Je tohle slábnoucí druhá /?

43
29.8.14 16:13

Je tohle slabnouci druha /?

Ahoj holky, prosim Vas o radu a omlouvam predem za diakritiku… Jsem po 1.IVF, dnes 11. den po ET. Test mi vysel slabe pozitivni uz po 6. dni, ale ted mam pocit, ze nejak slabne… jsou vsechny delane rano, po jednom dni. Prosim, mate s takovymi testy nektera z Vas zkusenost? Myslite, ze opravdu slabnou, nebo uz jsem z toho polosilena a plasim zbytecne? :roll: :mrgreen: hlavne ten posledni mi prijde slabsi… Moc Vam dekuju za prispevky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1188
29.8.14 16:16

@KajaZ No to spíš bude tím, že to je úplně jiný těhotenský test :) takže může být jinak citlivý nebo jinak kvalitní barvivo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.8.14 16:17

To poslední je jiný typ testu, takže bych se nevzrušovala. Porovnávat jde vždy jen jedna značka (a to ještě omezeně)…jinak se mi zdá, že testy sílí krásně tak jak mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.14 16:21

Je ot jiný test. a hlavně jseš teprve jedenáctý den. udělej si s manželem hezký víkend, udělejte si nějaký výlet, večeři při svíčkách, a někdy v pondělí nebo v úterý si udělej další test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.8.14 16:23

Moc dekuju, manzel mi to taky tvrdi, ale ja jsem holt plasan :zed: zitra zkusim stejny test a snad to bude ok. Moc diky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.8.14 16:26

@slavuska1 dekuji :kytka: presne tak to udelam, jinak se z toho uz asi zblaznim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.8.14 16:31

10. den máš krásnou čárku. NEPLAŠ!!! Žádný test zítra nedělej, je to nesmysl. Jak radí holky, udělej si hezký víkend. Dokud nešpiníš a nekrvácíš, je to dobré znamení. V tuto chvíli už budeš mít // i kdyby se mimčo přestalo vyvíjet, nic už na testu nepoznáš..Hcg budeš mít v tuto chvíli řádově ve stovkách a testy jsou 10-20 jednotek a i když se nezadaří, klesá pomalu..takže testování ti už nic nezaručí. Zlehoulinka se raduj, vypadá to, že se IVF podařilo. ČEká vás ještě mnoho úskalí a mylníků, ale jste na dobré cestě. :) Hlavně neplašit a myslet positivně! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.14 16:36
@KajaZ píše:
@slavuska1 dekuji :kytka: presne tak to udelam, jinak se z toho uz asi zblaznim :mrgreen:

užij si to, a neboj, bude to dobrý. držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.8.14 16:53

@lekarnicka28 moc dekuju :kytka: tak ja to zkusim vydrzet a netestovat, kdyz by to stejne nemelo smysl… V pondeli mam v planu skocit si na krev, tak snad to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.8.14 16:54

@slavuska1 moc Ti dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.8.14 16:55

Já bych řekla, že je to čím dál tím lepší :-) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.8.14 16:59

@KajaZ No já bych jich udělala ještě minimálně tak 60, jinak to nepoznáš, jestli slábne, nebo sílí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.8.14 17:28

Mně se zdá, že na 11.den p ET je ten poslední super, a ty předchozí taky sílily. Tak se zkus hodit do klidu, chápu, že to nejde :lol:, ale zkus to a moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.8.14 17:30
Zbytečné, kdo tím neprošel, netuší, co je to za nápor na psychiku a jediný světlý bod je ranní počůrání testu. Takže je to zbytečné kopání od ušetřené tohoto šílenství. Zbytečné až zlé.
@berry4 píše:
@KajaZ No já bych jich udělala ještě minimálně tak 60, jinak to nepoznáš, jestli slábne, nebo sílí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.8.14 17:36

@KajaZ :palec: přesná hodnota HcG z krve 14 dnů po ET už napoví hodně :) Držím palce.. dej vědět :) Drž se a malilinko potichoučku pro sebe a to pidimidi se raduj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí