další otázky jsme kladli. Mráz mi běhal po zádech, kamarád přísahal, že to nikdy nezažil. Pak jsme jí odvolali. Kamarádce se na dnešek zdálo o bílé postavě… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat