Jdeme vyvolávat duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Moje mamka je taky hodně vnímavá k těmhle věcem, aniž by teda chtěla. A teta byla v minulém životě docela určitě čarodějnice, jinak to nevidím, hodně toho umí i dnes. Mamka mi toho vyprávěla spoustu, co se jí stávalo, pak něco napíšu.
Co se týká toho Boha, v toho nevěřím, ale rozhodně je Něco, mezi nebem a zemí.
Jak jste probíraly ty katolíky, tak můj táta je z katolické rodiny a souhlasím tu s vámi, že někdy je to hnus. Děda s babičkou byli celkem normální, až na to že ten Bůh byl vepředu vzadu a pořád nám ho nutili. Ale je fakt, že tetu když strejc bil, tak ji babička poslala zpátky, že když si ho vzala, tak to musí vydržet. Jak to říkáte, oni můžou spoustu věcí, hlavně když se pak jdou pomodlit třikát zdrávas a je všechno dobrý ![]()
No a ta příhoda. Třeba sousedka s manželem chodili do místní hospody a sedávali pořád na stejném místě. Pak zemřela a na té židli, kde sedávala, tak nikdo dlouho nevydržel sedět. Prostě mu bylo teplo, nebo na něj táhlo, nebo se prostě cítil nesvůj nebo tak. A ta sousedka prý v noci za mamkou přišla, ať sousedovi vyřídí, že chce vedle něho sedět pořád, tak ať mu tam nechává místo. Od té doby byl klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monica0 ty jo, zase husina! A k tem katolikum - presny! Amen ![]()
U nas v rodine se tradoval pribeh s jakousi tmavou postavou' ktera po nekolik noci navstevovala me praprarodice… vypravela mi to babicka, ktere to rikala jeji maminka. Pry se vzbudila vzdy v urcitou hodinu a slysela kroky, druhy den se dokonce otevrely dvere, treti den opet ve stejnou dobu kroky, dvere a postava vstoupila do mistnosti. Spala tam tehdy se svymi rodici a kdyz 4. den dosla postava k posteli rodicu, nasli jednoho z nich rano mrtveho… mozna nejaka predzvest smrti, kdo vi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už sem připíšu také něco o tom v co věřím/nevěřím. No věřící člověk nejsem, v boha nevěřím, ale věřím že je něco mezi nebem a zemí, nějaká tajemná síla, která se nedá vypočítat, zjistit, prostě jen je. Jako malá jsem si myslela že když člověk zemře, někam jde a z toho místa může sledovat koho chce a jednou za nějaký čas, může někomu komu chce splnit nějak přání.
Věřím v osud.
Jednou se mi ovšem stala velice zajímavá věc, mohlo mi být tak 15
byla noc a já jsem spala (teda aspoň si to myslím) a zdál se mi sen (dnes si říkám jestli jsem opravdu spala
) seděla jsem v obýváku na křesla, byla tma a najednou se zvedl vítr a na balkoně se objevil člověk, vypadal jako naše sousedka, který bohužel po pár dnech poté zemřela
a natahovala se po klice a chtěla dovnitř, ale bylo zavřeno. Lomcovala s tou klikou a pak zmizela najednou, probudila jsem se zpocená, ubrečená úplně mimo ![]()
- Citovat
- Upravit
@puntice píše:
@Demi Ještě, kdo je tedy pro tebe Bůh?
(Mně to baví)
Pro mě je Bůh Otec. Lépe řečeno Táta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Furling píše:Jinak se ted snazim hodne seznamovat pres malou s maminkama, treba mi nekdo sedne - nechces to tak taky zkusit?
U mě je to trochu problém. Já bydlím na malé vesnici, kde kupodivu je teď maminek s malými dětmi dost, ale musím říct, že až tak mi žádná maminka nepadla do oka a co mám vypozorováno, tak jeden týden jsou 2 maminky véélké kamošky a další týden se pohádají a u dalších místních maminek se navzájem pomlouvají. Takový malý slepičinec.
To není nic pro mě, nemám ráda přetvařování a pomlouvání.
Já si našla tu na eMiminu před půl rokem pár skvělých holek, se kterými jsem denně v kontaktu. Bohužel jen takhle přes net, bydlíme všechny hodně daleko od sebe.
Ale i to mi dodává denně dost energie, abych se na mateřský nezbláznila.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
@MDK @nnella Měli jsme ve třech láhev bílého, to zas moc není ne? Duchovi to nevadilo.![]()
to neber nijak osobně. Bylo to myšleno jen ve srandě.
Hlavně, že jste to přežili ve zdraví.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK píše:
to neber nijak osobně. Bylo to myšleno jen ve srandě.Hlavně, že jste to přežili ve zdraví.
![]()
Jo přesně tak sranda musí být…
![]()
- Citovat
- Upravit
Sakra, že sem vůbec v noci lezu..Teď jsem po..až na půdu..Navíc doma sama se třema dĕckama ![]()
- Citovat
- Upravit
K tématu vyvolávání duchů
Pokud někdo chcete úmyslně vyvolávat duchy, tak tam prý vážně hrozí, že vás nějaký zlý duch / duchové mohou posednout. Raději bych dal od toho ruce pryč. To pak aby vám nějaký ochotný člověk sháněl exorcistu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak ten film exorcista asi jistě znáte, mně se velice líbil:
Kdo ještě náhodou neviděl, vřele doporučuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme děti. V krásném městě Slaném (je známo, že je protkáno katakombami- a jeden krásný, ačkoliv zasypaný sklep, byl pod bytem, ve kterém jsme spali). Chodby/katakomby se datují do středověku - stačí si přečíst o tom zprávy. Ale k věci. Byli jsme čtyři jako děti /tehdy jsme o duších věděli prd/. Věková kategorie - 12, 11, 6, 5 let. Začalo to tím, že jsme slyšeli divné zvuky (rodiče sestřenice byli tehdy správci opuštěné budovy, která dřív sloužila jako soud, škola, a nahoře výhled - nedávno část obnovena jako ÚP). Ta budova měla tři patra a plno učeben, do toho ten sklep. Najednou nám začal někdo volat na pevnou linku. Po prvním volání se to položilo. Po druhém taky. A teď nevím, jestli po třetím nebo čtvrtém volání-když se to přepnulo na záznamník - to začalo křičet „dětičky, dětičky, prosím vás, pomozte, já se tady sama bojím“. Zvláštností je, že jsme všichni - tři rodiny (já sama rodičům, sestřenice sama mé tetě i strykovi, a dva svoji sourozenci-moje sestřenice s bratrancem -jsme svým rodičům vypověděli vše identicky stejně, aniž bychom se po tom zážitku spolu bavili - tehdy jsme okamžitě totiž volali rodiče, ať jdou domů.
Dnes, ačkoliv je to skoro 15 let, tak na to vzpomínáme s respektem VŠICHNI. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimochodem, když naši rodiče přišli a pustili záznamník- Byl tam naprosto jiný vzkaz (naprosto neidentický s tím, co jsme slyšeli). Ale jak píšu. V tom šoku jsme se spolu o tom my děti nebavili a všichni jsme vypověděli stejnou věc svým rodičům (nezávisle na sobě). Ten záznamník křičel o pomoc (hlas jak kdyby stará babička volala z dálky). Do dnes vlastně nevíme, co to mělo znamenat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkétkaBeruška píše:
naše sousedka, který bohužel po pár dnech poté zemřelaa natahovala se po klice a chtěla dovnitř, ale bylo zavřeno. Lomcovala s tou klikou a pak zmizela najednou, probudila jsem se zpocená, ubrečená úplně mimo
Tohle je normalni, jsou lidi pokud je treba i zname, ktery se chteji s nami
v pripade smrti naposledni jeste rozloucit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
Sklenička jako by se nadzvedla a začala jezdit, nikdy bych v to nevěřila. Jsi muž?-NE, jsi žena-ANO, v kterém jsi žila století?-6.Byla jsi štastná?-Ne, Jsi ráda s námi-ANO. Na jaké písmeno začíná tvé jméno-O. A další otázky jsme kladli. Mráz mi běhal po zádech, kamarád přísahal, že to nikdy nezažil. Pak jsme jí odvolali. Kamarádce se na dnešek zdálo o bílé postavě…
Jasne, takze jsi mela tzv. tu drevenou tabulku Witchboard? ![]()
Nic hrozneho, zde spise zafungoval system podvedomi ![]()
Je to podobne jako kyvadlo, stavas se tak snadnou vobeti vsech
moznych romantickych nesmyslu spojovanych s kyvadlem. Skutecnost je
takova, ze kyvadlo je dokonalym prikladem ideomotoricke sugesce.
Pokud te to zajma vic vazne, precti odborne knizky na tema magie, udelej i nejaky ten pohled z jine strany a uvidis. Kdyz te to bude bavit, je potom lepsi to delat vic odborne a mit neco precteno nez delat hlouposti, ktery ti muzou spatnou hrou skazit zivot
Nemyslim tim ted jako z horroru, ze te zejtra neco zabije…ale vim…tohle proste neriskuj dokud nevis vic. Trebas prikladem (z praxe), takhle jista parta lidi se dohodla ze vyvola satana, bylo to jinak, cetla Hebrejsky text a jednoho to na miste zabilo ![]()
Carlos Castaneda, Aleister Crowley doporucuju se i na tohle podivat. Treba prikladem jak vyvolaval v pousti demona, zajmave pocteni.
Moje segra tohle kdysi mela, taroty, kyvadlo, kopani vetvicky u hrbitovni zdi a pod. Deda byl skutecnej kartar, ne tyhle zdimaci prachu co je dnes.
Je to ale psycho, nektery lidi z toho maj potom schizu, konci to na praskach, drogy nejsou vyjimkou, takze pevne vedomi a mysl budiz pozehnanim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise píše:
@Silwinka87 odkazů je spousta, ale vše
Takže se omlouvám, ale kvůli mému přesvědčení sem návod na správné vyvolání dávat nebudu, protože ten najdete jen u člověka, který to umí, dělá akterý vás to případně naučí.
Spravne receno, souhlasim, navody ani takove veci nedavat. Ten kdo to dobre umi, nepovi, jelikoz mu to vyssi moc zakazuje. Ja sam takove veci mam, ale na vyvolani demona nemam zatim potrebne obrany. Stabilni zaklad mam, horsi je sklidnit psychiku.
Nahodou jsem natrefil na tuhle diskuz, takze jsem napsal tez nazor, jelikoz jsem sam vyhledavac spolu s kamosem negativnich energii. Pokud to nekoho zajma, mohu jsem dat nejaky to misto pro test, kde muzou sami 2-3 lidi zkusit prespani a vokusit ze neco tu mezi nami existuje
Kazdopadne to prijemne nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit