Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Marcam já se tímto nezabývam, jenom vím o tomto případu.. já bych si je tam dala, pro zajímavost..
ALe teda obdivuju, že do toho jdete
já bych se bála
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček neblázni,my do toho jdeme spíš ze srandy, vždyt tam bude ten kamarád. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam no svicka a zrcadlo, vy jste dobri blazni
byla jsem na prednasce jednoho naseho exorcisty - Dolezala… a ten rikal, ze rozhodne nemit v loznici zrcadlo, a uz vubec si pred nim nesvitit svickou, je to jako pozvanka pro duchy primo k vam
kdyz vypnou proud, tak se teda radsi sprchuju po tme, nez bych si tam pred zrcadlem rozsvitila svicku
mam k tomu vsemu dost velky respekt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně aby sme tu zítra neměly diskuzi: Nemůžu se zbavit duchů ![]()
- Citovat
- Upravit
@MarkétkaBeruška píše:
Hlavně aby sme tu zítra neměly diskuzi: Nemůžu se zbavit duchů
No právě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zip121 píše:
No právě
- Citovat
- Upravit
Ty brďo po*rala bych se strachy
, ale jinak ti fandím, ale pro jistotu bych Boženu nepokoušela je to mrcha zlá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo..To je fakt napínavé..Já jsem zvĕdavá, co se bude dít ![]()
- Citovat
- Upravit
@Furling píše:
@Marcam no svicka a zrcadlo, vy jste dobri blaznibyla jsem na prednasce jednoho naseho exorcisty - Dolezala… a ten rikal, ze rozhodne nemit v loznici zrcadlo, a uz vubec si pred nim nesvitit svickou, je to jako pozvanka pro duchy primo k vam
kdyz vypnou proud, tak se teda radsi sprchuju po tme, nez bych si tam pred zrcadlem rozsvitila svicku
Ty jo..Mám úplnĕ husinu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Furling píše:
@Marcam no svicka a zrcadlo, vy jste dobri blaznibyla jsem na prednasce jednoho naseho exorcisty - Dolezala… a ten rikal, ze rozhodne nemit v loznici zrcadlo, a uz vubec si pred nim nesvitit svickou, je to jako pozvanka pro duchy primo k vam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
Dohodli jsme se na jednom herci, který baví čechy dodnes.
Werich ![]()
- Citovat
- Upravit