Je to již nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.16 00:17

Dobry vecer, ozivuji diskuzi s dotazem.Muj pritel mel vzdy plno kamaradek, zvykla jsem si na to, i kdyz jsem ze zacatku trochu zarlila. Uz delsi dobu mame ve vztahu problemy, v podstate od narozeni syna (1,5r., spolu jsme 6 let). No a v posledni dobe mam podezreni, ze vztah s jednou jeho znamou uz neni kamaradsky, ze je tam neco vic. Parkrat se prerekl, uteklo mu, ze jeji pritel na nej zarli a nema ho rad (kdyz jsem tenkrat jeste nic netusic navrhla at k nim zajdem na navstevu). Tak jsem udelala vec, ktera se nema delat, vim to, podivala jsem se mu do mobilu. Tam sms od zminene, kde ho oslovuje Kocourku, pta se, zda mu muze zavolat, preje dobrou noc, atd. Vim, dobre mi tak, pritel tvrdi, ze s nikym nic nema (nevi, ze jsem mu lezla do mobilu…). Vzdy tvrdil, ze ma vic kamaradek, protoze si proste se zenami vic rozumi, ale toto uz mi prijde moc. Co vy, jak byste to braly? Diky za anonymitu…

• Citovat
  • Upravit
1220
11.2.16 00:32
@Anonymní píše:
Dobry vecer, ozivuji diskuzi s dotazem.Muj pritel mel vzdy plno kamaradek, zvykla jsem si na to, i kdyz jsem ze zacatku trochu zarlila. Uz delsi dobu mame ve vztahu problemy, v podstate od narozeni syna (1,5r., spolu jsme 6 let). No a v posledni dobe mam podezreni, ze vztah s jednou jeho znamou uz neni kamaradsky, ze je tam neco vic. Parkrat se prerekl, uteklo mu, ze jeji pritel na nej zarli a nema ho rad (kdyz jsem tenkrat jeste nic netusic navrhla at k nim zajdem na navstevu). Tak jsem udelala vec, ktera se nema delat, vim to, podivala jsem se mu do mobilu. Tam sms od zminene, kde ho oslovuje Kocourku, pta se, zda mu muze zavolat, preje dobrou noc, atd. Vim, dobre mi tak, pritel tvrdi, ze s nikym nic nema (nevi, ze jsem mu lezla do mobilu…). Vzdy tvrdil, ze ma vic kamaradek, protoze si proste se zenami vic rozumi, ale toto uz mi prijde moc. Co vy, jak byste to braly? Diky za anonymitu…

Dokazu tolerovat, kdyz ma muz spise kamaradky, nevadi mi to. Ovsem osloveni „kocourku“ a dalsi podobne by mi velmi vadilo. Myslim si, ze je to docela intimni osloveni, ktere by melo byt jen mezi dvema partnery a ne kamarady. Rozhodne bych ale nelezla partnerovi do mobilu. Je to ponizujici a proste se to nedela. Myslim, ze zrovna tohle byla z tve strany obrovska chyba. Kdybys mu nelezla do telefonu, mohla jsi na vasem vztahu pracovat tak aby se to mezi vami zlepsilo, takhle se o to muzes snazit take ale uz te navzdy bude hlodat to, co jsi videla prave v jeho mobilu. Kdyz se mu priznas, jen to zhorsis a tuplem by mel duvod jit treba za jinou. Osobne zastavam nazor, ze pokud nekoho miluji a chci s nekym byt, nepatram po neverach, protoze odhalena nevera muze ve vztahu udelat nenapravitelnou paseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.16 00:44

@Dianela Vim, ze s mobilem to byla chyba a mas pravdu, milovanemu cloveku bych to nemohla udelat. Nas vztah uz bohuzel dlouho neni o duvere, udrzuji ho jen kvuli malemu a ted se to vsechno sesypalo jako domecek z karet… Je toho vic, neustale hadky a vycitky uz temer dva roky a ja uz nemam silu na tom vztahu nejak pracovat. Jsem hrozne zklamana a zrazena.

• Citovat
  • Upravit
1220
11.2.16 01:02
@Anonymní píše:
@Dianela Vim, ze s mobilem to byla chyba a mas pravdu, milovanemu cloveku bych to nemohla udelat. Nas vztah uz bohuzel dlouho neni o duvere, udrzuji ho jen kvuli malemu a ted se to vsechno sesypalo jako domecek z karet… Je toho vic, neustale hadky a vycitky uz temer dva roky a ja uz nemam silu na tom vztahu nejak pracovat. Jsem hrozne zklamana a zrazena.

Je hezke, ze se kvuli diteti obetujes a setrvavas ve vztahu vlastne jen kvuli nemu ale… Jestlize to mezi tebou a partnerem dlouhodobe nefunguje, prijde cas, kdy to zacne vnimat i vase ditko a ver, ze to pro neho bude mnohem horsi, nez kdybyste se rozumne domluvili a dustojne vas vztah ukoncili. Neni nic horsiho nez dite uprostred nestastnych rodicu.
Drz se a nech si vsechno hezky projit hlavou a bez momentalnich emoci. Tyhle veci v zivote proste nejsou jednoduche :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.16 01:24

@Dianela Dekuji, tva slova me tak trochu uklidnuji :andel: Muj zivot by vydal na roman a komedie by to bohuzel nebyla. Ted jsem verila, ze jsem konecne nasla toho praveho a chtela tak moc mit fungujici rodinu. Ted uz vim, ze to nepujde a beru to jako svoji velkou prohru, bohuzel vim, co nas ceka, moc dobre vim, jake to je byt sama s ditetem. A neni to jen o momentalnich emocich, o rozchodu se u nas mluvi uz dlouho… Dekuji jeste jednou, potrebovala jsem to ze sebe dostat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12067
11.2.16 07:14

Mila anonymni, tato osloveni a zpravy typu dobrou… me prijdou na kamaradsky vztah dost intimni. on byl na zensky uz pred?
jinak jsi opravdu silna ze setrvavas (ja uprednostnila sve touhy a svou spokojennost) ale pokud nechces aby z tebe byla zklamana a flustrovanaa zenska zacni tu situaci resit HNED. co pporadna? a chtela bys jeho srdce jeste zpatky? ja pri mem rozhodovani dosla k zaveru ze pokud se chci rozvest, chci to zaroven udelat i v co nejmladsim veku ditete. nasi male byl rok a pul a dnes navstevy u taty bere jako samozrejmost a doma ji myslim snad moc nechybi. u nas se to stalo pred rokem a popravde ti muzu rict ze jsem se stale nesmrila stim ze male neumoznim vychovu v uplne rodine ale zas na druhou stranu citim jak je me bez pana dobre, jsem uvolnena, mam radost ze zivota a citim ze se zmenil i vztah k dceri
mas se komu sverit? musi to z tebe ven :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
11.2.16 07:34

V praci jsme se s klukama oslovovali zlato, bejby, kote, vsichni dohro pak spolu o chodili na drink, jidlo, to samy jsme si psali do sms nebo pri volani, nikdo s nikym nic nemel… Takzeee je to 50na 50. Pritelova dobra kamoska taky vsem rika milacku, zlaticko, ona takova je, ze zacatku mi take vadila nez jsem pochopila, ze to rika snad i v obchode.. Hlavne by si ten mobil hlidal vic nez jindy, chlapi totiz jsou pruhledni a vzdycky to na nich clovek pozna, neumej lhat. Zkus neco udelat aby o tebe mel zas zajem - praslo, veca, kadernik.. Pak uvidis jestli to ma dal smysl a hlavne jak se bude chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
11.2.16 07:45
@Anonymní píše:
@Dianela Dekuji, tva slova me tak trochu uklidnuji :andel: Muj zivot by vydal na roman a komedie by to bohuzel nebyla. Ted jsem verila, ze jsem konecne nasla toho praveho a chtela tak moc mit fungujici rodinu. Ted uz vim, ze to nepujde a beru to jako svoji velkou prohru, bohuzel vim, co nas ceka, moc dobre vim, jake to je byt sama s ditetem. A neni to jen o momentalnich emocich, o rozchodu se u nas mluvi uz dlouho… Dekuji jeste jednou, potrebovala jsem to ze sebe dostat :kytka:

něco podobného co píšeš se mi stalo taky. My jsme spolu manžele 13 let a jinak dohromady jsme spolu 19 let a můj manžel je taky hodně společenský a má kamarádky se kterými se hodně baví atd. už jsem si za ty léta zvykla a přestála jsem to řešit, ale poslední tři roky jsme se hodně odcizili a někde vnitřně jsem cítila, že někoho má nebo někdo tam mezi námi překáži. Potom i v poslední době to bylo tak, že neustále někde pracovně byl pryč a přišlo mi, že jenom aby nemusel být doma. Jednou ráno mu zazvonil telefon, nikdy to nedělám, ale ten den odjížděl služebně pryč, tak jsem myslela, že je to třeba něco z práce a tak jsem vzala ten telefon a nesla mu to do koupelny. Po cestě jsem zjistila, že to není volání ale hodně smsek, kde ta dotyčná píše, že už teď se jí stýská a… že jí má hodně psát až bude na ty služebce a ke konci že ho miluje a hodně smajlíku smějících se. Bylo to něco hrozného, já jsem fakt léta věřila, že mně se nic takového nemůže stát ani nikdy k tomu nebyl důvod, nedokázala jsem na něj hned uhodit, protože ho čekala dlouhá cesta a nechtěla jsem to hned řešit tak jsem jak ten srab, vrátila ten telefon zpátky. Jenže těch 14 dny co byl pryč by bylo pro mě hrozných a hlavně jsem to nevydržela a hned druhý den, kdy mi zavolal jak dorazil a vyprávěl co se mu stalo atd… jsem hned na něj vybalila všechno jsem mu to řekla a že tohle jsem od něj nečekala. (mimochodem byla to jeho kolegyně z práce, znala jsem jí moc dobře). On mi s ledovým klidem odpověděl, že to vůbec nic není, že mu takhle píše pořád a že jsou opravdu kamarádi, že jsem to měla hned říct co jsem to přečetla a hned by se to vysvětlilo. Jenže jsem tomu všemu nevěřila a stejně jsem jela za ním a chtěla si to celý vyříkat na rovinu, že nikdy nic není jen tak ani to její „milují tě“ a že to rovnou ukončíme a nebo ať mi řekne co se mu na vztahu nelíbí a co se děje pokud ještě má zájem v tom setrvávat a než tohle tak radějí každý půjde svojí cestou. Že bych stejně chtěla dítě a on že moc nechce, jenže to on hned do toho skočil, že ho chce taky hrozně akorát si myslel že je to všechno úplně jinak a nechci ho já, všechno to z něj vypadlo a všechno jsme to probrali. Samozřejmě mě to nedalo a jak to nedělám, tak jsem se mu do toho mobilu několikrát podívala na jejich průběh (jemu jsem to nikdy neřekla) psala mu výhružné smsky, že jí nepíše atd mě v nich hanila, že neví co na mě pořád vidí, ale nikdy tam nebylo že by spolu spali nebo, něco tím náznakem. Můj manžel je hodně uzavřený člověk a děla mu problémy citově se projevit, ale hodně jsem ho donutila říct nahlas co se mu nelíbí a když se něco děje tak mi to má říct a komunikovat se mnou. Píšu ti svůj příběh, že někdy je i jiné řešení, zaleží jenom na Vás, jestli to chcete vyřešit a být spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.2.16 08:02

Oslovení z SMS bych také Nebrala nějak vážně, manžel si také píše s kamarádkou (kdysi spolu chodili) a v závěru si vždy posílají pusu. Totéž s kamarádkami ze zahraničí… Takže se spíš zajímej o to, jak zlepšit vztah, zajdi do poradny klidně sama a uvidíš. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.2.16 08:04

Nevera to byt muze a taky nemusi. treba se kamaradka o nej snazi, mu to dela dobre, tak ji neposle vylozene da haje, ale vic v tom neni. treba…
jak uz padlo - podstatne je, jestli to vubec jeste chces nejak spravovat, jestli je nejaka sance, ze si sednete spolu a vyrikate si nektere veci (mobil fakt nezminuj) a jste schopni se jeste o neco snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.2.16 08:23

Pro meho muze muzu byt kocicka jen ja. Takze netolerovala, osobne se divim, co vsechno si nektere zeny nechaji namluvit. A to s mobilem jako chybu nevidim, ver sve intuici a ta ti jasne rekla, co mas udelat. Je mi to lito, ale asi jsi ten typ zeny, co je moc hodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.16 09:14

Holky dekuju za nazory, situace se vyostrila a ja ho vyhodila z domu… Nedalo mi to a rekla jsem mu, ze vim o jeho romanku (o mobilu ani slovo), reakce me zaskocila, pry nic s nikym nema, vymyslim si a zatahuju do toho nevinne lidi (onu kamaradku), rekla jsem, ze mu neverim a najednou jeho pest u meho obliceje… Neuderil, ale byla jsem v soku. Uznavam, ze jsem byla hystericka, ale toto? Problemu mame vic, nedokazeme se domluvit na nicem, na nic se me nepta, nezajima se, v podstate komunikujeme jen o synovi. Taky intimni zivot zadny. V poradne jsme byli, nikam to nevedlo. Ted mam jit sama k jine psycholozce, on o tom ani nevi. Na jednu stranu se mi ulevilo, ale na druhou mam obrovske vycitky kvuli synovi, ze nebude vyrustat v uplne rodine…

• Citovat
  • Upravit
9918
11.2.16 09:24
@Anonymní píše:
Holky dekuju za nazory, situace se vyostrila a ja ho vyhodila z domu… Nedalo mi to a rekla jsem mu, ze vim o jeho romanku (o mobilu ani slovo), reakce me zaskocila, pry nic s nikym nema, vymyslim si a zatahuju do toho nevinne lidi (onu kamaradku), rekla jsem, ze mu neverim a najednou jeho pest u meho obliceje… Neuderil, ale byla jsem v soku. Uznavam, ze jsem byla hystericka, ale toto? Problemu mame vic, nedokazeme se domluvit na nicem, na nic se me nepta, nezajima se, v podstate komunikujeme jen o synovi. Taky intimni zivot zadny. V poradne jsme byli, nikam to nevedlo. Ted mam jit sama k jine psycholozce, on o tom ani nevi. Na jednu stranu se mi ulevilo, ale na druhou mam obrovske vycitky kvuli synovi, ze nebude vyrustat v uplne rodine…

hmmm, tak to je napovazenou. Vypada to jako ze ji silne brani. Ci je byt? Mas nejake dobre pratele nebo rodinu? Koukam, ze mate vetsi problemy nez jen ty esemesky, takhle zdravy vztah nevypada, je mi to lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.2.16 09:28
@Anonymní píše:

No, taky občas preventivně kontroluji, ale kdybych viděla takové oslovení typu kocourku, zlato, tak jdu zaní, a udělám z ní 3malý kamarádky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.16 09:31

@Jana525 Byt je muj, rodice nemam, bohuzel, uz jsem takovou situaci bohuzel zazila, bylo toho vic, smrt prvniho manzela, pote nevydareny vztah po mnoha letech a ted zase krach… Moje dobra kamaradka o tom vi, ale jinak jsme sami. Taky mi to prijde ze ji brani, dokonce ji chtel volat, ze si to vyjasnime rovnou, coz mi zase nesedi. Nechci si nechat mozek zatemnit emocemi, ale je to tak tezke.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky