Je tady gynekoložka?

Anonymní
10.10.15 21:16

je tady gynekoložka?

Ahoj je tady prosim gynekolozka odkud koli ( ovsem nejlepe z Prahy) na konzultaci moc prosim…dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
10.10.15 21:19
@Anonymní píše:
Ahoj je tady prosim gynekolozka odkud koli ( ovsem nejlepe z Prahy) na konzultaci moc prosim…dekuji.

je tu, ale neprizna se, protoze by ji pak psal kazdy s kazdym bedarem na pipíne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.10.15 21:34
@Envie píše:
@MarieOVMUC :palec: presne no :mrgreen: :?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
10.10.15 21:46

Pediatry a gyndarky jsou tady v tezkem utajeni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
10.10.15 21:49

Já se jim nedivim. možná kdybys nepsala anonymně, tak se ti ozve do sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.10.15 12:12

Kdyby tu nějaká byla, tak bych taky byla ráda, kdyby se mi prosím pěkně ozvala.. čeká mě operace a mám napsanej výkon, který vůbec nesedí, tak jestli to náhodou neznamená něco jinýho.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.10.15 12:19
@Anonymní píše:

A kolik za tu konzultaci nabizis? Treba se ti pak nekdo ozve, kdyz se i odtajnis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.10.15 12:21
@JayLee píše:
a co se zeptat tady verejne o co konkretnejde? Třebas by poradil i někdo kdo není gynekolog ale vyzna se nebo resil to samy nekdy ;)

zakládala jsem přímo nový téma „cystektomie u laparoskopie“.. ;) zatím to nevypadá, že by někdo zkušenosti měl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.10.15 12:38
@JayLee píše:
aha jasný mno :think: :nevim: tak to taky neporadím :nevim: ale existují na netu on line gyndařský poradny tak možná zkusit tam nějakou zda to nebude rychlejsi odoved nez tady no :roll:

tam to zkusím taky, jen jestli náhodou s tím nemá někdo zkušenosti i tady.. ale díky, že si mrkla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí