Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
28.8.14 22:03

@Furling tyjo čumím…poslední 3 týdny malou uspávám tak, že odejdu, ona začne vzlykat a musím přijít, a držet za ruku. to je pk hned klidná a během dvou minut usne. Dneska odejdu a jako když utne. Usnula po dloouhé době sama 8o náhoda? Fakt se často dělo, že hleděla s očima dokořán do toho místa a vzlykala :zed: mě by to nenapadlo…

• Citovat
  • Upravit
9550
28.8.14 22:09

@verulicek treba na tom neco je :palec: uvidis zitra, kazdopadne kdyby to pomohlo, jedine dobre, deti jsou media… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.8.14 22:11
@verulicek píše:
@Furling tyjo čumím…poslední 3 týdny malou uspávám tak, že odejdu, ona začne vzlykat a musím přijít, a držet za ruku. to je pk hned klidná a během dvou minut usne. Dneska odejdu a jako když utne. Usnula po dloouhé době sama 8o náhoda? Fakt se často dělo, že hleděla s očima dokořán do toho místa a vzlykala :zed: mě by to nenapadlo…

Ty kokos.Tak třeba to fakt bylo kvůli tomu 8o

• Citovat
  • Upravit
3549
28.8.14 22:59

Zrcadlo je všeobecně známo jako brána do onoho světa, proto se nedoporučuje, aby do něj hleděli malé děti (mimina) a nemá se do něj hledět dlouho a upřeně.

S vyvoláváním duchů, nikoho nebudu přesvědčovat, ale doporučovala bych o tom nejdřív něco vědět než se do toho začnete pouštět, sranda to opravdu není. Stačí špatně zavřít a o problémy je postaráno. A nezapomínejte, že duše si nejraději vybírají nejslabší nebo oslabené jedince, v rodině s dětmi celkem risk.

Osobně nechápu, proč si s něčím takovým zahrávat, když o tom málokdo něco víc ví, zajímalo by mě jestli by šel někdo jen tak ze srandy operovat slepák (myslím někdo, kdo není lékař) :nevim:

Každopádně přeju ať nic nevypustíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.8.14 23:04

@Paradise to je velice zajímavé co píšeš..Neměla by jsi nĕjaký odkaz, kde je třeba o tom vyvolávání? Díky

• Citovat
  • Upravit
5100
28.8.14 23:16

Že by nám Vláda Menšík ublížil? Ale kdeže nevěřím… :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.8.14 23:20

@Silwinka87 odkazů je spousta, ale vše to na internet dávají lidé, kteří to neumí. S esoterikou pracuji několik let, ale nikdy bych si netroufla na práci s duchy, na to musí člověk mít dobře vycvičenou mysl a umět to.Sama jsem se musela obrátit na takového člověka, sama bych se ducha odvádět nepokoušela. Víš ono je jednoduché někoho vyvolat, ale dostat ho zpět bývá mnohdy větší umění. Stejně tak se může stát, že sice ducha vyvolám a i dobře odvolám, ale během té doby, kdy s duchem hovořím se kolem „brány“ potuluje jiná duše, která skočí do našeho světa a my o ní nevíme, takže tu ta duše zůstane. Může jen tak bloumat nebo se může na někoho přilepit. Jen tak bloumající duše vidí většinou děti nebo lidé, kteří jsou k tomu vnímavý. Duše která se přidruží, to už bývá horší, zdravotní obtíže, změny chování, apod.

Takže se omlouvám, ale kvůli mému přesvědčení sem návod na správné vyvolání dávat nebudu, protože ten najdete jen u člověka, který to umí, dělá akterý vás to případně naučí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
28.8.14 23:24

@Marcam
A kolik jste si toho daly na kuráž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5100
28.8.14 23:37

@nnella Nějaká sklenka byla… :lol: Jo o tom přilepení duše mi jednou říkal hrobník, že si jí můžeš přinést domů ze hřbitova, sedne ti na nohu.. :lol: :mrgreen: No fakt… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.8.14 23:38

@Paradise Za zbludilé duše se můžeme pomodlit, to jo… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 23:42
@Marcam píše:
@nnella Nějaká sklenka byla… :lol: Jo o tom přilepení duše mi jednou říkal hrobník, že si jí můžeš přinést domů ze hřbitova, sedne ti na nohu.. :lol: :mrgreen: No fakt… :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.8.14 00:10
@Marcam píše:
@nnella Nějaká sklenka byla… :lol: Jo o tom přilepení duše mi jednou říkal hrobník, že si jí můžeš přinést domů ze hřbitova, sedne ti na nohu.. :lol: :mrgreen: No fakt… :lol: :mrgreen:

:mrgreen: a v kolik to vypukne?

• Citovat
  • Upravit
nnella
29.8.14 00:14

@Silwinka87
Velebnosti už to vypuklo… :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.8.14 00:15
@nnella píše: