Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Barbucha3 píše:
Za mě je opravdu vtipná a zároveň inteligentní ontarovastara a ještě mám ráda Bábrl, s nima se většinou názorově shodnu. Představu o jejich vzhledu celkem mám.
Jo Ontarka je masakr
![]()
@g.sandova píše:
Tvl o co ti jde? Teď docitam
Tvl o nic.. Obrátil se list, nebo co tady chceš rozpoutávat za vášnivou diskuzi?!
Vše je řečeno a vyřízeno, tak se v tom nešťourej
![]()
@Kockazvysocan píše:
@topazio
To je zase Frei?
Nejsem zadni frei ani Ladislav
![]()
@_.Emilyyy píše:.. To je vlastně taky pravda..
Tak poodle toho se to neda soudit.
I levne zbozi ma hodne kupcu
@Modra1 píše:
Jednou tady vykládala, jak miluje řitní mázek, od té doby mám pocit, že bude trošku kýčovitá.Ale tak nějak tuším, že se pletu.
Pavlik mel fotku na profilovce a byl to primo on. Jednou poslal foto ![]()
Russet, Janli, Zoidberg a pani Kadrnozkova. Skvely humor a profilovky Mango Lassi, ted na ni nemuzu nikde narazit a dalsi, co si ted nevzponenu, ale podle profilovky cerveny kecky a taky treba pani Bovaryova. Ja teda nic vedet nepotřebuju, jen to jsou proste takove stalice co rada vidim. A bojovnice za prava vsech tchyni inka krivak.
Zajímalo by mě, jak vypadá Burhkhalifa, Saj, Hanka.Br, Hanka1a Matkabagristy.
Tak Janli je takova místní radoby chytracka, nerikam, ze nekdy nema pravdu, ale ty jeji vecny setery, nekdy ne zrovna na miste
Navic mam u ni pocit, ze ze sebe dela neco vic nez je. Ale to je ciste muj osobni nazor. No a markytka je taky asi dílo..
Uživatel/ka OU. Zejména jestli je to placená pozice, aby občas někdo něco kloudného poradil v diskuzích? ![]()
Ale jeden ze správců OU je slabší a vždy, když si myslím, že ho utnou, tak se objeví. Nebo je to spolupráce s tím webem, kde doporučuje litaraturu? Jednu dobu frčel i irozhlas poslech myslím, ale pokud vím tak vlastník emimina s irozhlasem nespolupracuje. ![]()
A třeba všude vidím fake news ![]()
A pokud se uplně pletu, hluboce se omlouvám uživatelce.
@Královna Kosmíru píše:
Tot otazka kdo je u tebe pěknej. Mne třeba fotku posilal Němý Bobeš a to je docela sympaticky mužVim jak vypada Ram a Profesor - taky sympoš! U chlapu nemluvim o kráse ale o sympatickem zjevu.
Vydáš pak nějaké portfolio chlapů z pipina? Tak půlka ti jich tu píše, jak jsi na ty chlapy drsná a zlá a jak jsi fuj a druhá půlka ti posílá svoje fotky, jo? ![]()
A mě zajímá paní Kosmírová, kdyby bydlela blíž, pozvu ji na pivo
. I s Mango ( i když ta je abstinent), té asi odpojili internet. Nebo si dává postní detox od pipina, ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat