Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevim proc si mela delat legraci, z tohodle se opravdu legrace nedela, myslete si co chcete ![]()
@Kajkamajka píše:
nedává mu nažrat a navíc je celá opelichaná a na tom balkoně jsou tuny chlupů, vypadá nešťastně a je opravdu zanedbaná, nechodí s ní ani ven…
Copak takhle vypadá šťastnej pes? ![]()
Je to týrání, okamžitě zavolej policii!!
@Lenka512 píše:
Copak takhle vypadá šťastnej pes?
Je to týrání, okamžitě zavolej policii!!
Ok zavolám ![]()
@Kajkamajka me by zajimal tvuj nazor-kde podle tebe zacina pomyslna hranice tyrani?
Myslis ze je to malo, co mu provádí? Proc s tim neco neudelas?
Tak co? už jsi volala? Zvířata jsou zive bytosti jako my až na to, že oni jsou na nás zcela závislí. Nevím, jak by bylo tobě, kdyby tě někdo zavřel do skoro skleníku bez vody a jídla a nepustil tě nikam. Zavolej policiimusí prověřit každé oznámení.
Ježiš, chudinka! Kamarád nekamarád, udat! Alespoň, jako anonym!
@K-Black
A ty co jsi za rejpalku??? Dej jí pokoj nebo odejdi z diskuze!
Takový jako ty mám nejradši! Člověk tady hledá radu a ozve se rejpal co nemá nic lepšího na práci! ![]()
@Kajkamajka píše:
Cau ženy, mám dotaz..
Můj kamarád má psa, kterej je zavřenej celý dny na balkoně, nedává mu nažrat a navíc je celá opelichaná a na tom balkoně jsou tuny chlupů, vypadá nešťastně a je opravdu zanedbaná, nechodí s ní ani ven…
Hraničí to s týráním zvířete?
né to přeháníš. kde jinde než na balkoně mít psa a ještě ho krmit darmožrouta
![]()
@katja.kuerti píše:
@K-Black
A ty co jsi za rejpalku??? Dej jí pokoj nebo odejdi z diskuze!
Takový jako ty mám nejradši! Člověk tady hledá radu a ozve se rejpal co nemá nic lepšího na práci!
Volala jsem na policii a řekli mi, že se tam pujdou podivat, tak uvidime, drzte palce ![]()