Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@šuji píše:
Určitě nám zítra napiš jaké to bylo, jak to dopadlo
já to ani raději nechci vědět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK píše:já věděla, že se toho chytneš. To už je deformace z eMimina.
Myslela jsem to tak, že většina z nás zakladatelce psala, ať si s tím nezahrává a přišlo mi, že to trochu zlehčuješ. Jestli jsem to blbě pochopila, tak se omlouvám.
Tak teď už si rozumíme
![]()
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
Jo a přesně toto je ta věc co třeba mě na jednu stranu láká, ale na druhou se jí děsně bojím a ten strach je větší než ta touha ![]()
- Citovat
- Upravit
@ne-silenamatka píše:
Ne kazda z nas je JEN matkou - ja uz sem z takovych „matek“ co dejchaj kazdej dvuj dech jen a jen pro dite strasne, ale strasne unavena.
- Citovat
- Upravit
@Marcam fakt jsem zvĕdavá jestli se vám to povede..Tĕším se na výsledek..Jen fakt dejte pozor..
L
- Citovat
- Upravit
@MarkétkaBeruška píše:
Jo a přesně toto je ta věc co třeba mě na jednu stranu láká, ale na druhou se jí děsně bojím a ten strach je větší než ta touha
Já mám teda taky strach, ale kdybych nĕkoho ukecala kdo by do toho šel, tak bych neváhala..
- Citovat
- Upravit
Holky, ale nevíte nĕkdo proč se nemá vyvolávat lidí z rodiny? Taky už jsem to totiž slyšela..
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 to prý přináší smůlu. My už víme koho budeme vyvolávat, radši vám to neřeknu.
Vynadaly by ste mi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až to budetě teda někde vyvolávat, při tmy svíčkách, tak si vemte nějaké zdrcadlo
a dívejte se do něho..
Kamarádka mi říkala, že tak blbl její brácha bylo tam zrcadlo a normálě puberták se hodně vylekal- viděl sám sebe, jako nějaiého nevzhlédného
Příspěvek upraven 28.08.14 v 15:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam to nevím, ale prý byl hodně vyplašený..a jako vážně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit