Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
29.8.14 00:23

Koukáme lepší než Silvestr s Menšíkem.. :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.8.14 08:17

Tak jaká byla seance? Osobně odhaduji, že se nedělo nic.

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.8.14 08:56
@Furling píše:
@Verunka158 jj, taky ted chodim porad a nocni mury taky pracujou :mrgreen: bych potrebovala takovy to rozsvecedlo na tlesknuti - se bojim vzdycky nejvic nez dojdu k vypinaci :mrgreen: a pak zase po tme dobehnout do postele :zed: a do zrcadel radsi nekoukam, se vydesim i sveho stinu…

Jo, přesně toto je nejhorší, zhasnu, a už jen dobíhám do postele máme schody, tak někdy i běžím s pocitem aby mě někdo nechytl za nohu :oops:, si připadám horši než děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
29.8.14 09:10

Tak jsem zvědavá na zážitky od zakladatelky :)

A vy, které tu píšete, že se dělo něco špatného těm, které znáte a kteří si zahrávali s vyvoláváním, co konkrétně se dělo? Ono „něco“ zní dost neurčitě, jakože jedna paní povídala… A že se někdo odstěhoval kvůli následkům špatného vyvolávání duchů, tomu se mi fakt věřit nechce. Co se tenkrát dělo?

• Citovat
  • Upravit
1961
29.8.14 10:54

@Krakatice88 Tak třeba kolega z práce byl na návštěvě u sestry. Koupili starý dům a rekonstruovali ho. On tam seděl na kafi a pak najednou vnímal, jak se silně ochladilo, vyletěla mu husina jak blázen. A říká sestře, hele, ti tady někdo chodí, slyším kroky… A ona, však jo, jen se pojď podívat, ale hlavně se prosím tě neboj… No a po schodech scházela bílá ženská postava, která ve dveřích na půdu zmizela.

Prý s ní na začátku měli potíže, než si s ní jeho sestra začala povídat, když pracovala v domě - omlouvala se a říkala jí, že jí tam nechají, dokud ona bude chtít :nevim: Prý se to projevovalo hlavně zápachem, tím chladem… Víc jsme se s mužem raději neptali, můj muž má taky zážitky, já taky, ačkoliv jsme normální :nevim: tím myslím, že si nepřipadáme jaksi vnímavější a tak…

Jen se o to víc bojíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
29.8.14 11:58

@puntice To je trochu psycho ty bláho :-O Nemají už tak trochu myšky? Jinak si tohle nedovedu vysvětlit.. V životě jsem nemluvila osobně s nikým, kdo by měl zážitek s duchem nebo s jakýmkoli jiným nadpřirozenem a neznám nikoho, kdo tomuhle věří, takže nemám ani tušení o tom, co se kde může dít. Proto tak čučím :D

• Citovat
  • Upravit
575
29.8.14 12:06
@puntice píše:
@Krakatice88 Tak třeba kolega z práce byl na návštěvě u sestry. Koupili starý dům a rekonstruovali ho. On tam seděl na kafi a pak najednou vnímal, jak se silně ochladilo, vyletěla mu husina jak blázen. A říká sestře, hele, ti tady někdo chodí, slyším kroky… A ona, však jo, jen se pojď podívat, ale hlavně se prosím tě neboj… No a po schodech scházela bílá ženská postava, která ve dveřích na půdu zmizela.

Prý s ní na začátku měli potíže, než si s ní jeho sestra začala povídat, když pracovala v domě - omlouvala se a říkala jí, že jí tam nechají, dokud ona bude chtít :nevim: Prý se to projevovalo hlavně zápachem, tím chladem… Víc jsme se s mužem raději neptali, můj muž má taky zážitky, já taky, ačkoliv jsme normální :nevim: tím myslím, že si nepřipadáme jaksi vnímavější a tak…

Jen se o to víc bojíme :mrgreen:

To je mazec, já bych se v takovém domě určitě bála :!,ale je to zajímavé poslouchat takové historky. No zakladatelkyně se nám pořád neozvala, kdoví co s ní je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.8.14 12:12

@Krakatice88 myšky nemají :lol: :lol: prostě ano, je to tu mezi námi :nevim: ale souhlasím s tím, že většinu vytvoří mozek zmagořelý strachem a velké oči. Ale něco popřít nelze - alespoň takhle, člověk to nemůže popřít sám sobě.

