Je to týrání psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
16.8.13 16:16

@Kajkamajka Tohle je týrání, je to vážně hnus.Jak se má to němé stvoření bránit..když pomyslím, jak byl teplo a pejsek se pařil na slunnci. Pomož tomu chudákovi, jednou se ti to vrátí..

Příspěvek upraven 16.08.13 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.8.13 16:17

Nikdo není takhle blbej, prostě si tu někdo dělá legraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203

Pokud je ze stejneho mesta jako mate Vy na profilu, muzu kontaktovat mistni kynology, kteri by se situaci pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Fjodorka píše:
Nikdo není takhle blbej, prostě si tu někdo dělá legraci ;)

taky si myslím, protože tohle je fakt debilita :roll:

• Citovat
  • Upravit
20

Tak proto jsem se Vás samozrejne zeptala, nevim, jestli to hraničí s týranim nebo ne..A že je opelichaná a lezi na balkoně policajty zajimat nebude a jak zjisti ze nema zradlo a ze ji bije? nijak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.8.13 16:18

@Fjodorka že by zase kakýk? Asi se potřebují někde vybouřit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.8.13 16:18

Mě ty vaše komentare nezajimaj, slusne jsem se zeptala a taky cekam slusne odpovedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.8.13 16:19
@Kajkamajka píše:
Tak proto jsem se Vás samozrejne zeptala, nevim, jestli to hraničí s týranim nebo ne..A že je opelichaná a lezi na balkoně policajty zajimat nebude a jak zjisti ze nema zradlo a ze ji bije? nijak..

no tak pes je evidentně fyzicky v prde.. a ty se ptáš jestli je to týrání :roll: proč by to policajty nezajímalo, jak to víš už jsi se ptala?

• Citovat
  • Upravit
20
16.8.13 16:19

Ach jo, no tak Vám teda pekne dekuju za rady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.8.13 16:20
@Kajkamajka píše:
Ach jo, no tak Vám teda pekne dekuju za rady :roll:

ty jsi asi na palici že?

• Citovat
  • Upravit
22614

@Kajkamajka JO. Stručná jasná a slušná odpověď :nevim:

@K-Black @Fjodorka taky si myslím, že si dělá pedel. Ale nechápu, přitom venku je tááák krásně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@Kajkamajka píše:

vyjmenuješ hodně z chování toho majitele a samé negativní věci, nad čím přemýšlíš? jasně že je to týrání, nebo by ten pes měl chudák zemřít a pak to bude jasné že šlo o týrání, chudák, nemůže se nijak bránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.8.13 16:21

Nechápu, proč si takový lidi vůbec psa pořizují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.8.13 16:21
@Kajkamajka píše:

Co by je to nezajímalo. Až tady napíšeš, žes to oznámila a oni nic, tak to bude jiná. Na tom odkazu z útulku máš návod jak postupovat, co chceš ještě za radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.8.13 16:22

@Devany I to je možné, jakmile my opadneme, je ten správný čas :lol:

@Kajkamajka Pokud se ptáš, jestli je týrání nechat psa hladovět na balkoně, kde je v tomto počasí 50°C, tak vážně nebudeš zrovna moc chytrá. Proč se ptáš tady, proč už si dávno nevolala policii, nebo veterinární správu? Pokud pes není krmen, tak je zajisté podvyživený a samozřejmě to veterinář pozná, že nedostává nažrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný