Je nutný přebalovací pult?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
1.8.10 14:01

Madi, něco do ruky už u nás bohužel nefunguje :zed:

Neczuz, já jsem se bavila kdysi s instruktorkou na plavání, kde jsem si povzdechla, jak nevydrží na zádech a ona mi řekla, že je to v pořádku, že motoricky na zádech už vůbec být nemá :nevim: Ale Samík se teda na záda převaluje, když blbne nebo si někdy tak odpočívá… Ale že by tam ležel, když chceme my, to teda ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.8.10 14:13
Anonymní píše:
ahoj holky, chtela bych se zeptat, zda je nutne mit prebalovaci pult. jde o to, ze mame maly byt a prebalovaci pult se nam sem nevejde. jde mimco prebalovat treba na posteli nebo na pracce? jak moc je nutny prebalovaci pult??

Milá anonymko,

my máme taky malý byt 2+1 50m, přebalovací pult jsem neměla, nebylo kam s ním, malého jsem přebalovala na posteli,na sedačce, na zemi na dece…a řeším to tak dodnes.

Ted jak malý začíná růst…už přemýšlím kam počítačový stůl, aby si měl kde hrát…a to máme ještě Labradora. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.12.15 20:36

Obnovuji diskuzi. Je vhodné používat přebalovací podložku (takovou tu omyvatelnou) jen položenou na komodě? Další kus nábytku se mi do bytu moc nechce dávat, navíc k nábytku se nám nic dostupnýho nehodí (nechci utrácet moc, když je to na chvíli)… Říkám si, že dítě musím stejně přidržovat. Nebo jsou ty dřevěné okraje opravdu důležité? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
4.12.15 21:02

Na dvě děti mi stačila podložka s pevnou deskou dole a zvýšenými boky za pár stovek, jako bonus jsme ji drželi opřenou u křesla a děti z ní měly klouzačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.16 20:02

Tak mužeš přebalovat i na posteli s jednorazovymi podložkami :-) pult neni nutny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.4.16 15:37

Tak nic není nutné, ale já mám přebalovací pul i se skříňkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leona.Mirkova
19.6.19 11:14

Nemyslím si, že by to bylo něco, co by člověk musel mít, ale podle mě je to praktická věc. Člověk má u přebalováku všechny potřebné věci a nemá to roztahané po celém bytě.

• Citovat
  • Upravit
402
19.6.19 13:47

Podle mě naprosto zbytečný kus nábytku. My koupili měkknou, omyvatelnou podložku. Je opřená vedle skříně a věci na přebalování taky, nemusíš mít patero balení plín po ruce, takže stačí vyhraněné místo poblíž a hotovo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí