Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
28.8.14 15:48

@kvaček no dobře, co cvíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.8.14 15:49

@kvaček svíčka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.8.14 15:49

@Marcam já se tímto nezabývam, jenom vím o tomto případu.. já bych si je tam dala, pro zajímavost..
ALe teda obdivuju, že do toho jdete :)já bych se bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.8.14 15:50

@kvaček neblázni,my do toho jdeme spíš ze srandy, vždyt tam bude ten kamarád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.8.14 16:00

@Marcam se pose.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
28.8.14 16:16

@Marcam no svicka a zrcadlo, vy jste dobri blazni :mrgreen: byla jsem na prednasce jednoho naseho exorcisty - Dolezala… a ten rikal, ze rozhodne nemit v loznici zrcadlo, a uz vubec si pred nim nesvitit svickou, je to jako pozvanka pro duchy primo k vam :roll: kdyz vypnou proud, tak se teda radsi sprchuju po tme, nez bych si tam pred zrcadlem rozsvitila svicku :zed: mam k tomu vsemu dost velky respekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.8.14 16:21

Hlavně aby sme tu zítra neměly diskuzi: Nemůžu se zbavit duchů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
491
28.8.14 16:26
@MarkétkaBeruška píše:
Hlavně aby sme tu zítra neměly diskuzi: Nemůžu se zbavit duchů :mrgreen:

No právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.8.14 16:31
@zip121 píše:
No právě
:lol: :lol: když ono toto téma je plné takových záhad, toho co je pravda a co ne, je přitažlivé, mě také láká, ale jak jsem psala, strach je větší :oops:
  • Citovat
  • Upravit
9719
28.8.14 16:42

Ty brďo po*rala bych se strachy :D, ale jinak ti fandím, ale pro jistotu bych Boženu nepokoušela je to mrcha zlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.8.14 17:00

Ty jo..To je fakt napínavé..Já jsem zvĕdavá, co se bude dít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.8.14 17:02
@Furling píše:
@Marcam no svicka a zrcadlo, vy jste dobri blazni :mrgreen: byla jsem na prednasce jednoho naseho exorcisty - Dolezala… a ten rikal, ze rozhodne nemit v loznici zrcadlo, a uz vubec si pred nim nesvitit svickou, je to jako pozvanka pro duchy primo k vam :roll: kdyz vypnou proud, tak se teda radsi sprchuju po tme, nez bych si tam pred zrcadlem rozsvitila svicku :zed: mam k tomu vsemu dost velky respekt…
:roll:

Ty jo..Mám úplnĕ husinu 8o

• Citovat
  • Upravit
9719
28.8.14 17:03
@Furling píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.8.14 18:17

Dohodli jsme se na jednom herci, který baví čechy dodnes. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 18:29