Je to porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3871
21.5.12 19:13

@AnastazieB tak tohle si musím pamatovat, třeba mi to bude k dobru. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
21.5.12 19:18

@vikiska ;) Tak ještě další moudro, údajně otevírání pusy znamená i otevírání čípku, tj. říkat si u kontrakce třeba ááááá nebo tak něco, já jsem zatínala zuby a nebylo to dobře.
I když takhle v klidu z gauče se mi to radí krásně, když žádný kontrakce nemám :mrgreen: Ale zkusím se na to příště soustředit, jestli to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.5.12 19:37

@AnastazieB dobrá taky se budu snažit si to zapamatovat. Ale vzhledem k tomu, že mi břicho teď dost tvrdne, radší áááááááá křičet zatím nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.5.12 19:49

chudinka zakladatelka, už se hodinu neozvala, buď už nemá sílu psát, nebo odjeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.5.12 16:51

ahojtak to porod byl 22.5 V 8;42 se narodil davidek 52cm a 3740grZmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.5.12 17:02

Moc moc gratuluji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
25.5.12 17:23
@sunnyho.motylek píše:

krásné, gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
25.5.12 18:17

Taky se přidávám ke gratulacím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
25.5.12 20:25

@sunnyho.motylek moc moc gratuluji, ať jste zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
25.5.12 21:47
@AnastazieB píše:
@vikiska ;) Tak ještě další moudro, údajně otevírání pusy znamená i otevírání čípku, tj. říkat si u kontrakce třeba ááááá nebo tak něco, já jsem zatínala zuby a nebylo to dobře.
I když takhle v klidu z gauče se mi to radí krásně, když žádný kontrakce nemám :mrgreen: Ale zkusím se na to příště soustředit, jestli to pomůže.

no, ja na to tak byla nastavena, ze proste s kazdou kontrakci je mimco bliz a zezacatku to fakt slo, ale pak uz jsem taky pokazdy byla cela zatata. PA na me taky at se uvolnim, to jsem mela chut ji rict, ze to o to se fakt snazim :mrgreen: , ale mela jsem velke krizove bolesti a ty me uplne paralyzovali pokazdy :roll: .
Tak jo, drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
26.5.12 22:25
@sunnyho.motylek píše:

veliká gratulace k prckovi ať jste oba zdraví a Davídek ti dělá jen radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.5.12 10:36

@sunnyho.motylek moc jsem na tebe myslela to sis ještě vytrpěla do rána ale za děti to stojí viď ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.13 03:43

Ahoj holky, radši anonymně, protože mě tu zná hodně lidí a nechci vzbudit(možná falešný) poplach… Když jsem si dnes šla lehnout, začala mě bolet pravá strana zad, taková řezavá bolest, co vystřeluje do podbřišku. Ta bolest od té doby pokračuje, dvakrát mě vzbudila a teď už se nedaří zaspat. Byla jsem dvakrát na malé a jednou na velké a když to bolí, je mi i na zvracení…Ale žádný stah u toho vyloženě necítím. Že bych se tu svíjela, jak se mi stáhne břicho :nevim: Jsem prvorodička a mám termín za týden. Prosím o radu, zda to může být porod. Když mnou ta bolest projede, chce se mi až zvracet.

• Citovat
  • Upravit
1619
21.4.13 05:11

Já nejsu odborník, ale když jsem rodila já, tak mě bolely jenom záda, asi někde v místě ledvin. Myslela jsem, že mám nějakej zánět ledvin. Pak jsem si dala horkou vanu a ty bolesti přicházely v pravidelných intervalech, tak jsem jela do porodnice a tam do 2h porodila. Žádnej stah na brichu jsem neměla. Takže to klidně může být blížící se porod, zvlášť když se u toho i vyprazdňuješ. Slyšela jsem, že prvorodickam to jde často do zad ty bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.4.13 06:50

Jestli to nebude žlučník, nebo močák/ledviny. No za kontrolu nic nedáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie