Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Děkuju, k psychologovi jdu příští týden… jo, sebevědomí je můj problém
Nemas vubec ale opravdu vubec za co dekovat
Hlavne se drz ![]()
@Dianela píše:
Nemas vubec ale opravdu vubec za co dekovatHlavne se drz
Já už jsem taková, pořád děkuju, i v práci, když mi šéf dá nějakou práci, tak poděkuju
na tvoje slova budu myslet, až zas bude nejhůř ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji všem za podporu, moc jste mi pomohlyjdu hodit tmavé brýle na oči a půjdu s malým ven, vykukuje tu sluníčko, tak ať se nemusí dívat na opuchlou matku
Držím moc palce a posílám ti na dálku hodně síly.
![]()
@nostress píše:
Držím moc palce a posílám ti na dálku hodně síly.![]()
Děkuji ![]()
@Dianela píše:
Spokojena rodina nemusi nutne znamenat mama+tata+deti. Spokojena rodina je ta, kde se clenove citi byt stastni. Ty jsi evidentne velmi dobra a hodna maminka, zajimaji te pocity tvych deti a vse delas s ohledem na ne. Staci kdyz sve deti budes milovat, protoze tohle deti potrebuji od maminky citit ze vseho nejvic. A ty je prece milujes
Neni to prohra ver miVidela jsem par maminek co skutecne byly trosky a uprednostnovaly predevsim sve stesti nad stestim deti. Takova ty nejsi
presne tak - spokojena rodina je skupina spokojenych lidi. ne ze nekdo bude trpat, aby nekdo byl v klidu. deti tohle stejne vyciti a se psokojenosti to nema nic spolecneho, akorat divadlo pro cizi. doma se emoce vzdycky projevi.
a jestli te to uklidni, tak mam kamaradku, ktera je s ditetem sama od narozeni, zadny pokud o „tatinka“ neklapnul a uz davno to ani nezkousi. a jeji syn je uz skoro dospely a je to jedno z nejspokojenejsich a nejvychovanejsich deti, co znam.
kasli na reci u neuplne rodine, lepsi jeden uzasny a milujici rodic nez dva, co maji problemy akorat sami se sebou.
@kdochcekam píše:
Jo, udělej něco se svým obličejem…![]()
![]()
To jsem fakt já? Chudák malý, že se na mne musí dívat ![]()
@Ali-Ali píše:
presne tak - spokojena rodina je skupina spokojenych lidi. ne ze nekdo bude trpat, aby nekdo byl v klidu. deti tohle stejne vyciti a se psokojenosti to nema nic spolecneho, akorat divadlo pro cizi. doma se emoce vzdycky projevi.a jestli te to uklidni, tak mam kamaradku, ktera je s ditetem sama od narozeni, zadny pokud o „tatinka“ neklapnul a uz davno to ani nezkousi. a jeji syn je uz skoro dospely a je to jedno z nejspokojenejsich a nejvychovanejsich deti, co znam.
kasli na reci u neuplne rodine, lepsi jeden uzasny a milujici rodic nez dva, co maji problemy akorat sami se sebou.
Přesně tak. ![]()
Držím palce, zvládnete to, vztah udržovaný jen kvůli dětem nemá smysl, děti to vnímají a poznají to. Vykašli se na chlapa, který se chová, jak popisuješ, zasloužíš si lepší život, neboj se toho, bude lépe. Teď žij pro sebe a pro své děti, zase bude dobře. I hodné holky mohou mít hezký život.
Takhle to začíná…Měla jsem kamarádku, po čase mě seznámila se svým přítelem. Taky měl dost kamarádek. Já jsem se bohužel stala další jeho kamarádkou. Bohužel to nezůstalo u toho. Psali jsme si no a vyspali jsme se spolu. Jako obvykle přišlo se na to. Opět smsky v mobilu. Takže ne, žádný kamarádky bych netolerovala!
@kdochcekam píše:
Jo, udělej něco se svým obličejem…![]()
![]()
@kdochcekam píše:
Náhodou…veselá a zábavná mamča
Promiň, chtěla jsem tě rozveselit.
Povedlo se, musela jsem smat i s tim nevabnym ksichtem ![]()
@Sergej píše:
Držím palce, zvládnete to, vztah udržovaný jen kvůli dětem nemá smysl, děti to vnímají a poznají to. Vykašli se na chlapa, který se chová, jak popisuješ, zasloužíš si lepší život, neboj se toho, bude lépe. Teď žij pro sebe a pro své děti, zase bude dobře. I hodné holky mohou mít hezký život.
Prave ze v mem okoli maji ty potvory hodne chlapy, co sebou nechaji orat… Jestli se ty opacne povahy nepritahuji. I ja mam takovou zkusenost, hezky zivot asi znamena zivot bez chlapa. A vlastne proc ne ![]()
@Anonymní píše:
Prave ze v mem okoli maji ty potvory hodne chlapy, co sebou nechaji orat… Jestli se ty opacne povahy nepritahuji. I ja mam takovou zkusenost, hezky zivot asi znamena zivot bez chlapa. A vlastne proc ne
Hezký život může být i bez chlapa, teď si užívej toho, že jsi se bl..ce zbavila. Třeba jednou potkáš někoho kdo za to bude stát. Já to tak měla ![]()
Je sex po telefonu nevěra? Tak nějak jsem se trošku přiopila, když to s přítelem nebylo úplně super a zrovna se mi ozval kolega z práce. No ani nevím jak, a už mi v telefonu přistáli jeho fotky, já mu taky nějaké poslala… Dost detailně napsala co bych mu dělala.. No nejradši bych se zabila… Vím, že kdyby to udělal přítel, strašně by me to štvalo, na druhou stranu nedojde k žádnému fyzickému kontaktu… Jak to vidíte vy? ![]()
Děkuji všem za podporu, moc jste mi pomohly
jdu hodit tmavé brýle na oči a půjdu s malým ven, vykukuje tu sluníčko, tak ať se nemusí dívat na opuchlou matku