Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21908
8.9.14 05:54

@Elata muzu se zeptat, jak to odvadeni dusi probiha? Jestli jen myslenkama nebo u toho neco rikas, neco delas?

Jinak mas moc pekny stranky, driv jsi mela v podpisu odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.9.14 13:48

@Eemii Děkuju. :) U odvádění nemusíš mluvit nahlas. Duše jsou „jemnohmotné“, nemají fyzické tělo, nemluví fyzicky = nahlas - a tím pádem celkově ta komunikace probíhá na energetické/myšlenkové úrovni. Jsou to jenom lidi, kterým se musí vhodným způsobem vysvětlit, o co jde, co se děje a co mají dělat, aby mohli odejít a drtivá většina potřebuje detailně vědět, kam, proč, protože mají prostě strach. Takový psychologický pokec s dušákama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
8.9.14 13:59

@Elata aha :think:,takze si jen sednes k dotycnemu a jedes? Jak dlouho treba trvalo to odvedeni 57 dusi od te holciny?
Promin, ze se ptam jak blbec, hrozne me to zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
8.9.14 14:05

@Elata Mohu se také zeptat, nejspíš asi hloupě :oops: je možné, že by někdo vyvolával duchy a byl tím zasažený roky celý panelák? Nejsme jediní, kteří zde mají nějaké zvláštní poznatky. Duchy jsme nikdy nevyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
8.9.14 14:12

@Elata me se stala takova prihoda, asi pred dvema mesici. Podotykam, ze tak nejak nikdy pred tim jsem nic ohledne toho nezazila, teda krome nocniho buzeni dcery ve stejny cas..Verim na to, neco o tom vim, zajima me to.
No proste jednoho dne, bylo to dopoledne, z niceho nic rana a ve drezu se rozlit skleneny hrnek snad na tricet kousku.Ve drezu nic jinyho nebylo, ten hrnek tam stal od vecera a byl neposkozeny..Nijak logicky nejsem schopna si vysvetlit, jak by se to mohlo stat.Byla jsem z toho dost v soku, snad pet min jsem do toho drezu zirala.
Od te doby se nic nestalo teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.9.14 14:44

@Eemii To je strašně individuální. Pokud za mnou nějaká duše sama přijde, že chce pomoc, tak je to šup šup, otázka třeba 5-10 minut, protože na takovou duši jen vysypu základní informace, aby byla v klidu a můžeme k samotnému odvádění.. ale když mi někdo píše kvůli nějaké „šmejdské“ duši, co otravuje, škodí, dělá doma bordel atd.. tak to bývá složitější. Těch 57 jsem odváděla přes hodinu a půl a bylo mi z toho zle jak nikdy, ta holka na sebe natahala ze srandy takové stvoření, že jsem měla co dělat, abych nezvracela. Prý že vyvolávaly formáty jako Hitlera, Charlese Mansona, Bundyho atd.. jak se říká, lidská blbost nemá mezí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
8.9.14 16:44

@Elata ty jo, to je tak zajimavy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.9.14 19:22

@Eemii Mrkni na knihu „Duchové a jejich záměry“ od Hazel M. Denning, doporučuju ji jako jednu z více knih lidem, které zaučuju v tomhle tématu. Je to takový soupis zkušeností, vzpomínek, „moudrostí“ od ženy, která dlouhé roky odváděla i s pomocí médií apod. Mohla by Tě zajímat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.9.14 08:05

@Elata A co si myslíš o Lorně Byrneové? Andělé v mých vlasech atd..Opravdu vidí anděli? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.9.14 11:09
@Marcam píše:
@Elata A co si myslíš o Lorně Byrneové? Andělé v mých vlasech atd..Opravdu vidí anděli? 8o

Je to dost možné. K dceři taky chodili, z Michaela byla uplně ucvrknutá. Bála se v noci a nemohla usnout, měla náročný den, tak jsem jí vysvětlila něco málo o andílkách, že si je má zavolat, když se bojí a poprosit je o uklidnění a uspání, tak si zavolala Michaela a začala tu „kolem něj“ lítat a skákat a povídala mi jak září a jaké má obrovské křídla na konci takové růžové a jaký má veliký modrý meč a ten její výraz prostě popsat nejde. Michaela nikdy neviděla, do té doby jsem s ní o andělech nemluvila, takže info o meči apod. neměla z kama mít, byla ještě malinká. Pak si prostě šla lehnout, prý už šel, ale už ví, že se nemusí bát. :) Sama je prosím o pomoc u léčení, i pro sebe, když je mi zle apod.. takže jj, věřím. Nevím přesně jak to má Lorna Byrne, nečetla jsem to, ale z mého pohledu takto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.9.14 11:18

@Elata Přečti si Andělé v mých vlasech, je to velmi zajímavé, ale něco mi přijde přehnané. Jinak mě se zdálo o Panně Marii, v posteli jsem si sedla ze snu, ale jako bych jí viděla uprostřed ložnice. Tak nevím, jedna slovenka mi řekla, že to je špatně, že umře někde matka, nebo dítě. A opravdu asi do týdne se kamarádovi zabil 14letý syn. Myslíš, že to může mít souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.9.14 11:26

@Marcam Jo, o té knize vím, hodně lidí mi o ní psalo a ptá se mě na ni, ale já na to nemám čas. Domácnost se zvířaty, dcera teď v druhé třídě, malý drak má dva roky a je velice sportovní, vztah a někde mezi tím se snažím stíhat pracovat, což bývá už na úkor spánku nebo osobního času, který takto vlastně nemám, takže najít si čas na nějakou knížku, kterou zrovna bytostně nepotřebuju pro vlastní rozvoj je složitější. :) Za čas, až bude mladý školkový na pár hodin denně a budu stíhat práci v nějakém logickém čase a tím pádem bude večer třeba čas na knihu jen tak ze zájmu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
12.9.14 15:08

@Elata diky za tip, urcite prectu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.9.14 00:27
@Furling píše:
@Freudstein Podkrkonosi - tam je nadprirozenych jevu a bytosti pozehnane! Jeho blog jsem moc neprojizdela, mam posledni dobou uplne jine starosti :P holt deticky se zajmy zatoci… nemam uz bohuzel vubec cas na nejake cteni apod… ale hodne mi daly kdysi knizky A. Kardeca, poshanela jsem si je po antikvariatech…
Za co jsste dostali pokutu? 8o
Jj, to mas pravdu, spis jsem je chtela varovat :palec:

Me zaujmou nektery mista, kde neco muze bejt. Takze se urco jeste na dalsi kouknu :) Pokutu za hrani v jeskyni. Jsme vzali slecny, dali do jeskyne repro a pustily jen tak ambient a svicky. Mno mel tam bejt duch, misto ducha po pulnoci prisel chlapik a zenska a pokuta 200kc na jednoho :mrgreen: Docela se tam bali vejit, vypadalo to jak na obradu :mrgreen: ale zas nam udelal hodku prednasku vo jeskynich, netopejrech abysme chapali proc to vadi, cim se to tam poskozuje :lol:
Kristova jeskyně Klokočské skály (Český ráj) – V této jeskyni mají být strážci velkého pokladu. Tak alespoň hovoří jedna z četných pověst. Není jistě náhoda, že zde byla mimo jiné nalezena zlatá keltská mince. Jednalo se navíc o významné kultovní místo. Mají se zde zjevovat různé bytosti, včetně planoucích světélek, které se vznášejí pár metrů od vstupu do jeskyně, včetně „kulhavého“ přízraku, kterému není vidět obličej. Ten kdo jeho obličej spatří, prý druhý den zemře.

• Husov Dom tomu rikaj tyhle co tam chodej, druhej nazev ten chlapik neznal asi proto ze ten pouzivaj spis speologove.

Hodne je zajmavej jeste hrad Houska, to nema chybu. Pruser je sehnat znamost, nekoho, kdo by znal majitele a za neco uplatit, aby nechali tam pres noc. Chtel bych se dostat do Kaple. Kdysi to slo, dnes uz to nechtej. Je to tam ale silny, jeden clovek mel narazky na pana Kastelana ze keca. Pres noc za hradem je to ale divoky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.9.14 00:30
@Demi píše:
No vidíš, to mě nenapadlo… Fakt nevím, jak to potom končí. Ale když se tak dívám na současnou krizi na Ukrajině, napadá mě, jestli někdo někdy nezkoušel jen tak z legrace vyvolávat duchy Stalina a Hitlera. A ti si teď dali dostaveníčko zrovna na Ukrajině. Co si o tom myslíš ty, jako odborník na okultismus? :?:

Jiste ze nekdo zkousel, vzdy se nejspis nekdo najde. Pokud ale neni duvod tak proc? Jiste, nektery veci jsou dobry, asi proto to delal i Aleister Crowley abyse neco dozvedel do budoucna a neco zjistil. Proto je dobry to znat a vedet co a jak. Aby clovek ziskal pokud mozno nejaky poznatky, ne abyse jen necim posedl a mel jen problemy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat