JE NĚKDO KDO VÁS ZAJÍMÁ A CHCETE O NĚM VĚDĚT NECO VÍC?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2602
3.4.22 10:31

@Parninas
Jee, děkuji :oops:

• načítám...
2602
3.4.22 10:31

@Fiducia
Díky, jsou mé oblíbené ;)

• načítám...
8449
3.4.22 10:34
@Betty MacDonald píše:
Jsem si vzpomněla, jak mi kdysi vrtalo hlavou, jak asi může vypadat praštěná bláznivka, co byla zamilovaná do toho psychopatickýho vrahouna. Určitě si ji pamatujete, vždycky ji smazali a hned se reinkarnovala, byla Theodora, Cascades, Puzzles,… Určitě toho bylo víc a věřím, že tu pořád ještě někde straší, ale už si asi dává větší pozor.

Není to ta co má toho psychopata teď v profilovce? Magical eyes nebo tak nějak? Ten tam vždycky čumí jak sůva z nudlí. :zed:

• načítám...
35418
3.4.22 10:35

@Mediula tak dej vědět, až budeš někde kolem hranice střední/jižní Čechy :palec:

• načítám...
Parninas
3.4.22 10:38
@brisco píše:
Není to ta co má toho psychopata teď v profilovce? Magical eyes nebo tak nějak? Ten tam vždycky čumí jak sůva z nudlí. :zed:

To je někdo jiný. :mrgreen: U MagicalEyes je to jakýsi herec. I když je trochu podobný Bundymu.

• Upravit
2602
3.4.22 10:38

@Fiducia
Ve středních Čechách jsem teď od patku 8) ale dnes odjíždíme. Kdybys měla někdy cestu do Prahy, tak tě ráda poznám ;)

• načítám...
8449
3.4.22 10:46
@Parninas píše:
To je někdo jiný. :mrgreen: U MagicalEyes je to jakýsi herec. I když je trochu podobný Bundymu.

Náhodička :roll:, no nic, oba vypadají jako mešuge.
TZN, herec, který hrál toho psychopata ve filmu, že?

• načítám...
20889
3.4.22 10:49

Dobrý večer,
děkuji všem za nahlášení diskuze. Diskuzi uzamykám, téma slouží spíše k urážení než k čemukoli jinému. Uživatelky o sobě sdílí, co sdílet chtějí a není podle mého názoru potřeba to někde extra propírat. Děkuji za pochopení.

Hezký den
Terka :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak