JE NĚKDO KDO VÁS ZAJÍMÁ A CHCETE O NĚM VĚDĚT NECO VÍC?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15332
2.4.22 23:37
@Barbucha3 píše:
Za mě je opravdu vtipná a zároveň inteligentní ontarovastara a ještě mám ráda Bábrl, s nima se většinou názorově shodnu. Představu o jejich vzhledu celkem mám.

Jo Ontarka je masakr :lol: :palec:

• načítám...
64
2.4.22 23:37
@g.sandova píše:
Tvl o co ti jde? Teď docitam

Tvl o nic.. Obrátil se list, nebo co tady chceš rozpoutávat za vášnivou diskuzi?! :mrgreen: :mrgreen: Vše je řečeno a vyřízeno, tak se v tom nešťourej :roll: :*

• načítám...
64
2.4.22 23:39
@Kockazvysocan píše:
@topazio
To je zase Frei? :zed:

Nejsem zadni frei ani Ladislav :potlesk: :lol:

• načítám...
1210
2.4.22 23:41
@_.Emilyyy píše:
Tak poodle toho se to neda soudit.
I levne zbozi ma hodne kupcu :nevim:
.. To je vlastně taky pravda..
  • načítám...
15332
2.4.22 23:42

A nevíte někdo co je s Mango?

• načítám...
1210
2.4.22 23:45
@Modra1 píše:
Jednou tady vykládala, jak miluje řitní mázek, od té doby mám pocit, že bude trošku kýčovitá. :mrgreen: Ale tak nějak tuším, že se pletu.
:lol: aaaaha!.. Teď už se mé představy taky trošku změnily :mrgreen:
  • načítám...
56505
2.4.22 23:47

Mě by zajímalo jak vypadá dávný člen Pavlík Morozov. :mrgreen:

• načítám...
Alriga
2.4.22 23:51
@topazio píše:
Mě by zajímalo jak vypadá dávný člen Pavlík Morozov. :mrgreen:

Takto.

• Upravit
64
2.4.22 23:52

Pavlik mel fotku na profilovce a byl to primo on. Jednou poslal foto :oops:

• načítám...
2782
2.4.22 23:52

Russet, Janli, Zoidberg a pani Kadrnozkova. Skvely humor a profilovky Mango Lassi, ted na ni nemuzu nikde narazit a dalsi, co si ted nevzponenu, ale podle profilovky cerveny kecky a taky treba pani Bovaryova. Ja teda nic vedet nepotřebuju, jen to jsou proste takove stalice co rada vidim. A bojovnice za prava vsech tchyni inka krivak.

• načítám...
Pitaya1
2.4.22 23:55

Zajímalo by mě, jak vypadá Burhkhalifa, Saj, Hanka.Br, Hanka1a Matkabagristy.

• Upravit
77701
2.4.22 23:56
@Alriga píše:
Takto.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
64
2.4.22 23:58

Tak Janli je takova místní radoby chytracka, nerikam, ze nekdy nema pravdu, ale ty jeji vecny setery, nekdy ne zrovna na miste :think: Navic mam u ni pocit, ze ze sebe dela neco vic nez je. Ale to je ciste muj osobni nazor. No a markytka je taky asi dílo..

• načítám...
1319
3.4.22 00:03

Uživatel/ka OU. Zejména jestli je to placená pozice, aby občas někdo něco kloudného poradil v diskuzích? :nevim:
Ale jeden ze správců OU je slabší a vždy, když si myslím, že ho utnou, tak se objeví. Nebo je to spolupráce s tím webem, kde doporučuje litaraturu? Jednu dobu frčel i irozhlas poslech myslím, ale pokud vím tak vlastník emimina s irozhlasem nespolupracuje. :nevim:

A třeba všude vidím fake news :lol:

A pokud se uplně pletu, hluboce se omlouvám uživatelce.

• načítám...
18154
3.4.22 00:04
@Královna Kosmíru píše:
Tot otazka kdo je u tebe pěknej. Mne třeba fotku posilal Němý Bobeš a to je docela sympaticky muž ;) Vim jak vypada Ram a Profesor - taky sympoš! U chlapu nemluvim o kráse ale o sympatickem zjevu.

Vydáš pak nějaké portfolio chlapů z pipina? Tak půlka ti jich tu píše, jak jsi na ty chlapy drsná a zlá a jak jsi fuj a druhá půlka ti posílá svoje fotky, jo? :lol:
A mě zajímá paní Kosmírová, kdyby bydlela blíž, pozvu ji na pivo ;). I s Mango ( i když ta je abstinent), té asi odpojili internet. Nebo si dává postní detox od pipina, :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu