Je lepší pračka se sušičkou nebo každé zvlášť?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je lepší pračka se sušičkou nebo každé zvlášť?
Ahoj, budeme pořizovat novou pračku a chtěli bychom ji dohromady se sušičkou. Slyšela jsem už ale nějaké názory, že je lepší když je sušička a pračka zvlášť, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když jsme si chtěla kupovat nové vybavení do bytu a zjišťovala jsem recenze na lecos, u spousty věcí se lidi neshodli.
V čem se ale shodli je to, že koupit pračku spojenou se sušičkou je něco, co člověk udělá jen v nouzi nejvyšší=opravdu není kam sušičku dát a je potřeba.
Já mám obojí zvlášť, ale znám lidi, co koupili spojené a už by to neudělali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě pořídit zvlášť, i kdyby měla být sušička v předsíni či někde v komoře. Potřebuje pouze zásuvku do elektřiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, jak moc chceš sušit. Za sebe říkám zvlášť. Koupit dva samostatné stroje. Sestra má pračku se sušičkou a používá to jen na ručníky. Jinak nic nesuší.
My sušíme vše. Např. vyslečeme všechny povlečení na polštáře a peřiny, prostěradla. To je na 2-3 naše 8-9 kg pračky. Jedna pračka vypere. Hodím to do sušičky. A rovnou zapínám novou pračku. A frčí oba stroje. Žádná zdržovačka, žádné prostoje. Po obědě máme v sobotu oprané, usušené, poskládané, uklizené čisté prádlo. Mám ráda, když vše frčí. Stroj 2v1 by akorát štval, že zdržuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 2v1 a už nikdy víc. Používám na ručníky a ponožky (případně drobnější věci, které se mi nechtějí věšet na sušák). Příště koupím už zvlášť, i kdybych tu sušičku měla mít někde jinde než u pračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mít místo, tak mám každý spotřebič zvlášť. Dohromady je opravdu opruz čekat, když potřebuju nejlíp obě funkce zároveň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše Kelsey, mám každé zvlášť, kondenzační sušičku v předsíni, prací den frčí jedna po druhé a je to super, žádné zdržování. A taky jsem slyšela, že bývají kvalitnější a trvanlivější ty přístroje každý zvlášť. Ale to byla informace pár let zpátky, když jsme sušičku pořizovali. MMch, nedám na ni dopustit, máme alergiky a ušetříš mega prostoru, prádlo je zbavené prachu a pylu atd., a v bytě nemáš mokré prádlo. Každý nemá zahradu nebo sušárnu. Zase kamarádka, která suší na zahradě, by sušičku prý nechtěla ani za zlaté prase. Za mě, kdo jednou zkusí, už nechce jinak:) Ale žehlím, jednak mě to baví, a mám ráda prádlo rovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě zvlášť. Ušetří se tím čas. Kolegyně koupila kombinovanou a po půl roce odvezla na chalupu a koupila pračku a sušičku zvlášť.
- Citovat
- Upravit
Lepší je zvlášt pokud je místo. Já mám dva v jednom, člověk se s tím sžije. Co je blbé, po sušení je třeba vypláchnout naprázdno na nejkratší program, jinak ti tam zůstanou chlupy a nalepí se na další prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to máš kam dát, tak jednoznačně zvlášť. Měli jsme 2v1 v bytě a byla to hrůza a funkcí sušičky jsme používali jen v nouzi nejvyšší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka my sice zahradu máme. Můžeme sušit i za deště pod pergolou. Ale suším furt v sušičce. Už jsem to tady psala, že jednou jsem chtěla po delší době dát ručníky ven na sušák. Zbytek rodiny nadával, kde jsou jejich hebké ručníky. Že ten šmirgl nechtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peta94 píše: Více
V jednom to kupuješ pouze v nejnutnějším případě, že to fakt nemáš kam dát a nebo pereš jednu pračku za týden. Kdy ji ráno naladujes a večer vytahnes usušený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme dohromady vyprat a usušit povlečení na nejkratší program trvalo 5 h
už nikdy bych to dohromady nechtěla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit