Je tam duch prosím???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.20 11:54

9dpo je tam duch?

Ahoj, dnes jsme si delala test, je jeste brzo ale nedalo mi to. O druhe mimi se snazime skoro rok. Posledni tehotenstvi skoncilo ZT :( do MS mam 5 dni. Diky

• Citovat
  • Upravit
8664
13.9.20 12:33
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsme si delala test, je jeste brzo ale nedalo mi to. O druhe mimi se snazime skoro rok. Posledni tehotenstvi skoncilo ZT :( do MS mam 5 dni. Diky

Jj, něco mikro tam vidím, zkus zase za 2 dny, to už by mohl být silnější a jasnější duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.21 17:56

Planý poplach 7dni před ms.

Ahoj vidíte tam ducha nebo je to jen plány poplach? Dekuju ;) jinak bolest v podbřišku, únava. Zadne příznaky.

• Citovat
  • Upravit
2558
27.4.21 18:02
@Anonymní píše:
Ahoj vidíte tam ducha nebo je to jen plány poplach? Dekuju ;) jinak bolest v podbřišku, únava. Zadne příznaky.

Jediná správná odpověď je - počkat do ms a udělat si test tak ja se má :think: hodně holek tu sice psalo, že nějaký ty duchy měly a povedlo se, ale já vždycky jela na čárku - buď tam je nebo není, hypnotizováním a zkoumáním neviditelných čárek se jen zbytečně motá hlava. Může z toho něco být a taky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.4.21 18:04

Nevím proč se testuješ 7 dní před MS. Vypadá to na planý poplach. Jinak bolest v podbříšku je týden před MS zcela běžná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MalaModra
27.4.21 18:05

Já tam teda něco vidím, ale ještě je fakt strašně brzo

• Citovat
  • Upravit
19983
27.4.21 18:15
@Anonymní píše:

7dnu pred ms to nemusí znamenat vubec nic. Počkej do termínu ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.21 18:45

Já tam vidím lehounkou druhou čárku ale opravdu lehce.
Jak ale holky říkají, je moc brzo bohužel, radši netestuj takhle brzo. Počkej si do vynechání ms. Takhle to často odejde s ms a tobě zbydou akorát oči pro pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.21 18:48
@Anonymní píše:

Proc se testuješ před vynecháním MS? Nic tam nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
27.4.21 19:07
@Anonymní píše:

Ducha tam vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
28.4.21 14:05

Rysky negativni test nedela, pokud tam neco je, je to duch 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 17:00

Duch 11 DPO? Kdy jít na krev?

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Ducha na testu asi vidím správně. Dnes bych měla být 11 DPO. Test je dělaný dnes ve středu (19.5.) ráno. Chci testovat znovu až v pátek. Má cenu si zajít v pátek na krev, pokud bude v pátek čárka viditelnější nebo je to brzo a mám počkat? :)

• Citovat
  • Upravit
19606
19.5.21 17:10

Vidět jde pěkně. Proč potřebuješ jít na krev? Když bude čárka sílit, je to ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 17:20

Asi jen pro uklidnění :D jsem po tolika měsících neúspěchů v takovém šoku, že chci mít jistotu.

• Citovat
  • Upravit
996
19.5.21 17:26
@Anonymní píše:
Asi jen pro uklidnění :D jsem po tolika měsících neúspěchů v takovém šoku, že chci mít jistotu.

Test je pozitivni, pokud bude carka silit, tak to nereste. Dyt jeste nemate ani vynechanou ms.
A jeden odber krve na hcg vam nic nerekne.
Az vam vynecha ms, tak si zavolejte na gyndu za dalsi alespon 2-3 tydny na potvrzeni tehotenstvi. Driv nema nic smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí