Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já dnes takto. Trochu se bojím zda je vše v pořádku protože se mi nezdá že by to nějak zesílilo, test je Dr max. Dnes mám v plánu si jet koupit digitální protože tyhle mě akorát stresujou
Na Dr max je to vidět dobře a teď Woman secret test a tak abych hledala pod lupou.
co myslíte?
@clori test jednoznacne sili, je jedno, jak je carka slaba, musi proste silit… na druhou stranu ani tlusta carka ti nezaruci, ze bude vse ok… osobne bych bezela/volala na gyndu… hodne stesti 🍀
@Natalis123 to uz neni duch, ale carecka
digitální by už mohl. ukazat, ale. klidne bych s ním raději ještě dva dny počkala, aby si nebyla zbytečně zklamaná, že bude negativní, protože je na něj jen brzo
kolik DPO jsi?
@Natalis123 Na DrMax čárku vidím
ten druhý neřeš, každý reaguje jinak. Jestli čárka sílí musíš porovnávat na testu stejné značky… Jestli to dopadne dobře ti potvrdí až gynekolog.
@bacova.mi vůbec nevím prostě jsem vysadila antikoncepci a nemám to pravidelný ![]()
Tak holky podle mých výpočtu bych měla být tak 11dpo ale jak říkám cyklus mám rozhozený.
@Fanouška321 na gyn (ultrazvuk) mám ešte čas. skúsim dnes večer ďalší test, skôr sa mi nedalo. ak bude pozitívny, pôjdem aspoň na krv. lieky doma mám a už som si nasadila (progesterón a Clexane).
Zkusila jsem ze zvědavosti teď večer a vyšlo prakticky to co dnes ráno ![]()
Tak tehu to u mňa je, ale bohužiaľ, Pepino slabne (vrchné je včera večer, stredné dnes ráno a spodné teraz večer). Nemám síce už Livsane na porovnanie, ale myslím, že by som mala mať testy o dosť silnejšie
Clearblue klasické je veľmi slabé. Pri druhom tehu som mala už krásnu čiarku 10DPO večer. A dnes som 14 a len toto
aj dr. max prúžok ledva čiarku ukáže.
@clori píše:
Tak tehu to u mňa je, ale bohužiaľ, Pepino slabne (vrchné je včera večer, stredné dnes ráno a spodné teraz večer). Nemám síce už Livsane na porovnanie, ale myslím, že by som mala mať testy o dosť silnejšieClearblue klasické je veľmi slabé. Pri druhom tehu som mala už krásnu čiarku 10DPO večer. A dnes som 14 a len toto
aj dr. max prúžok ledva čiarku ukáže.
Dělat testy takhle krátce po sobě je blbost, můžeš mít jen jinak koncentrovanou moč. Udělej test zase za 2 dny ráno a pak ke teprve porovnej.