Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nesvedi neboli ani puchejre ale udělal se jí k tomu ještě opar????
@Miciakrisi píše:
Nesvedi neboli ani puchejre ale udělal se jí k tomu ještě opar????
kde opar?
@Miciakrisi A ve čtvrtek ani v pátek její lékař neordinoval?
@Miciakrisi když se to nějakým způsobem horší, zajděte k lékaři. Pásový to asi nebude.. ale něco to bude…
@Sachmet2 holky také mám pásový opar.. beru na to prášky… Děti mám tak si dávám pozor spí mi jde o to proč se objevil.. je pravda, že málo spím.. takže únava atd.. ale čtu že to může být i při vážné nemoci.. a že ty pupínky vyrazí na povrch.. vám na něco přišli? Dělali vám pak nějaké vyšetřeni? Dekuju
@Anonymní píše:
@3HE psala sem příspěvek výše.. pokud mi odpovíte budu ráda
nevím, na jaký příspěvek mám odpovídat.
@Anonymní píše:
@lamicina @Flora1@Sachmet2 holky také mám pásový opar.. beru na to prášky… Děti mám tak si dávám pozor spí mi jde o to proč se objevil.. je pravda, že málo spím.. takže únava atd.. ale čtu že to může být i při vážné nemoci.. a že ty pupínky vyrazí na povrch.. vám na něco přišli? Dělali vám pak nějaké vyšetřeni? Dekujujá měla pásový opar už třikrát v životě
. Poprvé v dětství a to se zjistilo, že mám špatné hodnoty i v krvi, nejspíš že přechozená, nedoléčená angína, už před tím jsem měla problémy se záněty na kůži. Takže jsem dostala antibiotika, odléčil se zánět a ještě jsem chodila na injekce B12. A v dospělosti to bylo vždy po angíně, tak do týdne do 14 dnů. Měla jsem problémy s imunitou.
@lamicina já právě měla dva dny příšerné bolesti hlavy ale bylo to tak týden předtím než se mi objevil opar.. teď mám rýmu a trochu mě bolí v krku myslíte že to může být také imunitou
@lamicina mám jít také potom na krev co doberu prášky tak snad to bude také jen nějaký zánět.. a měla jste to v době kdy jste měla děti? Nechytli to?