Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je zážitek
Budete v tom pokračovat, nebo už to zkoušet nebudete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy on prave pri mne az tak moc nestoji, to je prave nas problem a proc se casto hadame… vadi mi to, ale proste ho porad brani a situaci doma nechce resit - ja bych se zblaznila, kdyby se tat takhle choval k mamce a mym sourozencum ![]()
Ty jo, tak to jebtaky hodne vazny, to chapu, ze se jen tak odpustit neda ![]()
@Marcam no teda, tak konecne nejake zpravy
pani, tak to je teda neco
bych se zblaznila… a citili jste i neco? Ochladilo se nebo tak neco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Furling mrazilo nás všechny, silně v zádech. jinak jsme se nebáli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na tom jsme se shodli všichni tři, máme dobrý pocit, jako by nás navštívila, nějaká hodná žena…nevím jak to popsat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam klobouk dolů, já bych se bála, ale je to zajímavé, věřím tomu ale jen to čtu a mám husinu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Marcam super..Tomu se říká zážitek..
hlavnĕ je fajn, že jste z toho Mĕli dobrý pocit..že jste třeba nepociťovali strach a tak..Jste fakt dobří..Já bych se po.. ![]()
- Citovat
- Upravit
To mě baví číct žažitky cozažily druhé
nemáte ještě někdo nějakou zkušenost, nebo historku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka158 Kamarádka říkala, že na koleji pořád vyvolávali, proto má také tu tabulku, jednou se jim podařilo vyvolat nějakou osobu z historie, asi ze 17.století, vše co jim řekla sedělo s archivem. Dokonce jim i něco objasnila.
Já pracuji v nemocnici, jednou u postele zesnulého seděla bílá postava. Běžela jsem pro kolegyni, kdzž jsme se vrátily, nic tam nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem měla jednu kolegyni co měla zlou tchyni, po smrti dál bydleli se synem a manželem v tom domě. Ona a syn jí viděli jako průhlednou černou postavu, chodila přes obývák, cítili i zápach. Také s nimi lomcovala ze spaní. Nebo byli oba doma a slyšeli, jak někdo štípe na dvoře dříví, věděli, že to je ona. Nechali dům vysvětit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit