Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosim Vas o radu a omlouvam predem za diakritiku… Jsem po 1.IVF, dnes 11. den po ET. Test mi vysel slabe pozitivni uz po 6. dni, ale ted mam pocit, ze nejak slabne… jsou vsechny delane rano, po jednom dni. Prosim, mate s takovymi testy nektera z Vas zkusenost? Myslite, ze opravdu slabnou, nebo uz jsem z toho polosilena a plasim zbytecne?
hlavne ten posledni mi prijde slabsi… Moc Vam dekuju za prispevky ![]()
@KajaZ No to spíš bude tím, že to je úplně jiný těhotenský test
takže může být jinak citlivý nebo jinak kvalitní barvivo ![]()
To poslední je jiný typ testu, takže bych se nevzrušovala. Porovnávat jde vždy jen jedna značka (a to ještě omezeně)…jinak se mi zdá, že testy sílí krásně tak jak mají
Je ot jiný test. a hlavně jseš teprve jedenáctý den. udělej si s manželem hezký víkend, udělejte si nějaký výlet, večeři při svíčkách, a někdy v pondělí nebo v úterý si udělej další test ![]()
Moc dekuju, manzel mi to taky tvrdi, ale ja jsem holt plasan
zitra zkusim stejny test a snad to bude ok. Moc diky holky ![]()
@slavuska1 dekuji
presne tak to udelam, jinak se z toho uz asi zblaznim ![]()
10. den máš krásnou čárku. NEPLAŠ!!! Žádný test zítra nedělej, je to nesmysl. Jak radí holky, udělej si hezký víkend. Dokud nešpiníš a nekrvácíš, je to dobré znamení. V tuto chvíli už budeš mít // i kdyby se mimčo přestalo vyvíjet, nic už na testu nepoznáš..Hcg budeš mít v tuto chvíli řádově ve stovkách a testy jsou 10-20 jednotek a i když se nezadaří, klesá pomalu..takže testování ti už nic nezaručí. Zlehoulinka se raduj, vypadá to, že se IVF podařilo. ČEká vás ještě mnoho úskalí a mylníků, ale jste na dobré cestě.
Hlavně neplašit a myslet positivně! ![]()
@KajaZ píše:
@slavuska1 dekujipresne tak to udelam, jinak se z toho uz asi zblaznim
užij si to, a neboj, bude to dobrý. držím palečky ![]()
@lekarnicka28 moc dekuju
tak ja to zkusim vydrzet a netestovat, kdyz by to stejne nemelo smysl… V pondeli mam v planu skocit si na krev, tak snad to bude ok ![]()
@KajaZ No já bych jich udělala ještě minimálně tak 60, jinak to nepoznáš, jestli slábne, nebo sílí ![]()
Mně se zdá, že na 11.den p ET je ten poslední super, a ty předchozí taky sílily. Tak se zkus hodit do klidu, chápu, že to nejde
, ale zkus to a moc držím palce ![]()
@berry4 píše:
@KajaZ No já bych jich udělala ještě minimálně tak 60, jinak to nepoznáš, jestli slábne, nebo sílí
@KajaZ
přesná hodnota HcG z krve 14 dnů po ET už napoví hodně
Držím palce.. dej vědět
Drž se a malilinko potichoučku pro sebe a to pidimidi se raduj ![]()