Je tam duch prosím???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
25.10.22 20:45

@clori anoo, nic není zahozené. Hlavně nestresuj tím miminku nepomáháš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.10.22 20:50

@Sněhurka18 nemá to zmysel. nevidím dôvod sa ešte udržiavať v nádeji. kvôli testovaniu som nebola cca 5 hodín na wc a pila som strašne málo. možno deci vody. pre mňa je to porovnateľné k prvému rannému moču. mám 2 tehu za sebou. a aj keď skončili skoro, keď porovnám ten priebeh oboch s týmto, necítim teraz, že by to bolo v poriadku. aj keď rozumiem tvojim argumentom. ale takto sa nemá tváriť zdravé tehu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
25.10.22 20:51

@clori to me moc mrzi, ja jsem to mela v cervenci stejne, testy slably a po osmi dnech zpozdeni prisla ms, drz se ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.10.22 21:50

@clori nemyslela jsem to zle. Držím ti palce, určitě budeš mít příště štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.10.22 11:02

Dnes ráno tohle :smiling_face_with3_hearts: 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.10.22 11:12

Ahojte, ešte som minula dnes ráno posledné testy aj s bonusovým ovu testom (ten som mala v nedeľu dosť silný). Ale teda už sú omnoho slabšie ako tie večerné. Asi jediné, čo ma na tom celom teší, že sa nám zadarilo prirodzene. Pred 5 rokmi nám nedávali už ziadne šance. Že možno horko-ťažko s IVF. Po Novom roku sa chystáme vrátiť do CAR, tak sa dovtedy chcem pripraviť… Ďakujem vám za podporu, lúčim sa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí