Je hyperaktivní? Jak to řešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1482
27.5.15 09:25
@bu
@bu píše:
@panenka87 Komentáře rýpalek už přehlížím, jinak bych musela byt zase hnusná :D.. nemají nic jineho na práci, proto rýpaji :D nenaděláme nic, maji nudny zivot :D

přesně tak. Nehledám za každou cenu diagnozu, jen radu, jak se s tim hyperaktivnim děckem co nejlepe vyrovnat. Je pravda, že ta naše je mezi dětmi ráda a v nějaké skupince děti se ji libi. Sice si hraje sama a okukuje, jak si hraji jine děti. U společných aktivit (řikanky atd) moc nevydržime, ale řekla bych, že se tam rozviji. Hlavě okoukava, jak se chvoaji jine děti. To vztekani u nas začalo, po společenem vykendu se znamymi, kteři maji system vychovy - nechat je byt a děti je mláti (5ti leté, nadávaji a řvou mrskajici se na zemi) Jen ted mám druhe mimčo a nějak to nestiham do toho mateřskeho centra chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
28.5.15 14:23
@Bubunka píše:
Ahoj, začínám být už zoufalá, můj syn - 27 mesicu je posledni dobou uplne nezvladatelny. chvíli neposedí - dokaze treba pul hodiny nez usne skakat po posteli a delat kootrmelce, je neunavny, je to šílený vztekloun, u hraček moc nevydrzi, pořád jenom ječí a vzteká se. Ikdyž vidim jine deti treba u dr. tak hezky sedej a nezlobej, jen jeho vzdycky nahanim vsude po chodbách, je nezastavitelny, nerikam to bohuzel jen ja ale i lide kteri ho poznali pozdeji, ze je to šídlo az hruza. prosím nemáte některá zkušenosti s tak živými dětmi, jak postupovat s výchovou, když ho nic nebaví, je to i takovy maly tyran, vsechny mlati, ikdyz mu vysvetluju ze to nesmi, nevim si s nim uz rady, k jakemu dr. s nim zajit?Příspěvek upraven 26.05.15 v 19:18
:hug: Já Tě chápu. Mám doma to samé. Akorát holčičku, u ničeho nevydrží, chodit pomalu jsem ji snad nikdy neviděla :nevim: Jen skáče a lítá. Těd má úžasné vztekající období… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí