Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
Chci se poradit myslíte, že to bude svrab?
Někdo nějaké zkušenosti?
Včera jsi tu měla stejnou diskuzi, musíš prostě najít mudr co tě vezme
@Kat321 píše: Více
tak si najdi doktora včera ti radili, odpovídali ono to o nic lepší dneska nebude
@Kat321 ani v nejbujnější fantazii si nedovedu představit, jaká část těla je ta prostřední fotka?
@Kat321 píše: Více
díky, ale to napojení té spodní části mi k tomu moc nesedí, asi nějaký zvláštní úhel pohledu,
jo už to chápu, to spodní je také prst, je to hodně zvětšené,,
ale abych odpověděla na otázku - úplně to na svrab nevypadá, ale on prý může vypadat různé,
svědí to v noci?
Jak to pokračuje? Jak dlouho už to máš?
Myslím, že by to mohl být.
Namazat sirnou mastí.
Mám to už měsíc dostala jsem jinou mast sirnou nemohu, ale mazala jsem se podle léčby dva dny vždy jsem to tam nechala 8 až 12 hodin, ale nevím zda se to zlepšilo mám strach zda to zabralo
Máš to stejné, víc nebo méně?
U svrabu by byly nějaké cestičky nebo něco.
Snažila jsem se najít diskuzi, o které jsem psala. Tu jsem nenašla, je to asi půl roku. Ale mezi alergií a ekzémem jsem našla dalších 6 diskuzí o svrabu. Právě čekám, kde to chytneme, když je to všude. Máme dítě s ekzémem, tak si říkám, jestli by to člověk vůbec rozeznal.
Přeji, ať se toho co nejdřív zbavíš ![]()
Aha, já to nakonec neodeslala. Asi před půl rokem jsem tu hledala informace o ekzému a narazila na diskuzi o svrabu.
Moc děkuji byla jsem u lékaře a vše začíná být lepší modlím se, aby to už bylo v pořádku a už nikdy se to nestalo