Je to reakce na mléko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chudak malej, mliko nedávejte, neni potřeba, UM potřeba neni taky, stačí pestrá a zdrava strava…samozrejme ideál kojit no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dite je alergik..ked si da neco na co je alergicky, tak sa osype a za hodku to ma pryc..reakcie su ondividualne..skus este raz a uvidis-jak broskev, tak mliko..
Jogurt sa muze, o to pokoj, ale ja by som v 9mes nedala-pride mi tl skoro, zalezi ako mas zavedene prikrmy, odkedy atp..
Je to pediater od pediatra co radi vo vyzive..
Nase dite ma Alergiu na mleko a UM nemal nikdy, mlecne taky ne-a svete div se, nic mu nechyba..bol do 6m plne kojeny a potom nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka hele le tao fakt může být jen konkrétní kus ovoce - postřik, kyselost atd, dítě nemusí bejt vůbec alergický..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa Jako úplně mu to nezmizelo, ale není to už červené. Ty pupínky tam jsou ještě. A ted jsem si vsimla, že to má i kolem třísel.
- Citovat
- Upravit
Treba vyrobit si rostlinné mleko stoji par korun, vitamínu víc jak v kravskem a rozhodne nezatizi organismus malého kojence, pohledej na Googlu, znám spoustu mamin, co nekojily a vyrábí dětem od pul roku rostlinná nebo obilna mléka a deti super…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Krrysa Jako úplně mu to nezmizelo, ale není to už červené. Ty pupínky tam jsou ještě. A ted jsem si vsimla, že to má i kolem třísel.
jo, po těch jahodách to měla malá i na břiše, kolem pusy, na zádech atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iizabela Já zkoušela i odvar z vloček, a rýže, ale to nepije. Právě proto, aby ho to nezatížilo, ředím to mlíko s vodou.
- Citovat
- Upravit
A zkoušela jsi treba kokosové mleko? vyborne je i mandlove ci makove, ale to je také alergen, takze je treba ze zacatku opatrně…podle me ale mnohem lepsi nez přetěžování trávicího systému a ledvin miminka kravskym mlékem..hele, ok, krm cim chces, zjistit si moznosti a zvolit co je pro vlastní dite nejlepsi je na tobě..jinak ta vyrážka muze opravdu byt i z ovoce, z praciho prášku, z pocení, těžko říct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa píše:
@miisenka hele le tao fakt může být jen konkrétní kus ovoce - postřik, kyselost atd, dítě nemusí bejt vůbec alergický..
jasne to neprotestujě..alestejne bych susila jak mleko tak tu broskev nezsvisle na sebe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit