Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Furling píše:
@Verunka158 jj, taky ted chodim porad a nocni mury taky pracujoubych potrebovala takovy to rozsvecedlo na tlesknuti - se bojim vzdycky nejvic nez dojdu k vypinaci
a pak zase po tme dobehnout do postele
a do zrcadel radsi nekoukam, se vydesim i sveho stinu…
Jo, přesně toto je nejhorší, zhasnu, a už jen dobíhám do postele máme schody, tak někdy i běžím s pocitem aby mě někdo nechytl za nohu
, si připadám horši než děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem zvědavá na zážitky od zakladatelky ![]()
A vy, které tu píšete, že se dělo něco špatného těm, které znáte a kteří si zahrávali s vyvoláváním, co konkrétně se dělo? Ono „něco“ zní dost neurčitě, jakože jedna paní povídala… A že se někdo odstěhoval kvůli následkům špatného vyvolávání duchů, tomu se mi fakt věřit nechce. Co se tenkrát dělo?
- Citovat
- Upravit
@Krakatice88 Tak třeba kolega z práce byl na návštěvě u sestry. Koupili starý dům a rekonstruovali ho. On tam seděl na kafi a pak najednou vnímal, jak se silně ochladilo, vyletěla mu husina jak blázen. A říká sestře, hele, ti tady někdo chodí, slyším kroky… A ona, však jo, jen se pojď podívat, ale hlavně se prosím tě neboj… No a po schodech scházela bílá ženská postava, která ve dveřích na půdu zmizela.
Prý s ní na začátku měli potíže, než si s ní jeho sestra začala povídat, když pracovala v domě - omlouvala se a říkala jí, že jí tam nechají, dokud ona bude chtít
Prý se to projevovalo hlavně zápachem, tím chladem… Víc jsme se s mužem raději neptali, můj muž má taky zážitky, já taky, ačkoliv jsme normální
tím myslím, že si nepřipadáme jaksi vnímavější a tak…
Jen se o to víc bojíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice To je trochu psycho ty bláho
Nemají už tak trochu myšky? Jinak si tohle nedovedu vysvětlit.. V životě jsem nemluvila osobně s nikým, kdo by měl zážitek s duchem nebo s jakýmkoli jiným nadpřirozenem a neznám nikoho, kdo tomuhle věří, takže nemám ani tušení o tom, co se kde může dít. Proto tak čučím ![]()
- Citovat
- Upravit
@puntice píše:
@Krakatice88 Tak třeba kolega z práce byl na návštěvě u sestry. Koupili starý dům a rekonstruovali ho. On tam seděl na kafi a pak najednou vnímal, jak se silně ochladilo, vyletěla mu husina jak blázen. A říká sestře, hele, ti tady někdo chodí, slyším kroky… A ona, však jo, jen se pojď podívat, ale hlavně se prosím tě neboj… No a po schodech scházela bílá ženská postava, která ve dveřích na půdu zmizela.Prý s ní na začátku měli potíže, než si s ní jeho sestra začala povídat, když pracovala v domě - omlouvala se a říkala jí, že jí tam nechají, dokud ona bude chtít
Jen se o to víc bojímePrý se to projevovalo hlavně zápachem, tím chladem… Víc jsme se s mužem raději neptali, můj muž má taky zážitky, já taky, ačkoliv jsme normální
tím myslím, že si nepřipadáme jaksi vnímavější a tak…
To je mazec, já bych se v takovém domě určitě bála
,ale je to zajímavé poslouchat takové historky. No zakladatelkyně se nám pořád neozvala, kdoví co s ní je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 myšky nemají
prostě ano, je to tu mezi námi
ale souhlasím s tím, že většinu vytvoří mozek zmagořelý strachem a velké oči. Ale něco popřít nelze - alespoň takhle, člověk to nemůže popřít sám sobě.
@Verunka158 tipla bych, že má kocovinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice píše:Čteš mi myšlenky, chtěla jsem to taky napsat
@Krakatice88 myšky nemají![]()
ale souhlasím s tím, že většinu vytvoří mozek zmagořelý strachem a velké oči. Ale něco popřít nelze - alespoň takhle, člověk to nemůže popřít sám sobě.@Verunka158 tipla bych, že má kocovinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice píše:
@Krakatice88 myšky nemají![]()
ale souhlasím s tím, že většinu vytvoří mozek zmagořelý strachem a velké oči. Ale něco popřít nelze - alespoň takhle, člověk to nemůže popřít sám sobě.@Verunka158 tipla bych, že má kocovinu
Zajímavé.. Jako opravdu. Asi by všichni chtěli vědět, jak to ve skutečnosti je, zda je nějaké nadpřirozeno mezi námi, nebo ne. Já jsem třeba naprostý ateista. Nevěřím v nic, v žádného boha, „něco mezi nebem a zemí“, duchy, mimozemšťany, anděly a já nevím co ještě.. Prostě nevěřím v nic, co sama nevidím, nebo co někdy někdo stoprocentně neprokázal a nezávisle se to nepotvrdilo. Zajímalo by mě, jestli je to správně, protože každý, kterému toto řeknu, na mě vytřeští oči, protože jsem díky tomu divná. A mně zase připadá divné věřit v něco, co nevím, jestli je a přesto je většina lidí na světě věřící… To je asi zamotaný, špatně se o tom píše, líp se to vysvětlí v řeči..
- Citovat
- Upravit
Ja v Boha nevěřím, ale v nadpřirozeno ano. Věřím, že po smrti není konec. A duchové jsou energie stejně jako my. Bohužel, když se o těchto věcech začnu bavit s mým manžekem, tak mě má za úplnýho blázna a vadí mu to. Říká, že si vzal čarifučku
Ještě že existují stránky na kterých se dá o těchto věcech mluvit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 Já ti rozumím, třeba můj brácha je jaderný fyzik, pragmatik, realista. A je to on, kdo tvrdí, že čím více vstupuješ do exaktního světa, tím víc věříš v Boha
![]()
Já věřím v to, co jsem zažila, když si jsem 100% jistá, že jsem byla střízlivá, s hlavou jasnou, cítila jsem to a vnímala.
Další věc je ta, že dle mého spoustu lidí matou pochody našich mozků, které jsou schopny daleko větších věcí, než si připouštíme - a tím pak vzniká „věštění“, čtení myšlenek, napojování… Myslím, že to jsou zase věci frekvence myšlení, pulzování mozku - a čím je nám někdo blíže, tím více jsme na něj napojení.
Ale rozumím ti, fakt jsem se snažila ledasco vysvětlit mozkem a ledasco se vysvětlit dalo. Ale něco prostě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy Můj muž také tvrdí, že jsem čarodějnice, ale v dobrém
![]()
Když jsem muži řekla, že věřím v Boha, chtěl vědět, co to pro mě je. Pro mě je to láska a příroda, harmonie dobrého a zlého, víc se o tom se mnou nebaví, protože nezvládá, jak to říct, argumentovat sám sobě, nebaví ho to. A já to respektuju, mě taky nebaví lehká kubatura ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice píše:
@loppy Můj muž také tvrdí, že jsem čarodějnice, ale v dobrém![]()
Když jsem muži řekla, že věřím v Boha, chtěl vědět, co to pro mě je. Pro mě je to láska a příroda, harmonie dobrého a zlého, víc se o tom se mnou nebaví, protože nezvládá, jak to říct, argumentovat sám sobě, nebaví ho to. A já to respektuju, mě taky nebaví lehká kubatura
Jak vzniká harmonie dobrého a zlého?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 píše:
Zajímavé.. Jako opravdu. Asi by všichni chtěli vědět, jak to ve skutečnosti je, zda je nějaké nadpřirozeno mezi námi, nebo ne. Já jsem třeba naprostý ateista. Nevěřím v nic, v žádného boha, „něco mezi nebem a zemí“, duchy, mimozemšťany, anděly a já nevím co ještě.. Prostě nevěřím v nic, co sama nevidím, nebo co někdy někdo stoprocentně neprokázal a nezávisle se to nepotvrdilo. Zajímalo by mě, jestli je to správně, protože každý, kterému toto řeknu, na mě vytřeští oči, protože jsem díky tomu divná. A mně zase připadá divné věřit v něco, co nevím, jestli je a přesto je většina lidí na světě věřící… To je asi zamotaný, špatně se o tom píše, líp se to vysvětlí v řeči..
nejsi ty můj přítel?
Jako by to psal on a já jsem zas pravý opak..nevěřím v Boha, ale v nadpřirozeno a mimozemšťany ano. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit