Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Hned druhej den jsem měla sex bez ochrany s přítelem a další den ovulaci. Takže jsem těhotná.
tak proc resis ten alkoholovy sex, kdyz druhy den s nim spis bez ochrany? ![]()
@Anonymní píše:
Hned druhej den jsem měla sex bez ochrany s přítelem a další den ovulaci. Takže jsem těhotná.
No nádhera
Hezky to z tebe leze
@omites píše:
![]()
![]()
tak proc resis ten alkoholovy sex, kdyz druhy den s nim spis bez ochrany?
protoze nejspíš kukala, ale ne jen se svým chlapem, tipuji
@Anonymní píše:
Takže jsi den predtim podvadela pritele? Nejak nechapu jak muze dojit k sexu bez erekce
asi mam malo fantazie
@lachtanice86 píše:
protoze nejspíš kukala, ale ne jen se svým chlapem, tipuji
Jo aha. Resi, kdo je otec. Me to hned nedoslo.
@omites píše:
Jo aha. Resi, kdo je otec. Me to hned nedoslo.
Jezis to je fakt material. A jo byla ozrala a vi prd jakej mel ulet erekci.. Tehotna byt klidne muze ikdyby se vycakal na zacatek
@MayhemDevil píše:
Jezis to je fakt material. A jo byla ozrala a vi prd jakej mel ulet erekci.. Tehotna byt klidne muze ikdyby se vycakal na zacatek
Kdyz my ani nevime jestli kapkal, natoz jestli se nekam vycakal.
![]()
Bože to snad není pravda. Pokud byl povadlý, tak je pravděpodobnost malá, ale možné to je, nepíšeš co všechno jste prováděli. Holt si nech po porodu udělat DNA testy a příště nepodváděj a nebudeš muset řešit jestli čekáš kukačku.
@omites píše:
Kdyz my ani nevime jestli kapkal, natoz jestli se nekam vycakal.![]()
Tak ona to nevi ani zakladatelka
mno rekni priteli co se stalo… A o dite se neboj jestli to je jen par dni tak snad nic neciti. Popros partnera o nejaky bezbolestny zpusob ukonceni tveho zivota. V pripade, ze to prezijes.. Uz nechlastej
@Talosia píše:
Bože to snad není pravda. Pokud byl povadlý, tak je pravděpodobnost malá, ale možné to je, nepíšeš co všechno jste prováděli. Holt si nech po porodu udělat DNA testy a příště nepodváděj a nebudeš muset řešit jestli čekáš kukačku.
Zenska muze mit kukacku? Jak? ![]()
Prohodi decka v nemocnici ![]()
@MayhemDevil kukačka není o prohození dětí, ale o tom že současnému příteli podstrčí cizí dítě.
@Talosia píše:
@MayhemDevil kukačka není o prohození dětí, ale o tom že současnému příteli podstrčí cizí dítě.
Ano.. Pritel bude mit kukacku. Ona bude mit vlastni dite ![]()
Jako zenske me zarazi, ze tu nezminujete interupci… Jasne je to velky zasah, ale mela by to byt mozbost dokud je cas. Vazne je pro vas priorita privest na svet dite i za cenu rizika, ze pravda vyjde najevo a dite bude v nekompletni rodine? Nechtene svym zpusobem.
Ja byt zenska tak stimhle pocitem zit nedokazu. Nejsem tak sobecka abych znicila zivot jen sobe, ale i partnerovi a diteti!
Nemusí stát, stačí když pevně visí
![]()
Ale teda, ejakulaci s napůl visícím jsem už viděla, tak těžko říct ![]()
Ať je mimčo hlavně zdravé
![]()