Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj je tady prosim gynekolozka odkud koli ( ovsem nejlepe z Prahy) na konzultaci moc prosim…dekuji.
je tu, ale neprizna se, protoze by ji pak psal kazdy s kazdym bedarem na pipíne ![]()
Já se jim nedivim. možná kdybys nepsala anonymně, tak se ti ozve do sz ![]()
Kdyby tu nějaká byla, tak bych taky byla ráda, kdyby se mi prosím pěkně ozvala.. čeká mě operace a mám napsanej výkon, který vůbec nesedí, tak jestli to náhodou neznamená něco jinýho.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj je tady prosim gynekolozka odkud koli ( ovsem nejlepe z Prahy) na konzultaci moc prosim…dekuji.
A kolik za tu konzultaci nabizis? Treba se ti pak nekdo ozve, kdyz se i odtajnis?
@JayLee píše:
a co se zeptat tady verejne o co konkretnejde? Třebas by poradil i někdo kdo není gynekolog ale vyzna se nebo resil to samy nekdy
zakládala jsem přímo nový téma „cystektomie u laparoskopie“..
zatím to nevypadá, že by někdo zkušenosti měl..
@JayLee píše:
aha jasný mno![]()
tak to taky neporadím
ale existují na netu on line gyndařský poradny tak možná zkusit tam nějakou zda to nebude rychlejsi odoved nez tady no
tam to zkusím taky, jen jestli náhodou s tím nemá někdo zkušenosti i tady.. ale díky, že si mrkla.. ![]()