Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli se nějaká spermie propasíruje přes kalhotky a obejde tampón a nějaké vajíčko dokáže dozrát v úplně opačné fázi cyklu, než bývá zvykem, tak bych v případě těhotenství rozhodně nezvažovala potrat. To dítě už by mělo genialitu v genech natolik, že by bylo zralé minimálně na Nobelovu cenu.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
dnes jsme s partnerem měli takovou chvilku, mám menstruaci, asi podotknu že jsem měla v sobě při situaci tampón, a na sobě kalhotky. Ale partner se mi udělal právě dost na kalhotky z venku a troška se dostala i z venku vagíny při chůzi na záchod, hned jsem se otřela vlhčeným ubrouskem a šla do sprchy, potom vyměnila tampón. Jaká je šance na nechtěné otěhotnění? Děkuji
Bože. To mi připomíná dotaz jiné holčiny, zda může otěhotnět, když se po sexu po sprše utřela stejným ručníkem jako partner
![]()
Dobrý den,
dnes jsme s partnerem měli takovou chvilku, mám menstruaci, asi podotknu že jsem měla v sobě při situaci tampón, a na sobě kalhotky. Ale partner se mi udělal právě dost na kalhotky z venku a troška se dostala i z venku vagíny při chůzi na záchod, hned jsem se otřela vlhčeným ubrouskem a šla do sprchy, potom vyměnila tampón. Jaká je šance na nechtěné otěhotnění? Děkuji