Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím vás je tam něco nebo mám halucinace? 😃
Já tam pidi ducha vidím
zkus za dva dny znova.. to už by mohlo byt vidět lépe … držím pěsti ![]()
@Elie26 píše:
9 dpoPříspěvek upraven 14.07.21 v 09:40
Na 9 dpo je celkem dost vidět. Zkoušela jsi test dnes?
@Anonymní píše:
Na 9 dpo je celkem dost vidět. Zkoušela jsi test dnes?
Ano zkoušela jsem mamatest a tam nic…
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím vás je tam něco nebo mám halucinace? 😃
Jak to dopadlo? ![]()
Dnes jsem do měla dostat není to divné že je už vidět?
@Anonymní píše:
Dnes jsem do měla dostat není to divné že je už vidět?
Proč divné?
@Anonymní píše:
@Bobby
Jestli není ještě brzy
Mám totiž obavy je to mé první
V termínu menzes je normální mít slabou čárku..obavy chápu, ale teď to nejde nějak ovlivnit..buď to klapne nebo ne..ale takový test je naprosto v pořádku..
@Anonymní píše:
@Bobby
Jestli není ještě brzy
Mám totiž obavy je to mé první
Stejně nejde nic dělat. Je to buď a nebo. Hoď se do klidu, je před tebou pravděpodobně 35 týdnů. A pak se budeš bát do konce života.
Ahojky, menstruaci mám nepravidelnou protože jsem před dvěma měsíci vysadila HA. Dnes se ukázal podle mě dušík, vidíte ho taky nebo už blaznim? Děkuju za reakce ![]()
Zkusím dát fotku bez blesku, protože na tamté fotce nevidím nic ani já. Důležité je asi říct že když byl test „čerstvý“ něco jsem viděla a pak jsem šla spát s tím že se mi to asi zdá. Vzbudila jsem se tak po hoďce a při podívání jsem tam něco hned viděla bez jakéhokoliv ohýbání
co myslíte?
Nevidím tam nic. Po hodině se nic neodečítá. Kdy jsi měla dostat MS? Zkus to za pár dní.
@Russet Mám ji dostat v sobotu, ale jak říkám po vysazení HA jsem ji měla minule jen díky pití kontryheloveho čaje a to jeste o týden později. S přítelem se o miminko úplně tak nesnažíme, tak jestli nic nevidíš jsem ráda ![]()
@Natalis123 píše:
Zkusím dát fotku bez blesku, protože na tamté fotce nevidím nic ani já. Důležité je asi říct že když byl test „čerstvý“ něco jsem viděla a pak jsem šla spát s tím že se mi to asi zdá. Vzbudila jsem se tak po hoďce a při podívání jsem tam něco hned viděla bez jakéhokoliv ohýbáníco myslíte?
Nic tam nevidím…
@Sněhurka18 na tech fotkách toho vidět moc není, ale jak říkám pokud nic nevidíte tak mě to uklidňuje ![]()