@Verunka158 tipla bych, že má kocovinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.8.14 12:14
@puntice píše:
@Krakatice88 myšky nemají :lol: :lol: prostě ano, je to tu mezi námi :nevim: ale souhlasím s tím, že většinu vytvoří mozek zmagořelý strachem a velké oči. Ale něco popřít nelze - alespoň takhle, člověk to nemůže popřít sám sobě.@Verunka158 tipla bych, že má kocovinu :mrgreen:
Čteš mi myšlenky, chtěla jsem to taky napsat :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
29.8.14 12:23
@puntice píše:
@Krakatice88 myšky nemají :lol: :lol: prostě ano, je to tu mezi námi :nevim: ale souhlasím s tím, že většinu vytvoří mozek zmagořelý strachem a velké oči. Ale něco popřít nelze - alespoň takhle, člověk to nemůže popřít sám sobě.@Verunka158 tipla bych, že má kocovinu :mrgreen:

Zajímavé.. Jako opravdu. Asi by všichni chtěli vědět, jak to ve skutečnosti je, zda je nějaké nadpřirozeno mezi námi, nebo ne. Já jsem třeba naprostý ateista. Nevěřím v nic, v žádného boha, „něco mezi nebem a zemí“, duchy, mimozemšťany, anděly a já nevím co ještě.. Prostě nevěřím v nic, co sama nevidím, nebo co někdy někdo stoprocentně neprokázal a nezávisle se to nepotvrdilo. Zajímalo by mě, jestli je to správně, protože každý, kterému toto řeknu, na mě vytřeští oči, protože jsem díky tomu divná. A mně zase připadá divné věřit v něco, co nevím, jestli je a přesto je většina lidí na světě věřící… To je asi zamotaný, špatně se o tom píše, líp se to vysvětlí v řeči..

• Citovat
  • Upravit
238
29.8.14 12:29

Ja v Boha nevěřím, ale v nadpřirozeno ano. Věřím, že po smrti není konec. A duchové jsou energie stejně jako my. Bohužel, když se o těchto věcech začnu bavit s mým manžekem, tak mě má za úplnýho blázna a vadí mu to. Říká, že si vzal čarifučku :roll: Ještě že existují stránky na kterých se dá o těchto věcech mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.8.14 12:32

@Krakatice88 Já ti rozumím, třeba můj brácha je jaderný fyzik, pragmatik, realista. A je to on, kdo tvrdí, že čím více vstupuješ do exaktního světa, tím víc věříš v Boha :nevim: :)
Já věřím v to, co jsem zažila, když si jsem 100% jistá, že jsem byla střízlivá, s hlavou jasnou, cítila jsem to a vnímala.
Další věc je ta, že dle mého spoustu lidí matou pochody našich mozků, které jsou schopny daleko větších věcí, než si připouštíme - a tím pak vzniká „věštění“, čtení myšlenek, napojování… Myslím, že to jsou zase věci frekvence myšlení, pulzování mozku - a čím je nám někdo blíže, tím více jsme na něj napojení.
Ale rozumím ti, fakt jsem se snažila ledasco vysvětlit mozkem a ledasco se vysvětlit dalo. Ale něco prostě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.8.14 12:35

@loppy Můj muž také tvrdí, že jsem čarodějnice, ale v dobrém :mrgreen: :lol:
Když jsem muži řekla, že věřím v Boha, chtěl vědět, co to pro mě je. Pro mě je to láska a příroda, harmonie dobrého a zlého, víc se o tom se mnou nebaví, protože nezvládá, jak to říct, argumentovat sám sobě, nebaví ho to. A já to respektuju, mě taky nebaví lehká kubatura ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.8.14 12:40
@puntice píše:
@loppy Můj muž také tvrdí, že jsem čarodějnice, ale v dobrém :mrgreen: :lol:
Když jsem muži řekla, že věřím v Boha, chtěl vědět, co to pro mě je. Pro mě je to láska a příroda, harmonie dobrého a zlého, víc se o tom se mnou nebaví, protože nezvládá, jak to říct, argumentovat sám sobě, nebaví ho to. A já to respektuju, mě taky nebaví lehká kubatura ;)

Jak vzniká harmonie dobrého a zlého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.8.14 12:40
@Krakatice88 píše:
Zajímavé.. Jako opravdu. Asi by všichni chtěli vědět, jak to ve skutečnosti je, zda je nějaké nadpřirozeno mezi námi, nebo ne. Já jsem třeba naprostý ateista. Nevěřím v nic, v žádného boha, „něco mezi nebem a zemí“, duchy, mimozemšťany, anděly a já nevím co ještě.. Prostě nevěřím v nic, co sama nevidím, nebo co někdy někdo stoprocentně neprokázal a nezávisle se to nepotvrdilo. Zajímalo by mě, jestli je to správně, protože každý, kterému toto řeknu, na mě vytřeští oči, protože jsem díky tomu divná. A mně zase připadá divné věřit v něco, co nevím, jestli je a přesto je většina lidí na světě věřící… To je asi zamotaný, špatně se o tom píše, líp se to vysvětlí v řeči..

nejsi ty můj přítel? :mrgreen: Jako by to psal on a já jsem zas pravý opak..nevěřím v Boha, ale v nadpřirozeno a mimozemšťany ano. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat